Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
istockphoto_4659430_flag_of_serbia.jpg

Ma mogu da nam duvaju.. Ako se sve sracuna najmanje je u ratu poginulo Srba.. Hehehehe Mrtvi ne mogu da se vrate...

Jesi li ti normalan?

Јесте ли видели на телевизији, сви који су упознали Др Дабића рекли су само најлепше о њему. Сви говоре како је био смирен, дубокоуман, пријатан, интелигентан. Драго ми је да је макар нормално и здраво живео свих ових година.

А какве су само лажи о њему причали и ови овде у Србији како је украо 50 милиона долара из сефа РС. Док је човек живео нормалним животом и издржавaо се од чланака о биљу и држањем предавања о здравом животу.

Јесте ли видели на телевизији, сви који су упознали Др Дабића рекли су само најлепше о њему. Сви говоре како је био смирен, дубокоуман, пријатан, интелигентан. Драго ми је да је макар нормално и здраво живео свих ових година.

А какве су само лажи о њему причали и ови овде у Србији како је украо 50 милиона долара из сефа РС. Док је човек живео нормалним животом и издржавaо се од чланака о биљу и држањем предавања о здравом животу.

Taj dr. Dabic se pojavio pre godinu dana tek u toj ulozi, ko zna shta je radio pre.
A da izdrzavao se chlancima o bilju.:hahaha::worth:

Па ипак је мрзио и обожавао да замајава Србе, и није имао испад...:eek: ...или можда управо и јесте, пре четири дана? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back