Uf...teško mi reći...

Ortak2

Aktivan član
Poruka
1.050
Evo da počnem od rođenog oca i od jednog citata sa Fejsbuka:

FB_IMG_17583902337250406.jpg

Kaže moj otac njegovom prijatelju:
"Hahaha, a najjače je što kokoške misle da će dobiti nešto"
Ja: "A POŠTOVANJE makar za sav trud?"
Prijatelj mog oca: "C. Bilo bi samo još gore, jer tek to bi bilo licemerje"
Otac: "Podyebavanje. Šta mi teško reći "hvala" a ona tegli kao mazga, ja se vozam po gradu".

Tako da, žene, čak i da vam kažu "hvala" i "izvini" , to je još gore nego da ti ne kažu ništa.

A na kraju krajeva, muškarcima ne smeta ni prašina ni neopran prozor onoliko koliko vi namećete da je bitno.

Ortak

Ja cenim i poštujem sve što žena hoće da uradi, ali ne mora sama, sve možemo zajedno, ako nemamo para za pomoćnike. A ni nema šta puno da se radi. Može mašina za sudove i veš, malo se usisa, obriše pod. Ako voli kuvano, može da spremi za oboje ako zna, želi i hoće. A ne mora nikad ništa. Dovoljno je da se mazimo, ljubimo, vodimo ljubav. I uvek i svaki dan bih joj rekao da je lepa i hvala i izvini, najiskrenije. Ko još gleda kroz prozore, od zavese se ne vide da su prljavi. Haha hehe

Je l' ima još nešto što nisam rek'o a treba da kažem?

E prelepa si na toj slici. Volim boje.

Muškarca ne definiše kao poželjnog partnera dobro obrazovanje, bogatstvo i ugled u društvu, već sam odnos i poštovanje koje pokazuje prema ženama.
Karakter i dobrota na ovom gore primjeru - ravna nuli. Samoživost i bezobzirnost prema nježnijem polu je neshvatljivo, grubo i nedostojno čovjeka.

Back