UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
karabag, maribor, fejenord i spartak će biti kante za napucavanje

E **** Spartak za napucavanje sa Kvinsijem Promesom, Ze Luisom, Luiz Adrianom, sa Glusakovim, Samedovim, Kombarovim, Zobninom, Pasalicem,Markom Petkovicem, Boketijem, Popovim, Aninedzeom , realno Spartak ima strasan tim.
Njihov napadacki tandem koje cini verovatno najtalentovaniji holandski igrac u ovom momentu Kvinsi Promes i Ze Luis sa Zelenortskih Ostrva je trenutno jedan od najboljih napadackih tandema u Evropi, a pridruzio im se i Luiz Adriano , jos jedan neverovatan igrac.

Sad jeste da je Spartak trenutno u krizi rezultata sto se tice ruskog prvenstva i da su dosta slabo poceli ovu sezonu ali to nista ne mora da znaci kad je LS u pitanju, jer mnogi timovi igraju mnogo bolje u evro kupovima nego u domacem prvenstvu i ja sam siguran da ce Spartak igrati mnogo bolje u LS nego sto trenutno igra u ruskom prvenstvu.

Dinamo nakon 11 godina neće igrati skupine europskih natjecanja. Ispao od fakin Skenderbeua :worth: Nadam se da će to ubrzat promjene u klubu, izgleda da ga je gazdu sreća konačno napustila. Od 4 hrvatska predstavnika u playoffu, izgubila sva 4. Hrvatska ostala samo na Rijeci u EL. Osijek ispao na golove u gostima, Hajduk na neviđenu glupost. Vidim Zvezda izbacila Ruse, Vardar dobio Fener i u gostima. Dobra sezona za exyu klubove.

Pitam se... posto su oba nasa kluba prosla dalje, a u razlicitim su sesirima zreba... da ne budu zajedno u grupi?
Takav derbi bi bio nesto sasvim novo. Ne znam da li smo nekada pre imali priliku da se nasi klubovi takmice u medjusobnoj evropskoj utakmici.

Dinamo nakon 11 godina neće igrati skupine europskih natjecanja. Ispao od fakin Skenderbeua :worth: Nadam se da će to ubrzat promjene u klubu, izgleda da ga je gazdu sreća konačno napustila. Od 4 hrvatska predstavnika u playoffu, izgubila sva 4. Hrvatska ostala samo na Rijeci u EL. Osijek ispao na golove u gostima, Hajduk na neviđenu glupost. Vidim Zvezda izbacila Ruse, Vardar dobio Fener i u gostima. Dobra sezona za exyu klubove.

Dinamo je skupio dosta evropskog materijala za naredni period, bolji su skoro od svih ostalih yu klubova zajedno.

Al' ga je zato i Sigurdson iz koljena s pola terena fino uvaljao. Sve su svemu dobra partija Hajduka, sad da li je tu bilo šanse za prolaz teško je reći jer je Everton ove sezone prejeben što se tiče igračkog kadra.

Jedino mi žao Osijeka, da nisu promašili onaj penaj iz prve utakmice sad bi bez problema prošli dalje. Nekako su mi oni najviše prirasli srcu poslije onog nabijanja PSV-a. Ali ******, više sreće drugi put...

Al' ga je zato i Sigurdson iz koljena s pola terena fino uvaljao. Sve su svemu dobra partija Hajduka, sad da li je tu bilo šanse za prolaz teško je reći jer je Everton ove sezone prejeben što se tiče igračkog kadra.

Jedino mi žao Osijeka, da nisu promašili onaj penaj iz prve utakmice sad bi bez problema prošli dalje. Nekako su mi oni najviše prirasli srcu poslije onog nabijanja PSV-a. Ali ******, više sreće drugi put...

Meni je isto žao Osijeka, sve su mogli riješit u 20. minuti prve utakmice. A mogao je Hajduk proći. U Engleskoj su primili 2 gola iz 2 udarca u okvir. Ovdje primili gol za 1:1 u 10. sekundi 2. poluvremena. Pa su promašili penal ( kakva budaletina je onaj Said, navodno nije ni među prva 3 izvođača), pa im nije svirao penal. Ugl. nije Hajduk bio lošiji od Evertona u ove 2 utakmice.
Uglavnom, veseli što se u Osijeku dobro radi, pa sad imamo 4 "ozbiljna" kluba u ligi. prije 5 godina imali smo jedan. To bi trebalo dati rezultata, ali ova sezona je bila prilika da se skupi dosta bodova za kof.

Uci ce iduce godine, kod Hrvata se vidi rad i uticaj privatizacije. Nama se svede na trenutni bljesak.

Nek ponove ovo naši iduće sezone i koeficijent bi se fino mogao dići, još pri tom da ostvare neki fin rezultat ove sezone (bar osmina finala da ostvari jedan klubova, uz neku sreću oba). Valjda bi se onda mogao dići standard fudbalski u Srbiji. Sjećam se jedne sezone da su i Partizan, i Zvezda i Vojvodina čak mogli završiti u Evropi. I tu bi ono nesretno ispadanje Zvezde od Bordoa kao i ispadanje Vojvodine od Rapida gdje su u Austriji primili 2 gola u nadoknadi jebenoj.

Problem u Srbiji je je što od većih gradova samo Beograd ima konkretne klubove koji nešto mogu ostvariti, Niš, Kragujevac i eto Novi Sad ne mogu se puno pohvatili što se tiče fudbala. U hrvatskoj je pak druga priča, svaki veći grad ima i klub koji fino kotira...

- - - - - - - - - -

Meni je isto žao Osijeka, sve su mogli riješit u 20. minuti prve utakmice. A mogao je Hajduk proći. U Engleskoj su primili 2 gola iz 2 udarca u okvir. Ovdje primili gol za 1:1 u 10. sekundi 2. poluvremena. Pa su promašili penal ( kakva budaletina je onaj Said, navodno nije ni među prva 3 izvođača), pa im nije svirao penal. Ugl. nije Hajduk bio lošiji od Evertona u ove 2 utakmice.
Uglavnom, veseli što se u Osijeku dobro radi, pa sad imamo 4 "ozbiljna" kluba u ligi. prije 5 godina imali smo jedan. To bi trebalo dati rezultata, ali ova sezona je bila prilika da se skupi dosta bodova za kof.

Iskreno, mene ne bi ni izenadilo pretjerano da je Hajduk nekim slučajem izbacio Evertona. Znajući kako Englezi puno kiksaju na evropskoj sceni, ništa me ne bi iznenadilo. Jedino je i Osijek mogao daleko bolje s obzirom da Austria Wien nije ništa pretjerano bolji klub od PSV-a...

Лига нација почиње наредног септембра

Такмичење у Лиги нација, под окриљем Европске фудбалске уније (Уефа), почиње у септембру наредне године.

Лига нација играће се уместо пријатељских утакмица репрезентација и састоји се од четири лиге - А, Б, Ц и Д. Екипе ће играти у репрезентативним терминима, упоредо са мечевима у квалификацијама за Европско првенство, у септембру, октобру и новембру 2018. године.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/2861604/liga-nacija-pocinje-narednog-septembra.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back