Šta će reći Vučićeva supruga što Vučić ljubi tuđu ženu u usta?

rekoh li da me BOLI PATKA ko je ona ???

PREDSEDNIKU JEDNE DRZAVE svakako nije primereno da se u sred MEDJUNARODNE VIZITE O TROSKU GRADJANA SRBIJE ljubi i grli sa saradnicama na sred ulice.

i drugi predsednici imaju saradnice pa ih ne ljube, osim slicni cirkusanti.

ovo je nedopustivo ponasanje jednog predsednika i dzaba su ti pokusaji rpavdanja. po meni i nek je j.ebe ako oboje to hoce, ali private.

dok spartaju javno po inostranstvu o TROSKU GRADJANA i koriste silno obezbedjenje o trosku gradjana , zna se drzavnicko ponasanje.

bruka .
Primereno je.

Pa primerenije je to nego mnogo sta drugo, ali ova prica je suplja, jer nikakvog poljupca nije bilo,
KAKO NIJE BILO POLJUPCA ?
jesmo li slepi ili ti lazes ?

a kamoli u usta.
to je vec za nagadjanje... i ne zanima me taman da je bio u obraz.

dok spartas ulicama floride i palm bica o TROSKU GRADJANA SRBIJE sa silnim obezbedjenjem o trosku gradjana srbije i delegacijskom svitom o trosku gradjana srbije MORAS IMATI DRZAVNICKO PONASANJE a ne ponasanje ulicarsko i nekog primitivca koj ise tek tako grli i ljubaka sa saradnicama

i drugi predsednici imaju saradnice. pa to ne cine u javnosti sigurno. ili imas primer koji ce me demantovati ? moguce je da postoji jos diletanata...

to moze da cini u svojoj kuci i sobi, svom dvoristu ...

u javnosti ? taman posla.

pitanje damama sa foruma :

da Vam suprug zagrli i poljubi taman u obraz neku saradnicu , koleginicu da li bi ste bile ravnodusne na to jer su ipak oni saradnici ili kolege dug niz godina ?

:per::mrgreen:

verujem da je odgovor svima jasan

a da ne govorimo kolko je degutantno to kada se ucini javno NA DRZAVNICKOM NIVOU DOK DELEGACIJA SPARTA PALM BICOM o trosku gradjana...

„U periodu od 2013. do 2017. godine samo dve Кokezine firme sa državom su potpisale više od 200 ugovora, vrednih 52 miliona evra, pri čemu je na 43 procenta tendera, njegova firma ‘Pro Inter’ bila jedini ponuđač. Samo od Elektroprivrede Srbije Кokezina firma je dobila preko 50 ugovora“.
u RS, takodje ima firma Prointer, sa sedistem u Banjaluci

Back