UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Simeone nikad nije "parkirao autobus" cijelu utakmicu... nikad nije tražio da se teren natopi vodom k'o da je poplava bila i slične stvari... Atletiko je i protiv Barse i protiv Reala često napadao presingom zadnju liniju... Simeone igračima nabije žar i trče k'o nenormalni... protiv Reala ima da poginu... :)

Da li i on nije na Kalderonu osisao travu koliko treba za mec protiv Bajerna... a Murinjo nikad ne bi ubacio drugu loptu u teren za vreme protivnicke kontre kao sto je to Simeone uradio pre nekoliko kola... mislim i Ferguson je imao te fore, secam se kad je protiv Stouka smanjio razdaljinu reklama od aut linije da Rori Delap ne bi mogao da se zaleti da nabaci Shawcross-u loptu na glavu iz auta... :D

Da li i on nije na Kalderonu osisao travu koliko treba za mec protiv Bajerna... a Murinjo nikad ne bi ubacio drugu loptu u teren za vreme protivnicke kontre kao sto je to Simeone uradio pre nekoliko kola... mislim i Ferguson je imao te fore, secam se kad je protiv Stouka smanjio razdaljinu reklama od aut linije da Rori Delap ne bi mogao da se zaleti da nabaci Shawcross-u loptu na glavu iz auta... :D

Zasto bi na Kalderonu sisali travu po meri Bajerna? Naravno da je to legitiman cilj da se uspori igra i svaka im cast kako misle na takve detalje. I Partizan je preorao teren u LS protiv Reala i izvukao bod na JNA. I nije Simeone ubacio loptu vec je nagovorio one klince pored terena da ubace loptu da bi zaustavili kontranapad. To ne podrzavam jer je nesportski i ruzno ali popio je crveni karton pa je adekvatno kaznjen.

Murinju zameram zatvaranje 'malih utakmica' kao i onu jajarsku postavku protiv PSGa gde imaju jedan nula igraca vise i u takvoj situaciji je pokuso da zatvori utakmicu da unisti na njoj svaki trag fudbala i nek mu se obilo od glavu i to mu nije prvi put...pomeni to nije taktika to je pomeni nepostovanje fudbala kao igre...Da njegove ekipe i Cholove imaju slicnosti imaju nije to susta suprotnost ali da postoji razlika postoji...Svarozic je gore lepo napiso...Atletiko cesto prvih 30 minuta odigra strasan presing na zadnju liniju da protivnici neznaju sta ih je snaslo...u tom segmentu jedino je mogla Klopova Borusija da mu parira...I zasto se cudite sto ljudi gotive Atletiko pa normalno da ce ih gotiviti jer ih je za godinu dana iz proseka primere digo da pobedjuju najjace i puno skuplje timove i ekipu stalno nadogradjuje...Bez Chola nema ovakvog Atletika a Chelzi i bez Murinja ima takvu finansijsku potporu da je za ocekivati da budu u vrhu cak je i realno diskutovati dali Chelzi sa tim svim parama zasluzuje lepsi fudbal od onog koji je Murinjo forsiro...

Nema sta Sevilja se definitivno predplatila na osvajanja Lige Evrope ;)

Inace ja ne znam kako vec Englezi i dalje imaju 4 predstavnika u LS , mislim kako vec dosad nisu izgubili jednog predstavnika, jer engleski klubovi vec vise od 5 godina maltene nemaju nekih zapazenih rezultata u Evropi.

Recimo Italijani su mnogo brze izgubili predstavnika u LS , pa i Nemci neko vreme dok ponovo nisu imali 4 predstavnika............

Јесте ми Ливерпул међу омиљенима али се потврђује шта говорим-да су људи губитници...Севиља нема шта, мислим да они чак намерно забушшавају у певенству и Лиги шампиона да би освојили ово такмичење...

Nema sta Sevilja se definitivno predplatila na osvajanja Lige Evrope ;)

Inace ja ne znam kako vec Englezi i dalje imaju 4 predstavnika u LS , mislim kako vec dosad nisu izgubili jednog predstavnika, jer engleski klubovi vec vise od 5 godina maltene nemaju nekih zapazenih rezultata u Evropi.

Recimo Italijani su mnogo brze izgubili predstavnika u LS , pa i Nemci neko vreme dok ponovo nisu imali 4 predstavnika............

Mogli su ih Italijani prestici ove sezone ali su bas bili losi u Evropi ove godine pa ih je to kostalo.
Da su ponovili proslu sezonu prestigli bi ih.
Za onu tamo sezonu ce bas biti borba posto su im Italijani prisli na dva boda.

stavicu ovde jer ne znam gde drugo

'Tvente u drugoj ligi zbog 32 miliona evra'
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=05&dd=18&nav_id=1133040

u jednoj Holandiji klub bude izbacen iz prve lige zbog duga od 32 miliona evra...

kod nas koji smo mnogo siromasniji od Holandije jedan klub je dugovao preko 50 miliona i ne samo da se nista nije desilo, vec je klub nastavio da dovodi strasna pojacanja, postao je prvak drzave i igrace kvalifikacije za LS

samo u Srbiji

stavicu ovde jer ne znam gde drugo

'Tvente u drugoj ligi zbog 32 miliona evra'
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=05&dd=18&nav_id=1133040

u jednoj Holandiji klub bude izbacen iz prve lige zbog duga od 32 miliona evra...

kod nas koji smo mnogo siromasniji od Holandije jedan klub je dugovao preko 50 miliona i ne samo da se nista nije desilo, vec je klub nastavio da dovodi strasna pojacanja, postao je prvak drzave i igrace kvalifikacije za LS

samo u Srbiji

Postavio sam ovu vest na Stadionu. Ali nema veze neka bude i ovde, nista ne smeta.
Tako se radi u pravnim drzavama, napolje ako nisi sposoban da poslujes.

Poslednja izmena:
Istina je da je Sevilla pregazila Liverpool u 2. poluvremenu, ali sudac u prvom nije sudio 2 penala za Liverpool. Plus 3. gol Seville je pao iz zaleđa. Ko zna kakav bi rezultat bio da suđenje nije bilo tako očajno.

Zadnji gol nije ofsajd jer je strelac gola dobio loptu od igrača Liverpula.

Nema veze. Igrač L'poola nije imao nikakvu namjeru igrati loptom nego ga je ista pogodila. Loptu je uputio igrač Seville drugom igraču Seville koji je bio u ofsajdu. Objasnio je Beusan u emisiji nakon utakmice. Čisti offside.
Zato je pomoćnik i mahao, ali glavni sudac je odlučio priznati gol.

Nema veze. Igrač L'poola nije imao nikakvu namjeru igrati loptom nego ga je ista pogodila. Loptu je uputio igrač Seville drugom igraču Seville koji je bio u ofsajdu. Objasnio je Beusan u emisiji nakon utakmice. Čisti offside.
Zato je pomoćnik i mahao, ali glavni sudac je odlučio priznati gol.

Igrac Liverpula je uputio loptu i pogodio svog igraca. Da je igrac Sevilje pogodio igraca Liverpula onda bi mogli da raspravljamo o ofsajdu. Igrac Sevilje vraca loptu unazad a igrac Liverpula pogadja svog igraca i lopta stize do strelca. Uostalom na RTS-u je sudija koji je gostovao rekao da je gol regularan i da ofsajda nema u toj situaciji.

Igrac Liverpula je uputio loptu i pogodio svog igraca. Da je igrac Sevilje pogodio igraca Liverpula onda bi mogli da raspravljamo o ofsajdu. Igrac Sevilje vraca loptu unazad a igrac Liverpula pogadja svog igraca i lopta stize do strelca. Uostalom na RTS-u je sudija koji je gostovao rekao da je gol regularan i da ofsajda nema u toj situaciji.

U pravu si.. Sad kad sam vidio klip, moram se složit s tobom. Iskreno, ne znam na osnovu čega je Beusan rekao da se radi o ofsajdu.

Ja bih tu svirao ofsajd. Mnogo se filozofira odbila lopta se od treceg igraca, odbila se o grumen trave, ruka uz telo, u pravilnom ili nepravilnom polozaju pa zato nema penala. Ako je ruka penal, ako je sam igrac ofsajd i kraj price. :mrgreen:

Мало превртех шири списак Шпаније, као што сам и очекивао, мој омиљени играч Дани Парехо није позван...Прејака конкуренција, да је ово Шпанија од пре 10 година имао би бар 20 утакмица...

Ja bih tu svirao ofsajd. Mnogo se filozofira odbila lopta se od treceg igraca, odbila se o grumen trave, ruka uz telo, u pravilnom ili nepravilnom polozaju pa zato nema penala. Ako je ruka penal, ako je sam igrac ofsajd i kraj price. :mrgreen:

Pogledaj snimak koji sam postavio. Kakav crni ofsajd kad je igrac Liverpula dao loptu igracu Sevilje. Ne moze tu da bude ofsajd nikako.

Пети пут гледам Реал у финалу Лиге Шампиона, пети пут победише...Буђави Гризман, и још буђавији Годин...Сад ће медији на сва уста да нахвале Пеналда, иако се целу утакмицу није видео...

Пети пут гледам Реал у финалу Лиге Шампиона, пети пут победише...Буђави Гризман, и још буђавији Годин...Сад ће медији на сва уста да нахвале Пеналда, иако се целу утакмицу није видео...

Jedna od najdosadnih utakmica koju sam gledao u zadnjih 5 godina......Postavka igre Zidana posle gola katastrofalna...Atletiko bez snage,zelje i volje....Ronaldo jos jedanput pokazao da nije igrac za velike utakmice....Karasko i Bejl fantasticni... Ostali ispod proseka.....

Jedna od najdosadnih utakmica koju sam gledao u zadnjih 5 godina......Postavka igre Zidana posle gola katastrofalna...Atletiko bez snage,zelje i volje....Ronaldo jos jedanput pokazao da nije igrac za velike utakmice....Karasko i Bejl fantasticni... Ostali ispod proseka.....

Meni se čini da je dobro vodio utakmicu, tj. da je taktika bila dobra. Presing na početku, gol i onda povlačenje. Ako nešto nije pasalo Atleticu to je Real koji čeka. Istina, Atletico je odigrao bolje od očekivanog u toj situaciji, Carrasco je bio fenomenalan. Zidane je po meni pogriješio s izmjenama. Dobro, s Danilom nije imao izbora, ali Kroosa je vadio prerano, a Benzemu nije ni trebao vadit pošto je Ronaldo bio očajan. Možda je Zidane veliko ime, al neke stvari očito ni on ne smije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back