Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja zivim 260 km od beograda.... a sta ti cekas nisi sa svojom bracom balijama u sarajevu? evo oni vec slave samo im ti falis....

i masu ovakvim zastavama .....

y168744922724732.jpg

dok mi srbi tugujemo zbog ove izdaje ustaskog rezima tadic-dacic vi se radujete...

ustaše uvik krive, mamicu im:lol:

ja zivim 260 km od beograda.... a sta ti cekas nisi sa svojom bracom balijama u sarajevu? evo oni vec slave samo im ti falis....

i masu ovakvim zastavama .....

y168744922724732.jpg

dok mi srbi tugujemo zbog ove izdaje ustaskog rezima tadic-dacic vi se radujete...

Pa ja živim u Beogradu i još dalje sam od Sarajeva nego ti od Beograda (ali ti to verovatno ne možeš da ukapiraš dok ti ne nacrtam)...

A što ti lepo ne organizuješ proteste u svom selu ili mestašcu, pa nam ne postuješ neke slike o tome, umesto što se junačiš po forumu i pišeš ove nabuloze o meni i Sarajevu??? :dash:

Šetala se jesam, Dobračinom do Trga pa preko trga u Knez pa niz Tadeuša Košćuška pa opet kući. Ja barem nemam zašto da se krijem :lol:
A taj zapovednički ton i te uzvičnike sačuvaj za urlanje na nekoga kod koga to prolazi :mrgreen:;)

HAHAHAHHAAAHAHA Ovo je stvarno smesno!
Zasto ja da se krijem, kad tek planiram da se pojavim. Ti mislis da si bezgresna i uzoran gradjanin, a ja nisam?! Samo zato sto mi je krivo, a ti si "netaknuta" DS-ovka, pa da sad su sve tvoji na ulici, cuvaju vas od fantoma "patriotskih" koji nisu budale dA SE "UHVATE" na prvu loptu. Setala se al znas kad- nikad! Nije li te sramota? Ne pojavljuj se vise, ne mogu da te trpim sa tvojim lazima!

HAHAHAHHAAAHAHA Ovo je stvarno smesno!
Zasto ja da se krijem, kad tek planiram da se pojavim. Ti mislis da si bezgresna i uzoran gradjanin, a ja nisam?! Samo zato sto mi je krivo, a ti si "netaknuta" DS-ovka, pa da sad su sve tvoji na ulici, cuvaju vas od fantoma "patriotskih" koji nisu budale dA SE "UHVATE" na prvu loptu. Setala se al znas kad- nikad! Nije li te sramota? Ne pojavljuj se vise, ne mogu da te trpim sa tvojim lazima!

A što si se odmah izlogovala? Da mi uzvratiš sa još nekog naloga? :lol:
Jako si pametna, ti si moj idol :klap::cmok:

Ово си испустио :arrow:

A ja sam baš mislio na one koji glume heroje i velike Srbe (ali samo iz sigurnosti svojih domova, kuckajući po tastaturi) a kada treba da svoje dupe izlože nekoj žrtvi onda ih nema "ni za lek"...

Ja bar kažem da nemam nikakve predrasude o Karadžiću, ne znam je li zločinac ili heroj kao što to ne zna niko dok se ne završi suđenje...
I zato sam glasao da mi je svejedno da li je uhapšen.
Ako su nam već nametnuli tu obavezu (mislim na međunarodnu zajednicu) i mi je prihvatili (još za Miloševićeve vladavine), onda moramo i da je sprovodimo ili ćemo biti u izolaciji...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back