Turci pred Srbijom

Веома.
Ја Русе много волим и гледано духовно најближи су нам народ али брљају ли брљају, све с.ра.ње за сра.њ.ем.
Добиће они овај рат у Украјини, то нема сумње али ће цена тога бити стравична.

Веома.
Ја Русе много волим и гледано духовно најближи су нам народ али брљају ли брљају, све срање за срањем.
Добиће они овај рат у Украјини, то нема сумње али ће цена тога бити стравична.
Ја сам од почетка рекао, они ратују доктрином совјета, исто као и Укри, а сад да ли је у питању неспособност или не брига (чини ми се више ово прво), јер гину војници без потребе. Гледаш видео и видиш да им иду јединице напред, без ваздушне подршке, без артиљерије и против Дронске одбране. Непојмљиво.
Уместо да су прегазили и победили што пре, они одуговлаче. Не разумем.

Ја сам од почетка рекао, они ратују доктрином совјета, исто као и Укри, а сад да ли је у питању неспособност или не брига (чини ми се више ово прво), јер гину војници без потребе. Гледаш видео и видиш да им иду јединице напред, без ваздушне подршке, без артиљерије и против Дронске одбране. Непојмљиво.
Ovo je posle SVO u Ukrajini sledeća podela Evrope po zonama uticaja između Amerike i Rusije
geg4egg4g4eg-12-1.jpg
A pošto je Albanija remetilački faktor već decenijama i pošto je okružena pravoslavnim državama, biće podeljena između Srbije, Grčke, Crne Gore i Makedonije kad ovaj prostor uđe u zonu uticaja Rusije.
Srbiji će pripasti obala Albanije do Drača, Makedonija svoj deo, Grčka svoj deo uzima, Crna Gora će dobiti Skadar. Remetilačko Albansko pitanje će biti rešeno
NUTS_of_Albania_(AL).png

1000 puta bolje da su Turci koji nemaju ništa od nuklearnog oružija, nego da su Amerikanci.
Turska je vojno nemoćna jer ima 40 miliona Kurda na svojoj teritoriji i ne sme da pisne jer će neko naoružati Kurde koji će im dići ustanak i odcepiti teritoriju od Turske.
Kad Amerikanci odu sa Kosova, sve to što je preostalo je šaka jada koja je nemoćna protiv Rusije i razbežaće se. Turci su smešni

Pogledajte prilog 1737816Pogledajte prilog 1737817Pogledajte prilog 1737818
Моли Бога да су амери доле у Бондстилу што дуже и макар привидно држе шипце на ланцу, јер ако оду, мислиш да ће турци из своје базе султан Мурат да се ограниче само на Косово? Оће ђоку, следећа је Рашка.😉

Све је јасно одувек.
На Космету власт мора бити у рукама Косметара.

Проблем за Србе-Косметаре је у томе што Косметаре углавном чине Шиптари-Косметари.
То је такође проблем за многе Србе који никада видели Космет нису.

Највећи проблем је за политичаре Србе
којима је горња истина потпуно јасна,
али не би хтели да изневере нешто што мисле да је у главама осталих Срба.

Тако долазимо до "ластиш ситуације",
а то је да таман једна категорија Срба прихвати реалност коју горе објасних
(рецимо ови што продадоше своју имовину на Космету),
али нека друга група Срба почне да "брани Космет" од Шиптара-Косметара
и никако да сви заједно препустимо управљање на Космету - Косметарима.

Шта је циљ (и решење) ?

Циљ је да идиотизовано косметско становништво
(идиотизовано је туторисањем са разних страна, а нарочито из Београда и Тиране)
преузме на прави начин власт и одговорност за свој живот и опстанак на тој територији,

тј да Срби-Косметари постану Косметари-Срби
и да Шиптари-Косметари постану Косметари-Шиптари.

Исто важи и за Роме-Косметаре, Турке-Косметаре, Албанце-Косметаре ...
Да постану пре свега Косметари сви заједно,
да схвате да је Космет њихово место под сунцем
којим морају да руководе на одговоран, локал-родољубив и одржив начин.

Да Косметари не гледају и не траже помоћ
једни од Београда,
други од Тиране,
доста је било тог инфантилног понашања !

Који међународни статус би такав Космет имао ?
Зависне српске републике, значи више од аутономије, мање од независности.

Територија Космета (за разлику од власти косметске)
је неодвојива од територије Р Србије.

Ако горњи план није добар,
остаје да неко (Албанија пре свега) понуди неку атрактивну локацију у замену за територију Космета.
Svaka cast za ovaj kratki opis stanja.Taman kao da ga je tvoj gazda Aljek pisao :think: :heart:

Svaka cast za ovaj kratki opis stanja.Taman kao da ga je tvoj gazda Aljek pisao :think: :heart:

Право да ти кажем,
гледам како полако сазрева поимање Космета у мојој глави !

Уопште није лако, а требало би да јесте.

Гомила неких стереотипа нам смета да ситуацију доле сагледамо реално
и пустимо то становништво доле да се демократски организује.

Замисли кад имаш по Србији људе спремне да живот за Космет дају,
а немају реално никакве везе са Косметом.

Ја сам се рецимо одазвао 1992. позиву ЈНА да браним СФРЈ.
Тек после сам укапирао да сваки народ има право на отцепљење и сличне збуњујуће акције ...

Моли Бога да су амери доле у Бондстилу што дуже и макар привидно држе шипце на ланцу, јер ако оду, мислиш да ће турци из своје базе султан Мурат да се ограниче само на Косово? Оће ђоку, следећа је Рашка.😉
Nece vucic to dati
Kad on zagrmi videce oni
A botovi ce da pisnu od srece kao i do sada
dok smisljaju kako da kazu da smo ih zeznuli jer smo im utrapili i da vodimo 23:0

Ovo je posle SVO u Ukrajini sledeća podela Evrope po zonama uticaja između Amerike i Rusije
Pogledajte prilog 1737865
A pošto je Albanija remetilački faktor već decenijama i pošto je okružena pravoslavnim državama, biće podeljena između Srbije, Grčke, Crne Gore i Makedonije kad ovaj prostor uđe u zonu uticaja Rusije.
Srbiji će pripasti obala Albanije do Drača, Makedonija svoj deo, Grčka svoj deo uzima, Crna Gora će dobiti Skadar. Remetilačko Albansko pitanje će biti rešeno
Pogledajte prilog 1737866
Са чим се дрогираш?

Pogledajte prilog 1737865
Pogledajte prilog 1737866
Traži da ti obrišu ovo, dok nije previše ljudi videlo, smejaće ti se.

Или Прешево, Бујановац, Медвеђа па после Рашка.

Право да ти кажем,
гледам како полако сазрева поимање Космета у мојој глави !

Уопште није лако, а требало би да јесте.

Гомила неких стереотипа нам смета да ситуацију доле сагледамо реално
и пустимо то становништво доле да се демократски организује.

Замисли кад имаш по Србији људе спремне да живот за Космет дају,
а немају реално никакве везе са Косметом.

Ја сам се рецимо одазвао 1992. позиву ЈНА да браним СФРЈ.
Тек после сам укапирао да сваки народ има право на отцепљење и сличне збуњујуће акције ...
Имају ли Срби?

Заједно са Алкаиђанима.
Замисли да опет почне, па то би било Алкаиђана на све стране, 90 би биле стара добра времена по томе питању. Не сумњам да ће Срби то сачекати спремни!

Све то изгледа поприлично дозирано.
Иако сам свјестан колико је велика људска глупост, немогуће је да је неко толико глуп и неспособан. Мислим да је проблем највећим дијелом што се на положаје не долази због способности (Укри су ту 100 пута у предности захваљујући организацији и помоћи НАТОоваца).

И ситно шибицарење док људи гину.

Једна ствар коју људи не разумију: НАТОовци одма мијењају екипу и оправљају проблем. То је велика предност над неким ко стално "вата свој реп".

Проблем за Русе је што Вагнер, Суровикин, тунели Укрима иза леђа и многе друге бриљантне ствари су више везани за појединце и поједине јединице и слабо се то шири по цијелој армији. Укри су ту далеко у предности (иако као и браћа им Руси су исти ко и они). Ко Укара ствари воде идеолошки најтврђи кадрови и исте такве гурају...

Код Руса то све иде преко везе. Способности су го к. за Русе, они то не цијене колико и комад метала који ти закаче на крваву кошуљу.

Back