Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svaki-je-srbin-radovan.jpg

:worth::worth::worth: Ja se radujem jer je moja generacija izvodjena u pola noci iz svojih kuca kako bi isla da ubija i bude ubijena za tvoje junake...ali Crnogorci cu castan narod! Izivinuli smo se Hrvatima i prvi pokazali da imamo petlje da uradimo ono sto ti i tvoji debili nikada nece biti u stanju....nije ti vrijeme za horizontalu? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ajde Hrvat ne lupetaj izvinuo vam se samo Milo i Sveto mi ostali nismo i necemo nikad . Milo se i zeni izvine prije no sto je kresne hahahahaha . Tebe i tvoje vrsnjake , ajde ne s*e*r*i*nj*aj UJO majketi . I Hrvat ne govori vise da si Crnogorac , ja znam da ti je tesko ali tu se ne moze nista Hrvat pa sta preziveces ti i to .:rotf::klap::bye:

I zato si i ti na sigurnom u svojoj sobici za računarom umesto da se vijaš sa policijom po ulici... je si li na to mislila???

Вијаћу се сигурно, не брини. Има дана за мегдана.

Али мислила сам пре свега на оне који се радују оваквим моментима и оне који исказују своју "неутралност" и "принципијелност"...

Radovanje i likovanje je stvarno dijagnoza, kao i ovo nacinal-sovinisticko pro*eravanje.
Uhapsen je jos jedan. Idemo dalje.
Za politiku Haga zna ceo svet, i revizije istorije devesedetih proslog veka ce biti itekako. Istina o zlocinima svih strana se nece moci nikada sakriti, bar ne u XXI veku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back