Pretrgo se...Alvaro Morata, Casemiro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretrgo se...Alvaro Morata, Casemiro
Casemiro je kod Zidana procvetao, ne sećam se da je odigrao i jednu utakmicu kod Murinja, njega je Ančeloti počeo pomalo da ubacije ... Ni Morata se nije naigrao kod Murinja, isto mu je Ančeloti dao više prilika da se pokaže ...Alvaro Morata, Casemiro
Casemiro je kod Zidana procvetao, ne sećam se da je odigrao i jednu utakmicu kod Murinja, njega je Ančeloti počeo pomalo da ubacije ... Ni Morata se nije naigrao kod Murinja, isto mu je Ančeloti dao više prilika da se pokaže ...
Mislio sam da se tražilo koje igrače je stvorio Murinjo, a Kasemiro i Morata to nisu ... Tačnije daleko su od toga ... Evo sad gledam, Kasemiro odigrao samo jedan meč kod Murinja ...Kod Mourinha su upisali nastupe za 1. momčad. To se tražilo. Ne kod kojeg trenera su igrali najviše. Igrač od 23 više igra od igrača od 18.

Prepoznao talenat, dao šansu i kad nije išlo, od prosečnog ili vrlo dobrog igrača napravio odličnog igrača ili superzvezdu ...Šta znači stvorio?
Mislio sam da se tražilo koje igrače je stvorio Murinjo, a Kasemiro i Morata to nisu ... Tačnije daleko su od toga ... Evo sad gledam, Kasemiro odigrao samo jedan meč kod Murinja ...
- - - - - - - - - -
Golmani: Bufon, Van Der Sar, Dida, Kasiljas, Čeh, Nojer
Odbrana: Nesta, Kanavaro, Maldini, Tiram, Ramos, Teri, T. Silva, Montero, Kostakurta, Zambrota, Kafu, Marselo, Lam, E. Kol
Sredina: Ronaldinjo, Pirlo, Zidan, Kaka, Sedorf, Lampard, Roben, Riberi, Davids, Rui Kosta, Gatuzo, Ćabi Alonso, Essien, Balak, Deko, Bekam
Napad: K. Ronaldo, Ševčenko, Ronaldo, Drogba, Trezege, Del Pjero, Anri, Inzagi, Tores, Ibrahimović, Krespo, Zola
Mislim da ne postoji trener koji je vodio ovoliko dobrih igrača kao što je Ančeloti (iako fali tu još milion odličnih igrača)
Ukupno su igrači koje je Ančeloti trenirao osvojili 15 Fifa Zlatnih lopti (CRx4, Zidanx3, Ronaldox3, Ronaldinjox2, Kaka, Kanavaro i Rivaldo)
Kako ga je samo Juve uterao Mancesteru... Kontam da se covek za malo udavio zvakom kad je to saznao....Kad kupis igraca za 105 miliona (da operes lovu najverovatnije...jer ono drvo ne vredi toliko) onda nije ni cud sto ne mozes da se sastavis jer to oslikava klasicno skretanje od postavljenog sistema koji je Ferguson decenijama gradio.....
Sve moze da se nadje:
https://www.transfermarkt.com/manchester-united/alletransfers/verein/985
Pogledajte samo koliko je Junajted trosio novca na transfere prosecno po sezoni pre i posle Fergusona i bice vam jasno ko je tata.....
Fergi legenda...."otera" ono drvo Pogbu, a debili ga vrate za 105.000.000Kako ga je samo Juve uterao Mancesteru... Kontam da se covek za malo udavio zvakom kad je to saznao....

Može se reći, iako su pre njega bili vrhunski igrači video se napredak kad su radili sa njim i postali su jedni od najboljih na svojim pozicijama ... Murinjo je majstor da izvuče maksimum od igrača, u tome je verovatno najbolji na svetu ... Milito je još bolji primer ...Značui Mourinho je stvorio Drogbu i Lamparda?
Nisam ni reako da ih je stvorio, nego je impozantan spisak legendi sa kojima je Ančeloti radio ...Može i neka naša seljačina iz Super lige da dođe i jednog dana trenira gore nabrojane i šta, to je uspeh, samo zbog toga što je imao tu čast da mu takve veličine budu pod trenerskom palicom? Ne, nije ih stvorio.
Svi oni su procvetali pod njim, pogotovu Ćavi, Iniesta i Jaja Ture, jer Guardila se odrekao Ronaldinja i Dekoa da bi njima dao glavnu ulogu i to je bio veliki rizik, ali od te sezone oni su najbolji igrači na svojim pozicijama ... Mesija nisam stavio jer se od njega očekivalo da bude najbolji na svetu, i to se videlo još kod Rajkarda, ali i Guardiola je imao ogroman uticaj na njega ...Pa nije mu niko dao te igrače da vodi na lepe oči...
Zarezi druže Gvardiola je od gore navedenih stvorio Buskeca i Pikea ovo ostalo jok....
I usput zavrsis na 5 mestu na tabeli i budes na "pozitivnoj nuli"...nije lose...jer uvek moze i gore
Šta se desilo sa Murinjom prošle sezone kako se onako svlačionica okrenula protiv njega šta mislite koji su razlozi? Ja imam osećaj da ga to idalje tišti da mu je to negde u podsvesti i da ga plaši malo otud iovako skroz neubedljiv Mančestet izgleda sav taj pristup...Šta znači Makeleova izjava 'Murinjo posle 3 sezone sprži ekipe' I kako je Wenger od nekoga kome su se svi divili dopustio da postane sprdnja i luzerčina koja ništa nemože da osvojo???? A idalje manje više igra dobar fudbal...?
Nemogu da editujem postove nešto me zeza telefon...pa da se nadovežem da ljudi shvate šta oću da kažem naime nije problem ni što se United brani problem je što igraju kukavički bez srca na silu nekako bez imalo odvažnosti i bezobrazluka...to neliči ni na Murinja a ponajmanje United...nešto se Murinju vitla po glavi...a ljudi lupaju 'nema igrače pa nema igrače'...mislim da je i njemu laknulo da se napokon ova sezona završila na kraju je ipak uzo trofej ima LS može malo da se opusti...i da vidi kako dalje a zna da mora drugčije nije ni on lud vidi da ovo ni našta ne liči...al naravno nemože to da kaže mora glumiti odvažnog sigurnog baju pred novinarima...
Kad smo kod Murinja..unistio je takvu legendu kakva je Iker Kasiljas....