UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji kreteni rade na RTS-u kada u emisiju zovu Dzaju,Pericu i onog sudiju debila...I naravno vrhunac kada Aca informacija krene da palamudi na pocetku utakmice...

Zato ja vec godinama gledam na HRT.

- - - - - - - - - -

Real jaci nema sta....ali u dvomecu nikada ne bi prosli Juventus.... Juve mora da menja filozofiju bar u finalu ako misle da ikad osvoje Ligu sampiona....cim su pustili Real da igra to je bio kraj....
Ramos je folirant tezak...odvratna njuska...Kuadrado je ispao previse fer jer ja da sam zbog onog foliranja dobio crveni u finalu posle bi ga stvarno tako zgazio na zglob da bi zajedno sa mnom napustio teren.....

Real je trenutno najjaci tim u Evropi,samim tim i u svetu,kompletna ekipa,nemaju slabog mesta.Kroos,Modric su sad sto su nekad bili Xavi i Iniesta.Modric i Karvahal nabolji bekovi,Ramos kakav god da je,jedan od naj stopera.Pederaldo konstantan dugo,dugo.. Benzema egzekutor,Tu je i sjajni Morata.Isko je izrastao u super igraca,u finalu je pokazao ko je i sta je.Juventus je za klasu slabiji ali ne toliko da izgubi na ovakav nacin i ovakvim rezultatom.

- - - - - - - - - -

1998. их појео Редондо, данас Кристијано...Мрзим Реал, али када они уђу у финале, то је готово...Шести пут гледам њихово финале и опет су успели да добију...

Pa.. tu se vidi kakav je klub.Ja nit volim nit mrzim Real,ali eto imaju znanje a i srecu ,hoce ih.

Ako je Juve neko ko je primio tri komada u 12 meceva, stavio Mesija & co. u dzep. Sad primi cetri to ne moze svako. Real je najbolji, trenutno, na svetu. Rekordedri, po prvi put novi-stari sampion. I ove godine ce uzeti tripl krunu ls, ske i skp. Ako MU igra i dalje kako zna Real moze sa B timom da ih odvali u Super kupu. Zao mi Bufona, Mandzuka dao prelep gol. Slican kao Zidan u finalu Real-Leverkusen 2002. kad je, takodje, Real osvojio.

Poslednja izmena:
ne volim ni jedan od ova dva kluba, ali juventusove zabarske taktike mi muka... fudbal usra.ni gde se odbrana najvise trenira a golovi kao produkte neke kontre... zabrski stil u svemu, kradjenju vremena, odugovlcenju, vrebnju prilike, iyleyvanju na terenu...

uspeli su da se na prc dovuku do finala kao pre dve godine , zeznuvsi nekog od favorita, a onda u finalu potop...

ocekivano, voleli ronalda ili ne on je masina a real je od juventusa duplo bolji

kukavice zabarske... vreme je za liverpul mncester, da ponovo budu sta su bili, jer real i ovi dnasnji oko njega su estacke tvorevine...

nema to duh u sebi koji navijci vole i igra koja pleni...

Koji si ti petrovicu pacenik stvarno.Pojma nemas o fudbalu generalo,uopsteno..Jedino sta znas su informacije i nista osim toga.I znas da pljujes vrhunske igrace i omalovazavas.Kladim se da imas 120 kg i da nisi potrcao 5 puta za loptom.Toliko gluposti covece pricas da je to nevidjeno ,stalno i konstantno.Ma bolji je bre Milivojevic,treba real da proda Kazemira i dovede Milivojevica..Inace za tvoju informaciju Zidana je u real doveo upravo taj Murinjo,da nije bilo njega gledao bi zidan real sa tribina ili tv a..Bas kao sto je Murinjo napravio ovaj real ,igracki i na svaki nacin.Digao klub posle toliko godina,stabilizovao i napravio temelje.I sam Anceloti je to izjavio..Brutalan je real,imaju najacu sredinu i tu melju.

Jeste,a ti si Dejo Savicevic licno,pa ces ovde da palamudis kako ja nemam pojma...:mrgreen:
Ja samo iznosim neka svoja razmisljanja i zapazanja,koja sam stekao 15 godisnjim igranjem poluamaterskog fudbala i vise deceniskog posmatranja istog...
Danasnji igraci koji igraju na toj famoznoj poziciji zadnjeg veznog uglavnom su fudbalski sakati,igraci koji su igrali pre 30 godina na toj poziciji su bili mnogo bolji tehnicari.....
A taj cuveni Casemiro je prosecan igrac na toj poziciji,Matic je za klasu bolji od njega to se bre iz aviona vidi...Meni licno je taj Casemiro na nivou Milivojevica,nista to nije specijalno....
Kao da je bitno ko ga je doveo u Real kao pomocnika ili na neku drugu funkciju,Zidan je bio uspesan kao fudbaler sa Realom tako da bi sansu dobio i bez Murinja...
Ta fraza ja sam napravio ekipu a onda je dosao neko drugi i pokupio kajmak to slusam vec decenijama,to nema veze sa mozgom.Real je uvek bio fudbalski velikan i pre Murinja i posle njega..Pa nije Real bio danasnja Crvena Zvezda koja nije igrala Evropu vec godinama i onda je dosao Murinjo i postavio stvari na svoje mesto.
Ovo je zasluga Zidana a ne Murinja,danas Real igra mnogo lepse brze i bolje nego pre 5 godina....

A ovo ‚‚pacenik‚‚ , pojma nemas i slicno to ne vredi ni komentarisati...Posto vidim da se i na pdf kosarka slicno ponasas...
Ocigledno je da si napaljeni klinja koji od fudbala pamti samo Mesija i Ronalda...

Poslednja izmena:
Al nije stvar u tome. Da li Matić bolje barata s loptom od Casemira? Vjerojatno da. Da li bi ovoj momčadi Reala pasao bolje nego Casemiro? Vjerojatno ne. Real Madrid je vjerojatno jedini klub na svijetu koji može dovesti koga kod hoće. Sigurno 99% igrača koje želi može dovesti. Možda pojedinačno nemaju 3 najbolja veznjaka na svijetu, ali imaju najbolji vezni red uvjerljivo. Modrić na svojoj poziciji nema konkurenciju, Kroos je ovu sezonu također porobio, a obojica igraju bolje od kad uz njih igra Casemiro.

- - - - - - - - - -

Ako je Juve neko ko je primio tri komada u 12 meceva, stavio Mesija & co. u dzep. Sad primi cetri to ne moze svako. Real je najbolji, trenutno, na svetu. Rekordedri, po prvi put novi-stari sampion. I ove godine ce uzeti tripl krunu ls, ske i skp. Ako MU igra i dalje kako zna Real moze sa B timom da ih odvali u Super kupu. Zao mi Bufona, Mandzuka dao prelep gol. Slican kao Zidan u finalu Real-Leverkusen 2002. kad je, takodje, Real osvojio.

Najljepsi gol u finalima CL ikada. Po meni ispred Zidaneovog voleja.

ne volim ni jedan od ova dva kluba, ali juventusove zabarske taktike mi muka... fudbal usra.ni gde se odbrana najvise trenira a golovi kao produkte neke kontre... zabrski stil u svemu, kradjenju vremena, odugovlcenju, vrebnju prilike, iyleyvanju na terenu...

uspeli su da se na prc dovuku do finala kao pre dve godine , zeznuvsi nekog od favorita, a onda u finalu potop...

ocekivano, voleli ronalda ili ne on je masina a real je od juventusa duplo bolji

kukavice zabarske... vreme je za liverpul mncester, da ponovo budu sta su bili, jer real i ovi dnasnji oko njega su estacke tvorevine...

nema to duh u sebi koji navijci vole i igra koja pleni...

Zabari su ostali u 2006 ili 2007 to je cinjenica,jos ako se doda i da je Alegri kalkulantska kukavica.. onda i 4 komada imaju objasnjenje.Ali ona odbrana je juce izgledala smesno,njihov naj adut jel.Posebno Bonuci.

pa igra im se zasniva iskljucivo na odbrani a sve ofanzivne akcije poticu iskljucivo iz defanzive... mucno za gledati... uspeju oni nekada nekome zkinuti ko barsi ali za finale nikako nisu...italijanska liga je bedna deset godin ni blizu starom sjaju a juventus je u toj ligi padanja izlezvanja i defanzive njbolji dok je u evropi daleko od toga... i ko su starali euforiju pokazalo se da je real daleko bolji, s puno vise igraca vrh klase, i tu nema nikkve dileme... ovakvi kukavci poput zabara izbce nekog favorita i to im je to... bolje da je barsa pobedila gledali bi fantastiku od fudbala ovako smo videli vecite luzere u finalu kojima je bolje da ni ne trose vreme...nije to nist posebno odbrana, kd nidju na prve... rel ih je pocepao, a barsa nije imala svoj dan...

ne simpatisem real naprotiv ali su masina, dok ove zabare ne mogu smislim...

anti fudbal tipa gatuzo

kvari igru, izlezavaj se, daj odbranu i sta uradis u napadu...

Ne svadjam se ja sa nikim petrovicu..Samo ljudi ne vole kada se neko ne slaze sa njima pa pljuju,a na kraju se tako ispostavilo da sam bio u pravu.Ne mozes vredjati svakog ko ti se ne svidi,moras postovati svakog.Vidi se da ti pratis,informisan si i znas..Ali si totalno nerealan,gledas samo subjektivno,nista objektivno..Kad bi Srbija imala tog Kazemira ili Pogbu koji su za tebe losi igraci igrali bi cetvrtfinale svetskog prvenstva..Mogu samo da pljunu pod prozor zabarima svi sto ih pljuju,posle Brazilaca najveca fudbalska nacija u istoriji fudbala.Sta kome nije jasno,real ima bolje igrace i jaci tim..Nije taj dibala ronaldo,kao sto nisu kedira i pjanic ni primaci krosu i modricu..Pa marselo je bolji igrac nego bilo koji igrac tog juventusa.

najveca fudblsk nacija?

upamcena po grubosti, secenju igre, prljavim stvarim poput one s zidanom...gorih cigana podmuklih majka rodila nije... tipicne italijanske pic.ke... ni jedno prvenstvo nisu osvojili plenuci igrom lepom za oko no kurvnjski se provuku do finala...

tako i juce pa samrcina...

ti si realan ko baba na pijaci kad prodaje sir...

A ti pricas kao dete od 13 god koje navija za Barselonu.Samo im pogledaj rezultate pa dodji da pricas.Koliko su vanseriskih igraca imali,sve vrhusnki sportisti njihove legende za razliku od cigana spanaca.Pa ljudi od kad postoji fudbal dominiraju i u vrhu su..Kada su oni i englezi igrali fudbal i harali,spanci,francuzi i ostali su bili albanija za njih..Zamisli koliko si neobjektivan i nerealan.Pa nikad gori tim u istoriji nisu imali i lagano su opeglali te spance sada..Gospoda,fanatici za fudbalom,strastveni i posebni u svakom smislu.Nacionalisti,ginu,povezani,pogledajte samo himnu kako pjevaju,cijelu istoriju dominiraju i imaju kult i ti dodjes da pricas nesto protiv italijana haha.

Zizu mi je omiljeni igrac tako da mi je drago sto je postao prvi trener koji je odbranio naslov sampiona Evrope :)

Verovatno nije trener svetske klase(kao i Gvardiola) ali je uspeo da poslozi u red sve te primadone i da ih natera da igraju kao tim, sto nije nimalo lako, kao sto se videlo u slucaju Beniteza i Ancelotija.

obicne jaajare tlijanske

ko i narod

pi.cke

tko i u fudbalu, uz jajarluk, neku mutnu rdnju i strogo defanzivu pa sta uradimo u napadu... sto prljavije to bolje...

gadni za oko

uvek bili i bice

a ti pricaj st oces, nikada ni jedno prvenstvo nisu osvojili da su to nekom lepom igrom zasluzili... sve neke tesne utakmice neizvesne tvrde...

zabarske prljave jajare

neka ih je ronaldo i kompni osamarila jer seronj.e i ne mogu bolje...

Ne svadjam se ja sa nikim petrovicu..Samo ljudi ne vole kada se neko ne slaze sa njima pa pljuju,a na kraju se tako ispostavilo da sam bio u pravu.Ne mozes vredjati svakog ko ti se ne svidi,moras postovati svakog.Vidi se da ti pratis,informisan si i znas..Ali si totalno nerealan,gledas samo subjektivno,nista objektivno..Kad bi Srbija imala tog Kazemira ili Pogbu koji su za tebe losi igraci igrali bi cetvrtfinale svetskog prvenstva..Mogu samo da pljunu pod prozor zabarima svi sto ih pljuju,posle Brazilaca najveca fudbalska nacija u istoriji fudbala.Sta kome nije jasno,real ima bolje igrace i jaci tim..Nije taj dibala ronaldo,kao sto nisu kedira i pjanic ni primaci krosu i modricu..Pa marselo je bolji igrac nego bilo koji igrac tog juventusa.
Tako je. Real je jednostavno bolja momčad. Ali malotko je očekivao jučerašnje gaženje. Po meni je Allegri predefanzivno postavio ekipu. Ne znam zbog čeka je to napravio, zašto je mjenjao ono što ih je i dovelo do finala. Možda das pokuša parirati Juventusu u sredini, nemam pojma. Prvo što sam primjetio je da su Juveovi bekovi bili potpuno bezopasni. Razlika između Dani Alvesa protiv Monaca i Dani Alvesa jučer je bila nebo i zemlja. Dok su s druge strane i Marcelo i Carvajal bez problema dolazili pred Juveov gol. I nije mi jasno zašto su se u 2. poluvremenu tako raspali. Real je odigrao odličan presing, ali da se "najbolja obrana u Europi" tako raspadne, to mi nije jasno. U biti je Real utakmicu tim presingom riješio u 3 minute. Juventus je primio gol za 2:1, i nakon 3 minute za 3:1 i sve je bilo gotovo.

- - - - - - - - - -

Zizu mi je omiljeni igrac tako da mi je drago sto je postao prvi trener koji je odbranio naslov sampiona Evrope :)

Verovatno nije trener svetske klase(kao i Gvardiola) ali je uspeo da poslozi u red sve te primadone i da ih natera da igraju kao tim, sto nije nimalo lako, kao sto se videlo u slucaju Beniteza i Ancelotija.

pa i Ancelotti je uzeo CL s njima.

Real je na svakoj pozciji bolji svi su bolji pocevsi od bekova preko tih juventusovih famoznih stopera tvrdim da su Realovi stoperi bolji...Bekovi da nepricam...I klupa Reala je bolja nego Juventusovih stratnih 11...Video sam ovoga kukavnog Kjelenija kod oba Ronaldova gola pogledajte mu rekacije pristup ***** malodusnost Juventusa jedino je Mandzukic verovo da ih mogu pobediti...A ovi ostali iz Juvea kao u podsvesti da su mislili da ce im se Real skloniti "jer je eto red da napokon juventus osvoji" "da Buffon digne trofej" "pa nije niko dosad odbranio trofej"...I jos par stvari Ramos je slina i nikakva velicina...I da Kazemiro pravi profesionalne faulove stalno koji se inace sankcionisu zutim kartonima svuda ali je neku reputaciju razvio kod sudija "on tako igra" kao nekada Gatusso pa prolazi bez kartona...sto jako nervira neutralne posmatrace... Modric jeste najbolji veznjak na svetu...mada je i Kross sjajan malo se podcenjuje ne samo ovde nego inace... A Kristijano Ronaldo sta reci mozda ga nikad necu voleti ni uzivati gledati...ali te tere da mu se divis i cak da te inspirise da stvarno covek kaze "Nista nije ne moguce"....

Јуве мора под хитно да се подмлађује, нарочито у одбрани. Буфон ће у пензију за годину две, цела одбрамбена линија има 30 и више година, Барзаљи већ има 36, сматрам да му је ово била последња велика сезона. Не деси ли им се хитно подмлађивање, завршиће као Милан...

Јуве мора под хитно да се подмлађује, нарочито у одбрани. Буфон ће у пензију за годину две, цела одбрамбена линија има 30 и више година, Барзаљи већ има 36, сматрам да му је ово била последња велика сезона. Не деси ли им се хитно подмлађивање, завршиће као Милан...

Preterujes brate sto bi zavrsili ko Milan pa imaju onog Ruganija on je mlad i dobar stoper .. Dovesce jos nekog sigurno ....

- - - - - - - - - -

Nego osecam da ce Englezi da naprave haos sad u LS ... Celzi moze daleko .. Junajted ce biti jak ko zemlja ... Liverpul ce imati turbo napad sa Salahom , Kutinjom , Maneom ....

Svi su oni turbo dok dovode strance za velike novce.......svaki engleski klub je postao FC Internazionale....i ne samo engleski
A za jedno 20 godina ocekujem da Ligu sampiona igra samo 5-6 zapadno-evropskih zemalja....to ce da bude Liga sampiona A....a Liga sampiona B i C ce da bude za srednju klasu i za sirotinju......krugovi pakla.

Poslednja izmena:
Svi su oni turbo dok dovode strance za velike novce.......svaki engleski klub je postao FC Internazionale....i ne samo engleski
A za jedno 20 godina ocekujem da Ligu sampiona igra samo 5-6 zapadno-evropskih zemalja....to ce da bude Liga sampiona A....a Liga sampiona B i C ce da bude za srednju klasu i za sirotinju......krugovi pakla.

Pa to je vec najavljeno to moze da bude vec za par godina koji crni 20 ...

Resenje je jednostavno ali posto su ljudi korumpirana, neslozna, pohlepna ggovna sledeci scenario je nemoguc:
Sve zemlje koje su ispod 15 mesta na rang listi UEFA (znaci uglavnom sirotinja raja) da se udruze, da istupe iz evropskih takmicenja, da osnuju svoje takmicenje i da medju sobom uvedu pravilo da nece prodavati igrace evropskim klubovima koji ne igraju to novo takmicenje znaci samo medju sobom da trguju. Mi lepo da uzivamo bez da nas oni udaraju za vrat, a bogatasi neka kupuju latinose, a ne nasu decu i neka igraju svoje takmicenje kad vec toliko hoce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back