UDARNO: Makrona pred kamerama udarila supruga!

I sad se neko čudi što Emanuel zaziva III sv. rat.
Ti ne bi da ti je 'vak'a žena?

GettyImages-883562852.jpg
. . . . , aaaauuuu, kakva "lepojka".!?. . . brale, njemu ni IIIsv rat ne pomaze.!?

Konačno neka udarna vest koja zaista jeste udarna :per: :per: :per:
Тачно тако.
Ми се наслађујемо шта раде неки кловнови а то што нам је народ и држава отишла у амбис ма ко га .ебе.
Дежурни крстини душебрижници и бранитељи српства виде овакве ствари и наслађују се тиме а то што Срба више нема у Книну, Западној Славонији, већем делу западне Босне, што је КиМ отишао а спрема се издајник (кога подржавају свим срцем) да преда и Републику Српску то није битно.
Није чудо што нам се све ово дешава.

Тачно тако.
Ми се наслађујемо шта раде неки кловнови а то што нам је народ и држава отишла у амбис ма ко га .ебе.
Дежурни крстини душебрижници и бранитељи српства виде овакве ствари и наслађују се тиме а то што Срба више нема у Книну, Западној Славонији, већем делу западне Босне, што је КиМ отишао а спрема се издајник (кога подржавају свим срцем) да преда и Републику Српску то није битно.

daj masi hleba i igara

Видимо трун у туђем оку а брвно у сопственом не видимо.
Срећа па немамо никаквих проблема и сачували смо све своје територије од 90-их на овамо и можемо да се смејемо туђим будалаштинама.

daj masi hleba i igara
Шта год ја мислио о том Макрону, тај човек има могућност да за 30 минута избрише мој народ са лица земље и тај човек се нешто пита у овом свету а са нама збијају шале и служимо им за поткусуривање.

Тачно тако.

Juče sam postovao izjavu Đinđića o najgorem mogućem scenariju za budućnost Kosova i upravo nam se to dešava od A do Š. Ne samo što smo predali Kosovo na tacni, sada smo pustili i Albance da vršljaju po Srbiji i nastave sa svojim projektom Velike Albanije.

To ove nabeđene kvazi patriote ne vide, njihov sendvičarski mozak ne dobacuje dalje od prizemnog botovanja. Tog istog Đinđića su proglasili za izdajnika a kunu se u onoga ko dovršava izdaju na najgori mogući način za Srbiju.

Sledeća velika izdaja i propast biće RS i biće teško ali i zanimljivo slušati kuknjavu i vapaje kvazi patriota sa obe strane Drine kada ukapiraju da su izdani i prodani.

Back