Бранко.БЛ
Primećen član
- Poruka
- 675
"jebemi":???:VOLIM I JA VAS imam putovnicu i jebemi se za sve vas![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"jebemi":???:VOLIM I JA VAS imam putovnicu i jebemi se za sve vas![]()
Serbi, mi s vami! Svobodu Karadzhichu!
Rossia i Serbiya!
Bolje neka ih pojede.....kao svaki dobri titov kurir, mislim, ta sran.ja ne smeju da padnu u ruke neprijatelju@Al bundy
na sve "informacije" koje si preuzeo sa B92, možeš da se posereš!!!![]()
@Al bundy
na sve "informacije" koje si preuzeo sa B92, možeš da se posereš!!!![]()
Dodik i Plavshicka, likovi koji su prodali pedu zapadu, su bash oni kojima treba verovati i koji deluju nepristrasno u odnosu na Karadzica, pa onaj citat je gori nego da si ga pokupio iz Blica i Kurira zajedno, jesi li razmishljao da postanesh novinar u tim elitnim novinama, mislim, imash dara.konjino bosanska kakve veze ima odakle je informacija kada se u njoj navodi CITAT odredjenih osoba u ovom slucaju Dodika i Plavsicke ,a ne stav redakcije B92, cak nisu ni dali izjave toj televiziji vec su ih oni samo preneli , sad znaci po tebi onda mozes da se poseres na vecinu gradjana RS koji su glasali za Dodika posto on tvrdi da je Raso kriminalac i mafijas .:???:
Iskreno, našao sam je preko foruma srpskinacionalisti
a odakle njima, vrag će ga znati![]()
Danima citam sve sta se desava,ne ukljucujem se u debatu,jer je beskorisno..medjutim tvoje izjave prelaze granice svake ljudskosti!Nisam ni u Srbiji ni u Rs..ali sam Srpkinja,krstim se,slavim slavu,postujem svoje ma gde bila..!!Koji si ti factor da prozivas sve Srbe koji su van granica Srbije?????Zasto si ti veci i jedini Srbin Bogom dan,da delis ionako saku nas koji smo ostali na ovoj planeti??Zasto sejes mrznju,prema Srbima u Bosni,U Rs..!Zasto mislis da su ti ljudi cobani koji nisu vredni da su Srbi!!Takvi kao ti sire neslogu i raspiruju vatre,seju zlo medju ljudima..TO JE TIM VELIKIM GLUMCIMA SA NAMA MARIONETAMA U RUKAMA I CILJ...!!A ti i dalje sej i sej,tako ce ti i dusa poznjati kako si sejao!!!!Zivio ti,ali sa vise humanosti u sebi...!!ENDkonjino bosanska kakve veze ima odakle je informacija kada se u njoj navodi CITAT odredjenih osoba u ovom slucaju Dodika i Plavsicke ,a ne stav redakcije B92, cak nisu ni dali izjave toj televiziji vec su ih oni samo preneli , sad znaci po tebi onda mozes da se poseres na vecinu gradjana RS koji su glasali za Dodika posto on tvrdi da je Raso kriminalac i mafijas .:???:
A ti i dalje sej i sej,tako ce ti i dusa poznjati kako si sejao!!!!
nisi pratila temu nije ovde rec o vama iz dijasere ,niti o bosancima vec o hapsenju RK i njegovim finansijskim malverzacijamaDanima citam sve sta se desava,ne ukljucujem se u debatu,jer je beskorisno..medjutim tvoje izjave prelaze granice svake ljudskosti!Nisam ni u Srbiji ni u Rs..ali sam Srpkinja,krstim se,slavim slavu,postujem svoje ma gde bila..!!Koji si ti factor da prozivas sve Srbe koji su van granica Srbije?????Zasto si ti veci i jedini Srbin Bogom dan,da delis ionako saku nas koji smo ostali na ovoj planeti??Zasto sejes mrznju,prema Srbima u Bosni,U Rs..!Zasto mislis da su ti ljudi cobani koji nisu vredni da su Srbi!!Takvi kao ti sire neslogu i raspiruju vatre,seju zlo medju ljudima..TO JE TIM VELIKIM GLUMCIMA SA NAMA MARIONETAMA U RUKAMA I CILJ...!!A ti i dalje sej i sej,tako ce ti i dusa poznjati kako si sejao!!!!Zivio ti,ali sa vise humanosti u sebi...!!END
jok more Kostres je bosanac poreklom bas kao i tiTripko je pravi Austro-Ugarski Srbin finih manira..chak i kad psuje.
Zato su mi ostali Srbi ni do kolena.
Bejbi Bojan Kostresh.
danas radovan ide u hag![]()
Ко каже?danas radovan ide u hag![]()