Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
A sto smo si to dopustili? NBGD je u Vojvodini pa ti sad skaci do neba....
Novi Beograd nije u Vojvodini (u smislu pokrajine), ali bogme nije ni na Balkanu. A cim nije na Balkanu, lakse mu je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je to na slici?
Koji su ti likovi?![]()
Novi Beograd nije u Vojvodini (u smislu pokrajine), ali bogme nije ni na Balkanu. A cim nije na Balkanu, lakse mu je.![]()
pa..oni..sto si ih tražila za razbijanje..ovaj,demonstracija![]()
Od forumaša???
Pa zar ne vidiš da su svi patriotski nastrojeni forumaši na broju i kod kuće pored računara![]()
Надала сам се да и ти ипак спадаш у те "patriotski nastrojeni forumaši"...![]()
"Sta smo si to ..." ti si neki j*e*b*e*n*i hrvat koji se zbog izgovora "J" krije iza Crnogorskog grba hehehehehehehee vazda ste vireli iz misje rupe![]()
![]()
![]()
Samo Hrvat moze da lupeta i raduje se kao ti , sto bi ti rekao kako pre ne skuzih hehehehehe
Najnovija vest. Policija je ukapirala da im neće trebati pojačane policijske snage za razbijanje demonstracija na ulicama, nego na političkim forumima, pa su pozvali Sajber specijalce![]()
sve sa gancijima ispod gazele![]()
"Sta smo si to ..." ti si neki j*e*b*e*n*i hrvat koji se zbog izgovora "J" krije iza Crnogorskog grba hehehehehehehee vazda ste vireli iz misje rupe![]()
![]()
![]()
Samo Hrvat moze da lupeta i raduje se kao ti , sto bi ti rekao kako pre ne skuzih hehehehehe
e za ovo,vala,svaka ti se dala!!!sve sa gancijima ispod gazele![]()
Надала сам се да и ти ипак спадаш у те "patriotski nastrojeni forumaši"...![]()
I jos strucno kroji...da ti se smuci sta sve gamize po ovom gradu....
Da sam tražila bilo koga za bilo šta našla bih, ne brini ti za mene![]()
Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu?
![]()
samo vam pertle vire...Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu?
![]()
da li ovo znaci da na ulicama nema nikoga zbog moguceg rizika ili nikog ne boli uvo za radovana???
forum je ipak sigurniji...![]()
Ja jesam patriotski nastrojen forumaš, ali do neke normalne granice. Kada bih ovako sigurno i samouvereno branio čast i delo Radovana Karadžića i bio toliko siguran u njegovu apsolutnu nevinost (kako to neki čine) onda bih bio na ulici, a ne za računarom...
Jali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo: