Panamaman
Iskusan
- Poruka
- 5.615
ZA 3.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmaklo Rvatima 5 tisuć eurov../x 1000/Blic: Karadžić u Hrvatskoj 2006 http://www.naslovi.net/rd/756910
Beograd -- Radovan Karadžić boravio je u Hrvatskoj pre dve godine, potvrdili su nezvanično za Blic organi istrage.
Još se traga za Karadžićevim pasošem za koji se veruje da je posedovao, ali proveravaju se i navodi da je pod lažnim identitetom putovao u Austriju i druge zemlje EU,
Izmaklo Rvatima 5 tisuć eurov../x 1000/
Ma daj suti.Zasto da se deracim da sam srbin.Pa nisam ja pristalica radikala pa da na glas govorim da sam srbin.Tako i oni govore da bi poginuli za Srbiju,a naravno da ne bi.I jos govoreci JA SAM Srbin prije svega to je fanatizam!A ja nisam fanatik a vjerujem da ni vi niste.Жестоки, али неписмени уместо срби пише се Срби.
Толико о жестини, лакше је бусати се у груди и викати ''ја сам Србин'' него прочитати неку књигу и научити правопис матерњег језика.
Sad grizu jaj.ca 100%.
A i Austrijanci takodje.
![]()
Zna se koji ljudi su izdali Radovana Karadzica oni sada sede u cvetkovicevoj vladi! kako su mogli da uhapse ratnog heroja radovana karadzica! pa vi niste normalni izdadoste i ovo malo srbije sto je ostalo na prstu! djavoli poteram vam majci po sestri! radovan karadzic koji je branio srbe po bosni i postao heroj srbije i bosne i ercegovine! ljudi dajte molim vas sami sebe izdajemo! sve to radi ovaj tadic i dacic mali ficfirici koji ne znaju sta ce od para! treba smaknuti taj rezim do nogu i pokositi ih nacisto!
Jevreji Oslobodite Karadzica
Lider EvroAzijskog Pokreta Izraela poziva sve Jevreje Sveta da ustanu u Odbranu Radovana Karadzica..
http://geopolitica.ru/Articles/274/
Сегодня стало известно, что власти Белграда задержали легендарного сербского народного лидера Радована Караджича и собираются выдать его на судилище в Гааге. Я призываю каждого еврея и каждого человека веры незамедлительно выступить в защиту этого героя обороны Сербии – отважного, великодушного и доброго человека.
Бездушные и безликие беззаконники в законе Европы грозятся бросить Радована за решетку до конца его дней. Российский МИД поспешил заявить, что речь идет о внутреннем деле Сербии. Но нет, это не внутреннее дело Сербии, ибо не будь чудовищного, костодробильного нажима со стороны Евросоюза и США, ни один лидер Сербии не осмелился бы предательски обречь на погибель в тюремной камере человека, который олицетворяет для всего мира противление глобализации и исламизму. Человек веры и изысканной культуры, Караджич совмещал расширенный набор достоинств истинного интеллигента с качествами народного героя и заступника. Западный мир и ислам вынесли смертный приговор сербам. Против них выступил этот могут и самоотверженец, побив мусульманских басурман, повергнув во горье европейцев со стертыми лицами, сбежавших со страниц Леонтьева.
---------------------------------------------------------------
Danas je jasno da su Vlasti Beograda uhapsili Legendarnog Srpskog Narodnog Lidera i spremaju se da ga posalju na Gubiliste u Hag..
Ja pozivam svakog Jevreja i svakog verujuceg Coveka da ustane u odbranu Odvaznoga -Velikdusnoga i Dobroga Coveka..
Bezdusni-bezlicni bezzakonici Evropskog zakona hoće da utamnice Radovana do kraja zivota koji je olicenja čitavog Covecanstva u borbi protiv Globalizacije i Islamizma...
Sve tece-sve se menja-rekao je drevni Heraklit..Auuuuuu Savine, pa kako sad to???
Ja se sećam ogromnog broja tema tipa "Svetska zavera protiv Srba" u kojoj "iskrene patriote" napisaše kako su najveći neprijatelji Srba Amerikanci i Jevreji...
Od raznih Bradenburga, preko Komiteta 100, pa Trilateralne komisije, pa Svetske Banke, pa Masona, pa raznih sekti.... itd. itd. itd...
Kako to sad odjednom Jevreji pozivaju na odbranu R. Karadžića...
Meni više ništa nije jasno...
Pokušavam da zamislim neke buduće demonstracije i uvezane zajedno zastave Obraza, Nacionalnog stroja i jevrejsku zastavu :shock:![]()
Osete Jevreji da se radja Novi Svet gde ce Rusija i Srbija imati vodecu ulogu..
Sve tece-sve se menja-rekao je drevni Heraklit..
Osete Jevreji da se radja Novi Svet gde ce Rusija i Srbija imati vodecu ulogu..
Novo Vrijeme-Novo Vrijeme-Drugo Poluvrijeme..
U 20 Veku su vodecu ulogu u Svetu imali Amerikanci-Britanci i Jevreji..Znači zaista će u tom novom vremenu marširati Jevreji i nacisti iz Naconalnog stroja zajedno :shock:
Mislim, stvarno...
Pa vidis valjda da se svet menja............
U 20 Veku su vodecu ulogu u Svetu imali Amerikanci-Britanci i Jevreji..
Ko zna -velika je veravotnoca da u 21. Veku Rusi -Srbi i Jevreji imaju vodecu ulogu..
Bila je ovde tema-Pneumopoliticka Nova Osovina-ali je moderator zakljucao...
Drago i ti preterujes-Nacionalni Stroj ima podrsku maksimalno 0.1 % Srba..
Moguce je da vise Jevreja podrzava AhmediNedjada-nego Srba koji podrzavaju Davidovica..
Prosle godine jedna grupa rabina je posetila Teheran i podrzali Ahmedinedjada..Одакле ти то мајке ти?
Stendal : Crveno i crno. Ulje i voda. Nemoguća misija. Nema šanse...Prosle godine jedna grupa rabina je posetila Teheran i podrzali Ahmedinedjada..
Nisu podrzali rat izmedju Irana i Izraela..
Oni ne podrzavaju moguci napad Izraela na Iran..
U Teheranu zivi nekoliko hiljada Jevreja i podrzavaju Ahmedinedjada..
Stendal : Crveno i crno. Ulje i voda. Nemoguća misija. Nema šanse...
Svet je pun čuda i izuzetaka. Ali to nisu pravila.Cudno je-ali postoji grupa Jevreja koja je anticionisticka..
http://technorati.com/videos/youtube.com/watch?v=3xA1DbBAcOQ
Da mi je znati kako ste došli do Jevreja...
Drago i ti preterujes-Nacionalni Stroj ima podrsku maksimalno 0.1 % Srba..