To je moj brat blizanac isto razmisljamotamonajugu je fanste ne znam dal ste provalili

Murinjo...gde mu zena?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je moj brat blizanac isto razmisljamotamonajugu je fanste ne znam dal ste provalili
Bravo za Real iako nisam neki ljubitelj spanskih klubova drugo poluvreme su ih unakazili...Odlicna taktika i priprema igraca od strane Zidana...
- - - - - - - - - -
Kada ti Casemiro da onakav gol i treba da izgubis,igrac fudbalskih kvaliteta Luke Milivojevica...
Ti si najveci sampion u lupanju gluposti .. Cuj Kazemiro mu ne valja .. Lik najbolji zadnji vezni na svetu ..
Ti si najveci sampion u lupanju gluposti .. Cuj Kazemiro mu ne valja .. Lik najbolji zadnji vezni na svetu ..
Mozda posle Kantea,Matica......A da ne racunam Modrica,Krosa,Xavi Alonsa....One njegove duge lopte su na nivou igraca JSL....Tu na sredini Modric je ubedljivo najbolji igrac za klasu ispred Krosa i Casemira...Nekada je taj zadnji vezni morao da poseduje i neko fudbalsko umece a danas su igraci koji igraju na tim pozicijama uglavnom fudbalski sakati.....Cuj najbolji zadnji vezni na svetu,kao i odvala da je Boace najbolji igrac u ligi...
- - - - - - - - - -
To sto je on danas odigrao to moze da igra i Luka Milivojevic ili bilo koji jak a fudbalski nepismen igrac...
- - - - - - - - - -
To da je najbolji na svetu to je sigurno lupio Aca informacija ili neki fudbalski strucnjak sa sport kluba....
- - - - - - - - - -
Mada Aca je u pravu da lik hipnotise sudije,oni njegovi faulovi su uglavnom za zuti karton....Ali ne sudija idiot da drugi zuti za onu Ramosovu glumu...
1998. их појео Редондо, данас Кристијано...Мрзим Реал, али када они уђу у финале, то је готово...Шести пут гледам њихово финале и опет су успели да добију...
Modric , Kros i Cavi Alonso nisu zadnji vezni nego centralni vezni . To je skroz druga pozicija ...
Real jaci nema sta....ali u dvomecu nikada ne bi prosli Juventus.... Juve mora da menja filozofiju bar u finalu ako misle da ikad osvoje Ligu sampiona....cim su pustili Real da igra to je bio kraj....
Ramos je folirant tezak...odvratna njuska...Kuadrado je ispao previse fer jer ja da sam zbog onog foliranja dobio crveni u finalu posle bi ga stvarno tako zgazio na zglob da bi zajedno sa mnom napustio teren.....
Fantasticna priprema od strane Zidana i jajarski pristup u drugom od strane Juventusa...
Zidan usao u istoriju dva puta ligu sampiona za dve godine,vec sada je bolji od Murinja...
- - - - - - - - - -
Svi sve igraju nema tu vise precizno odredjenog mesta gde ko igra,samo kada se kvari igra protivnika to radi taj zadnji vezni,pravi faulove i secka igru....Pre su ti igraci bili fudbalski pismeni za razliku od ovih danas....
- - - - - - - - - -
Matic je klasa za tog Casemira....
Liga Sampiona ce od sledece godine a pogotovo jos za jedno 2-3 sezone biti 3 puta bolja i zanimljivija . Od ova 3 engleska kluba : Celzi , Junajted i Liverpul barem 2 ce se popeti na vrh i ozbiljno ce parirati Realu , Barsi , Bajernu , Atletiku i Juveu ... A Milan i Inter ce se dici i za jedno 2 godine ce biti opet silni kao nekada .....
- - - - - - - - - -
I popio bi suspenziju jedno 6 meseci ..
- - - - - - - - - -
Pa i Murinjo je 2 puta osvojio LS ..
Nikad nisam navijao za Real ali ga nikad nisam ni mrzeo ... Medjutim ako cemo realno i objektivno da posmatramo stvari oni su zaista bez ikakve dileme najbolji klub na planeti i sada trenutno u ovom trenutku ali i ikada svih vremena ako posmatramo istorijski .... I svaka im cast .. CR7 nije dribler nije rodjen za fudbal nije majstor poput Mesija ali je jednostavno gol igrac , covek je masina , nadavao se golova , naosvajao trofeja i kapa dole .. Bice upamcen kao jedan od najvecih u istoriji fudbala ..