seljakipo
Aktivan član
- Poruka
- 1.139
. . . , ko ce onda koga da vošti u slucaju Brnbabe.!?Gledaj sad kad ovaj kompleksaš dođe u Srbiju, pa uvali još jedan Rafal za 500 milijardi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . . , ko ce onda koga da vošti u slucaju Brnbabe.!?Gledaj sad kad ovaj kompleksaš dođe u Srbiju, pa uvali još jedan Rafal za 500 milijardi.
. . . . , aaaauuuu, kakva "lepojka".!?. . . brale, njemu ni IIIsv rat ne pomaze.!?I sad se neko čudi što Emanuel zaziva III sv. rat.
Ti ne bi da ti je 'vak'a žena?
![]()
Navikla
Tukla ga dok mu je bila učiteljica
Video dokaz?
Žalio se na prstenac koji mu je ga opalio![]()
Saznala da je ljubio drugu.
Mislis Drugog![]()
Garantovano ima veze sa njim !Sve je to zbog Vučića!Pogledajte prilog 1733727
Тачно тако.Konačno neka udarna vest koja zaista jeste udarna![]()
![]()
![]()
Тачно тако.
Ми се наслађујемо шта раде неки кловнови а то што нам је народ и држава отишла у амбис ма ко га .ебе.
Дежурни крстини душебрижници и бранитељи српства виде овакве ствари и наслађују се тиме а то што Срба више нема у Книну, Западној Славонији, већем делу западне Босне, што је КиМ отишао а спрема се издајник (кога подржавају свим срцем) да преда и Републику Српску то није битно.
Није чудо што нам се све ово дешава.
Ne siluje ga garant...Šta li mu tek iza zatvorenih vrata radi![]()
Видимо трун у туђем оку а брвно у сопственом не видимо.
Шта год ја мислио о том Макрону, тај човек има могућност да за 30 минута избрише мој народ са лица земље и тај човек се нешто пита у овом свету а са нама збијају шале и служимо им за поткусуривање.daj masi hleba i igara
Тачно тако.
Ми се наслађујемо шта раде неки кловнови а то што нам је народ и држава отишла у амбис ма ко га .ебе.
Дежурни крстини душебрижници и бранитељи српства виде овакве ствари и наслађују се тиме а то што Срба више нема у Книну, Западној Славонији, већем делу западне Босне, што је КиМ отишао а спрема се издајник (кога подржавају свим срцем) да преда и Републику Српску то није битно.
Није чудо што нам се све ово дешава.
Прво искандерисање, онда Вагнер купира уши правом сектору који је претекао. Укри имају гријање целе године.Predsednik Makron koristi svoju snagu za dobra dela
a ne za "iskanderisanje klinceza" kao pojedini klošusi
Ne brine te što je Putin završio kao Dejvid Gogins pred Šonom Striklendom
"Dobro je što vežbaš trčanje, tako će' da bežiš od mene."