sweet_A:
@wild_child
e glup ti je ovaj humor,moram priznati. Ti si sad kao sarkastična ovo ono...Kako lupaš, nemaš predstavu
A koja je tema o kojoj se priča, a wild? Udruženje metalaca?
I da-hejtujte vi još, ipak je ovo udruženje metalaca pa zbog toga ste i takvi :wink:

mislite o tome
hohoho
A sto se tebe Sweet tice,da si se udostojila da odes 3,4 strane unazad na ovoj temi procitala bi da sam ja prva bila protiv ovog glupog udruzenja.Tako da ubuduce molim te procitaj pre nego sto krenes da me osudjujes ok?
A sto se tice mog smisla za humor,netju da raspravljam o tome sa tobom,ne zelim ipak da se spustam tako nisko kao ti....moj nivo je ipak malo visi sretjo.
A sto se mog oblacenja tice,ne znam odakle ti uopste to da se ja oblacim u crno i da nosim suknje.....sliku svoju nisam stavila niti sam igde rekla da se tako oblacim tako da......opet nagadjas.
Da ja se isticem.
Ne svojim oblacenjem.JER CAK I DA SE OBLACIM U CRNE SUKNJE NE BIH SE IZDVAJALA IZ MASE,danas sve metalke manje vise ,barem goticarke nose duge suknje i korsete,Nemoguce je biti originalan oblacenjem,jer je ruku na srce sve vec vidjeno.
Da ja se izdvajam,izdvajam se poezijom koju pisem,body artom koji radim,bogatim vokabularom,poznavanjem magije,svojim glupim humorom,optimizmom..I zaista je tuzno sto se spustas tako nisko da me vredjas na onakav nacin a da pritom ne znas nista o meni a cak te nisam ni provocirala.....
Prijatno....