Udata žena

Katastrofa

Sigurno muževi programeri 🤷‍♀️ Para ko pleve a one same po kući samo lepe bez job-a

Ма, јок.

Један био војно лице. Имао пиштољ по службеној дужности.

А и одакле ти да су жене програмера саме по кући?

па ти програмери и "програмери" и разни "фриленцери" и не излазе из куће. Радно место им у дечјој соби, за компом, раде у забагрелим гаћама, јер се ради "од куће".

Наравно па нећеш ти "торбати " неке распуштенице...није дотле дошло.

Те распуштенице су опасне.

За разлику од удатих. Удате знају природу тог односа, а распуштенице се надају да могу да те "ћапе".

Ма, јок.

Један био војно лице. Имао пиштољ по службеној дужности.

А и одакле ти да су жене програмера саме по кући?

па ти програмери и "програмери" и разни "фриленцери" и не излазе из куће. Радно место им у дечјој соби, за компом, раде у забагрелим гаћама, јер се ради "од куће".
Увјек сам мислио да је то ЈНА мит, да жене официра највише траже та тране.
Имало је логике некада, ти ЈНА официри вјечито добијали прекоманде али сада није баш тако.
Сада имамо возаче камиона по Словенији и разним ЕУ државама који остављају своје жене и до пола године без мушке "њежне" руке док се *урвају по разним јавним кућама.И шта да ради онда јадна жена сама, шта?

Те распуштенице су опасне.

За разлику од удатих. Удате знају природу тог односа, а распуштенице се надају да могу да те "ћапе".
Мудро збориш, које си ти годиште Алтеру, ја вјечито мислио ти неки клинац, када оно озбиљан и пре свега мудар мачкоња. :mrgreen:

Ja sam sigurna da pogađam neke muške (bivše ugl) ali šta tačno osećaju pojma nemam. Možda me mrze. Ili mrze što me vole. 😁 Ili mrze činjenicu da su bili sa mnom. 😁 Ili je pak vole. Ne znam!!! Izrazite se ili vetar nosi.

Back