Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)

A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.

Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)

A naročito se istakao u izdavanju uverenja na osnovu kojih su ljudi dobijali invalidske penzije. Uz pristojnu nadoknadu.

Još je bolji onaj deo kada su ga optužili i držali u bajboku 11 meseci, pa ga pustili zbog nedostatka dokaza, a sve zbog izgradnje vikendice državnim parama....:roll:

Mali dodatak
одине 1987. је провео 11 месеци у притвору под оптужбом за проневеру државних средстава (градња викендице на Палама), али је пуштен због недостатка доказа.
A koji pravi patriJota nije lezao robiju?:think:

Da li se Дavid Karadžić krio u Crnoj Gori pod pseudonimom "Miraš Dedeić" i stilizovau u odeždi lidera Crnogorske pravoslavne crkve? :eek:

miras.gif

Evo upravo gledam balijsku FTV i još jednom imam priliku da se uvjerim da balije kontaju da sad svi mi Srbalji u RS trebamo kolektivno da se samoubijemo pa da onda dođe do potpunog pomirenja u Bosni i da sve bude super kao što je nekad bilo!!!

Suština cijele igranke je u slijedećem:
Razrooki balijski advokat Kasim Trnka, inače jedan od članova balijskog tima u propaloj tzv. tužbi BiH protiv Srbije pred Sudom pravde u Hagu kaže da su ponovo otvorene mogućnosti revidiranja presude tog Suda po tužbi protiv Srbije i takođe osporavanja unutrašnjeg entitetskog uređenja BiH tj. postojanja Republike Srpske kao političkog koncepta Radovana Karadžića!!!!!! Kakva je samo ovo pljuvačka kanonada po svemu srpskom u Bosni!!!
'Oće balije ponovo da tlače!!!

Poslednja izmena:
ко се сећа рашиног говора са теразијске чесме, марта 1991.?
онај протест где је лека жарио и палио, кад је патријарх рекао оно:
''будимо људи иако смо срби''
а омладина га извиждала....не рашу него пају

Evo upravo gledam balijsku FTV i još jednom imam priliku da se uvjerim da balije kontaju da sad svi mi Srbalji u RS trebamo kolektivno da se samoubijemo pa da onda dođe do potpunog pomirenja u Bosni i da sve bude super kao što je nekad bilo!!!

Suština cijele igranke je u slijedećem:
Razrooki balijski advokat Kasim Trnka, inače jedan od članova balijskog tima u propaloj tzv. tužbi BiH protiv Srbije pred Sudom pravde u Hagu kaže da su ponovo otvorene mogućnosti revidiranja presude tog Suda po tužbi protiv Srbije i takođe osporavanja unutrašnjeg entitetskog uređenja BiH tj. postojanja Republike Srpske kao političkog koncepta Radovana Karadžića!!!!!! Kakva je samo ovo pljuvačka kanonada po svemu srpskom u Bosni!!!
'Oće balije ponovo da tlače!!!

A sto se nije upucao i resio problem?
Mislim kad je vec heroj i patriJota?

Još je bolji onaj deo kada su ga optužili i držali u bajboku 11 meseci, pa ga pustili zbog nedostatka dokaza, a sve zbog izgradnje vikendice državnim parama....:roll:

:rotf:Pa kompletno rukovodstvo iz SDS je bilo u muriji zbog kriminala. Samo me čudite VI u Srbiji zašto plačate cehove za sve gluposti koje počine oni koji dođu iz velike C.Gore i Hercegovine - Mladić, Karađić,Šešelj,Milošević itd:klap:.

Najjači mi je snimak TV Kikinde sa predavanja.....

A i ona devojka koja se javlja i priča da se sretala s njim na Terazijama o zdravlju, šetala Knez Muhajlovom, pila čaj na, posećivala njegova predavanja za koja kaže da su bila vrlo posećena između 200-300 ljudi....

Onaj drugi lik (urednik novina) kaže da mu je ličio na kombinaciju skadarlijskog boema i Frojda...

Držao predavanja na Adi, u Smederevu , Kikindi, snimala ga televizija, i nikom nije ni palo na pamet da je to Radovan Karadžić, još je bio uspešan bioenergetičar David Dabić:rotf:

Moćno....ko u nekom filmu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back