SargeBG
Aktivan član
- Poruka
- 1.708
Ko je posljednji rekao horizontala pre nego sto sam ja rekao?
koje vise sta rekao:???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja zivim 260 km od beograda.... a sta ti cekas nisi sa svojom bracom balijama u sarajevu? evo oni vec slave samo im ti falis....
i masu ovakvim zastavama .....
![]()
dok mi srbi tugujemo zbog ove izdaje ustaskog rezima tadic-dacic vi se radujete...
Ne sizim, ali ne lazi da si se setala! Mozda al po svojoj ulici. I sta te briga sta ce "patriote" da rade, to nisu tvoja posla! Jasno?!![]()
da to je taj sto je sa Djikijem vrteo vola na Palama...Da i je to onaj patriJota sto je drzavnim parama gradio vikendicu na Palama?![]()
Šetala se jesam, Dobračinom do Trga pa preko trga u Knez pa niz Tadeuša Košćuška pa opet kući. Ja barem nemam zašto da se krijem
A taj zapovednički ton i te uzvičnike sačuvaj za urlanje na nekoga kod koga to prolazi![]()
ja zivim 260 km od beograda.... a sta ti cekas nisi sa svojom bracom balijama u sarajevu? evo oni vec slave samo im ti falis....
i masu ovakvim zastavama .....
![]()
dok mi srbi tugujemo zbog ove izdaje ustaskog rezima tadic-dacic vi se radujete...
Aha, kada sve prođe... kao u onoj narodnoj poslovici "Posle bitke su svi generali..."![]()
Али мислила сам пре свега на оне који се радују оваквим моментима и оне који исказују своју "неутралност" и "принципијелност"...
da to je taj sto je sa Djikijem vrteo vola na Palama...
Za horizontalu je zapeo jer je to jedna od retkih duzih reci koje zna...
Odvrteo je on vola zauvjek, dok je vrteo vola vidio je svoju buducnost....u HORIZONTALI
![]()
Odvrteo je on vola zauvjek, dok je vrteo vola vidio je svoju buducnost....u HORIZONTALI
![]()
![]()
Šetala se jesam, Dobračinom do Trga pa preko trga u Knez pa niz Tadeuša Košćuška pa opet kući. Ja barem nemam zašto da se krijem
A taj zapovednički ton i te uzvičnike sačuvaj za urlanje na nekoga kod koga to prolazi![]()
Radovanje i likovanje je stvarno dijagnoza, kao i ovo nacinal-sovinisticko pro*eravanje.
Uhapsen je jos jedan. Idemo dalje.
Za politiku Haga zna ceo svet, i revizije istorije devesedetih proslog veka ce biti itekako. Istina o zlocinima svih strana se nece moci nikada sakriti, bar ne u XXI veku.
HAHAHAHHAAAHAHA Ovo je stvarno smesno!
Zasto ja da se krijem, kad tek planiram da se pojavim. Ti mislis da si bezgresna i uzoran gradjanin, a ja nisam?! Samo zato sto mi je krivo, a ti si "netaknuta" DS-ovka, pa da sad su sve tvoji na ulici, cuvaju vas od fantoma "patriotskih" koji nisu budale dA SE "UHVATE" na prvu loptu. Setala se al znas kad- nikad! Nije li te sramota? Ne pojavljuj se vise, ne mogu da te trpim sa tvojim lazima!
Ово си испустио![]()