Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo za tebe, ljubavi.
jaran%20(2).gif

Најзад љубави нешто паметно и од тебе! :super:

Poslednja izmena:
"Sta smo si to ..." ti si neki j*e*b*e*n*i hrvat koji se zbog izgovora "J" krije iza Crnogorskog grba hehehehehehehee vazda ste vireli iz misje rupe :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: Samo Hrvat moze da lupeta i raduje se kao ti , sto bi ti rekao kako pre ne skuzih hehehehehe

:worth::worth::worth: Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Замисао је од почетка била јасна. Западним силама, пре свега САД, било је потребно да тзв. "хашким процесима", дају псеудоправни легитимитет за концепцију "геополитичке транзиције Балкана", односно разарања СФРЈ као јединог субјекта међународног права и успутног уништења српског народа и његове државе.

Настала у прекорачењу надлежности Савеза безбедности УН, једна "квазисудска институција" ових дана, показује своје право лице саучесника у злочинима који, од почетка деведесетих, непрестано трају над нашим народом.[

:worth::worth::worth: Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

IZVINILI bedo nepismena.....mada je verovatnije da ste se vi IZVINULI (najbolje u nebo.....bespovratno)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back