zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Eremita i Jary,
dobili infarkt,
jer im Raso rek`o ne seri,
idem na pos`o u Hag, znas ono putem kontrakt.
dobili infarkt,
jer im Raso rek`o ne seri,
idem na pos`o u Hag, znas ono putem kontrakt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)
A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.
ko sledeci stavi snimak klanja dobija ban.
ako se vi odusevljavate takvim klipovima,postedite ostale.
ko sledeci stavi snimak klanja dobija ban.
ako se vi odusevljavate takvim klipovima,postedite ostale.
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)
A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.
A koji pravi patriJota nije lezao robiju?одине 1987. је провео 11 месеци у притвору под оптужбом за проневеру државних средстава (градња викендице на Палама), али је пуштен због недостатка доказа.
ne znam gde smo bili,al evo sad znate za sledeci putPa gde ste bili ,kad su prvi put postavili na ovom forumu![]()
Hapsi narodna milicijo....Advokat je rekao da je sigurno da je prethodni direktor BIA imao više informacija o lokaciji Karadžića od sadašnjeg, ali zajedno sa bivšim premijerom "on je te informacije amortizovao i predstavljao to kao patriotski čin".
Evo upravo gledam balijsku FTV i još jednom imam priliku da se uvjerim da balije kontaju da sad svi mi Srbalji u RS trebamo kolektivno da se samoubijemo pa da onda dođe do potpunog pomirenja u Bosni i da sve bude super kao što je nekad bilo!!!
Suština cijele igranke je u slijedećem:
Razrooki balijski advokat Kasim Trnka, inače jedan od članova balijskog tima u propaloj tzv. tužbi BiH protiv Srbije pred Sudom pravde u Hagu kaže da su ponovo otvorene mogućnosti revidiranja presude tog Suda po tužbi protiv Srbije i takođe osporavanja unutrašnjeg entitetskog uređenja BiH tj. postojanja Republike Srpske kao političkog koncepta Radovana Karadžića!!!!!! Kakva je samo ovo pljuvačka kanonada po svemu srpskom u Bosni!!!
'Oće balije ponovo da tlače!!!
Ovo je za krivicnu prijavu...Nadrilekarev advokat rece...
Hapsi narodna milicijo....![]()
Još je bolji onaj deo kada su ga optužili i držali u bajboku 11 meseci, pa ga pustili zbog nedostatka dokaza, a sve zbog izgradnje vikendice državnim parama....![]()
Reche i da mu Radovan priznao da bi se predao nakon 1. 1. 2009. da bi mu bilo sudjeno u Srbiji...![]()
Uskoro dr Vojislav u apsu...![]()
Uskoro dr Vojislav u apsu...![]()
A sto se nije upucao i resio problem?
Mislim kad je vec heroj i patriJota?
Što se i ti tako nesretan ne ubiješ da ne patiš zbog toga što život provodiš na Balkanu umjesto u EU???![]()
Jes, sad bi i da bira...Sta je cekao do sada?
Reche i da mu Radovan priznao da bi se predao nakon 1. 1. 2009. da bi mu bilo sudjeno u Srbiji...
Ko kaze da sam nesrecan?![]()