systemofadown
Iskusan
- Poruka
- 6.070
Rekoh :
Pa i ja rekoh sto da bira. Hag i zdravo. Jes treba bira, te Hag te Srbija.....A mi da cekamo jos 100 godina da se nadrilekar smisli....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh :
Ma prvo ovladaj elementarnom samospoznajom pa se onda javi!!!![]()
Pa i ja rekoh sto da bira. Hag i zdravo. Jes treba bira, te Hag te Srbija.....A mi da cekamo jos 100 godina da se nadrilekar smisli....
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)
A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.
Vi još o Karadžiću?
Da li ste vi videli čime se bavio i kako izgleda bivši predsednik RS. Stvarno strašno... mislim užasno gllupo od mene što mi je ikada palo na pamet da bi jednoj takvoj osobi moglo da bude žao građana Srbije... da mu bude neprijatno što toliki ljudi i čitava država godinama jesu taoci njegovog 'zdravog', slobodnog života...
Užasno glupo od mene što sam mogla i na trenutak mogla da pomislim da bi jedan samoživi ex-političar, poput njega, ikada poželeo da nas reši bede i da se sam preda....
Iz advokatove spike se mozhe zakljuchiti da je Radovan smatrao da ga u Hagu cheka nefer sudjenje, te je hteo da mu sude ovde. A da se predao posle pomenutog datuma, bilo bi mu sudjeno ovde...
Sve u svemu, interesantno...
@krstarica
pa vama je kriminalac strela, koja se u slobodno vreme tuche sa policijom, moderator![]()
***, i ja mislim da nije fer da on i jos trojica drze Srbiju kao taoce, pa nikom nista....Mada ko zna da li bi se uopste i predao ili advokat prica price....
Od tebe očekujem nešto suptilnije od ovog iznad.prvo da kazem da sam veoma slab sa imenima, ne pamtim, ali sam zato dobar sa brojeivma, elem...
izadje neki njegov saradnik danas na TV.ikaze
"on je jedna obicna kukavica a ne heroj...covek nije ni sluzio vojsku, a i pisha se krevet i u ovim godinama.."
eto tako nesto rece neki covek, nije da sam citirao, ali nisam nista dodao... smisao je 100% takav. inace gledao na nova TV.
Taj dr. Dabic se pojavio pre godinu dana tek u toj ulozi, ko zna shta je radio pre.
A da izdrzavao se chlancima o bilju.![]()
Слушај олошу, за овакве клевете се иде на суд!
Слушај олошу, за овакве клевете се иде на суд!
Od tebe očekujem nešto suptilnije od ovog iznad.![]()
kako su se rastrcali..
uzivo na ftv ide natasa kandic,
a amor masovic na hrt-u..
o cemu cemo sada pricati kada su nam uzeli tako dragocijenu temu ?![]()
Сељачино иза др се не ставља тачка.
nemoj tako, nasa strela redovno ide po pozoristima i poznaje umetnike i pise postove na odgovarajucim pdf i svasta nesto...Moderator dokazuje svoju kulturu...![]()
Moderator dokazuje svoju kulturu...
Svako ko se tuche sa policijom, za mene je kriminalac...![]()
nemoj tako, nasa strela redovno ide po pozoristima i poznaje umetnike i pise postove na odgovarajucim pdf i svasta nesto...![]()