*Ljudmila*
Domaćin
- Poruka
- 3.269
Ma sta bi bre ti nasla, samo krekeces kao zaba u sred noci.
Posto se radujes, bezi!
Nemoj da šiziš, uzmi jedan bensedin i leži. Biće sutra sve okej.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta bi bre ti nasla, samo krekeces kao zaba u sred noci.
Posto se radujes, bezi!
Ja bih pre rekao da je u pitanju licemerje.
Meni neki patriotski izlivi koje ovde čitam liče na one iz devedesetih godina kada se izbegavalo služenje vojnog roka i odlazak na ratišta, a patriotizam krčmio po kafićima i na splavovima...![]()
samo vam pertle vire...
Da muci mi se kada vidim izrode kao sto si ti i tebi slicnima....ma svi ste za horizontalu![]()
Dobro je ako uppste znas sta je horizontala....cuti jadnice!
Ма ок, све ми је јасно.
У оваквим приликама падају све маске.
Nemoj da šiziš, uzmi jedan bensedin i leži. Biće sutra sve okej.![]()
Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu?
![]()
a ti nisi otiso u sarajevo da slavis sa balijama? ako ste vi ds-ovci patriote onda je taj patriotizam stvarno otiso u ....
Dirty dianna...ajde idi se prvo oprati pa u horizontalu![]()
I zato si i ti na sigurnom u svojoj sobici za računarom umesto da se vijaš sa policijom po ulici... je si li na to mislila???
Siguran sam da ti znas bolje od mene............
Najlakse je biti patriota u sopstvenoj sobi, sa majicom, posterom Sekija i golom zenskom pod cudnim uglom...
Nemoj da šiziš, uzmi jedan bensedin i leži. Biće sutra sve okej.![]()
Ne nisam, a što ti nisi na ulici "heroju" iz fotelje????
Вијаћу се сигурно, не брини. Има дана за мегдана.
smaras vise sa tom horizontalom
Ne nisam, a što ti nisi na ulici "heroju" iz fotelje????