Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.967
Ceferin dobro sredio zreb za svoje, moze mu se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
karabag, maribor, fejenord i spartak će biti kante za napucavanje
Dinamo nakon 11 godina neće igrati skupine europskih natjecanja. Ispao od fakin SkenderbeuaNadam se da će to ubrzat promjene u klubu, izgleda da ga je gazdu sreća konačno napustila. Od 4 hrvatska predstavnika u playoffu, izgubila sva 4. Hrvatska ostala samo na Rijeci u EL. Osijek ispao na golove u gostima, Hajduk na neviđenu glupost. Vidim Zvezda izbacila Ruse, Vardar dobio Fener i u gostima. Dobra sezona za exyu klubove.
Pitam se... posto su oba nasa kluba prosla dalje, a u razlicitim su sesirima zreba... da ne budu zajedno u grupi?
Takav derbi bi bio nesto sasvim novo. Ne znam da li smo nekada pre imali priliku da se nasi klubovi takmice u medjusobnoj evropskoj utakmici.
Ne mogu klubovi iz iste zemlje da budu u grupi LS/LE.
Dinamo je skupio dosta evropskog materijala za naredni period, bolji su skoro od svih ostalih yu klubova zajedno.
Jučerašnji Dinamo je od malokoga bolji. Nisu mi jasne tolike oscilacije u igri, razbiju Rijeku i Hajduk a onda ispadnu od Skenderbeua. I to sasvim zasluženo.
Al' ga je zato i Sigurdson iz koljena s pola terena fino uvaljao. Sve su svemu dobra partija Hajduka, sad da li je tu bilo šanse za prolaz teško je reći jer je Everton ove sezone prejeben što se tiče igračkog kadra.
Jedino mi žao Osijeka, da nisu promašili onaj penaj iz prve utakmice sad bi bez problema prošli dalje. Nekako su mi oni najviše prirasli srcu poslije onog nabijanja PSV-a. Ali ******, više sreće drugi put...
Uci ce iduce godine, kod Hrvata se vidi rad i uticaj privatizacije. Nama se svede na trenutni bljesak.
Meni je isto žao Osijeka, sve su mogli riješit u 20. minuti prve utakmice. A mogao je Hajduk proći. U Engleskoj su primili 2 gola iz 2 udarca u okvir. Ovdje primili gol za 1:1 u 10. sekundi 2. poluvremena. Pa su promašili penal ( kakva budaletina je onaj Said, navodno nije ni među prva 3 izvođača), pa im nije svirao penal. Ugl. nije Hajduk bio lošiji od Evertona u ove 2 utakmice.
Uglavnom, veseli što se u Osijeku dobro radi, pa sad imamo 4 "ozbiljna" kluba u ligi. prije 5 godina imali smo jedan. To bi trebalo dati rezultata, ali ova sezona je bila prilika da se skupi dosta bodova za kof.
karabag, maribor, fejenord i spartak će biti kante za napucavanje