- Poruka
- 14.452
Koji kreteni rade na RTS-u kada u emisiju zovu Dzaju,Pericu i onog sudiju debila...I naravno vrhunac kada Aca informacija krene da palamudi na pocetku utakmice...
Zato ja vec godinama gledam na HRT.
- - - - - - - - - -
Real jaci nema sta....ali u dvomecu nikada ne bi prosli Juventus.... Juve mora da menja filozofiju bar u finalu ako misle da ikad osvoje Ligu sampiona....cim su pustili Real da igra to je bio kraj....
Ramos je folirant tezak...odvratna njuska...Kuadrado je ispao previse fer jer ja da sam zbog onog foliranja dobio crveni u finalu posle bi ga stvarno tako zgazio na zglob da bi zajedno sa mnom napustio teren.....
Real je trenutno najjaci tim u Evropi,samim tim i u svetu,kompletna ekipa,nemaju slabog mesta.Kroos,Modric su sad sto su nekad bili Xavi i Iniesta.Modric i Karvahal nabolji bekovi,Ramos kakav god da je,jedan od naj stopera.Pederaldo konstantan dugo,dugo.. Benzema egzekutor,Tu je i sjajni Morata.Isko je izrastao u super igraca,u finalu je pokazao ko je i sta je.Juventus je za klasu slabiji ali ne toliko da izgubi na ovakav nacin i ovakvim rezultatom.
- - - - - - - - - -
1998. их појео Редондо, данас Кристијано...Мрзим Реал, али када они уђу у финале, то је готово...Шести пут гледам њихово финале и опет су успели да добију...
Pa.. tu se vidi kakav je klub.Ja nit volim nit mrzim Real,ali eto imaju znanje a i srecu ,hoce ih.