Kolima udarila studente i teretila se za pokušaj teškog ubistva - to sad promenjeno

@Neno
juce si kukumavcio kako je doticna pokusala pokusaj ubistva u pritvoru...

rekoh li ja da je to samo PREDIGRA pred ono sta ce uslediti a to je , promena optuzbe i na krjau ce biti pustena i okrivljena na sat vremena klecenja na grasku i tri mesec NANOGICE...

evo narode kako se posle odredjenog vremena ovi manijaci koji su pokusali ubistvo studenata , polako ali sigurno oslobadjaju prave odgovornosti...
tj ublazuje im se krivicno delo.

ona juce prica oko toboz njenog pokusaja ubistva samo je bila uvertira u ovo... ajde da se jadna ne obesi ublazicemo joj optuzbu ?
Ovo se zove brutalno iživljavanje nad nesrećnom djevojkom i namjerno iskrivljena i inskonstruisana insinuacija nemilog dogadja i njenog pokušaja samoubistva.
Bez trunke sažaljenja, empatije i bilo kakvog razumijevanja i stanja u kakvom se nalazi, cinično i brutalno bez i jednog dokaza se zloupotrebljava njen slučaj u čisto političke svrhe.

Imate li vi trunku savjesti da ne osudjujete nikoga unapred?
A ne osudjujete one koji su svojim postupcima doveli do svega ovoga, i na taj način ugrožavaju životi mladih..

Ovo se zove brutalno iživljavanje nad nesrećnom djevojkom
ne preteruj i ne dramatizuj
i namjerno iskrivljena i inskonstruisana insinuacija nemilog dogadja
NEMILI DOGADJAJ ? namerno , burtalno gazenje ljudi poput psa je NEMILI dogadjaj? :sad2:
sad bih ti reko ... al me sputava pravilnik foruma
i njenog pokušaja samoubistva.
s obzirom da je posle te vesti sutradan isplivalo preinacavanje njene kazne vise je nego sumnjivo uopste to plasiranje te vesti o samoubistvu
trebalo je da se sudije sazale ili da se u narodu ublazi slika brutalnog gazenja prilikom kojeg je devojka pala na beton udarivsi glavom ?
Bez trunke sažaljenja, empatije i bilo kakvog razumijevanja i stanja u kakvom se nalazi,
ovo je patetitka ili ti sranje koje treba da nam uvede empatiju o nekoe ko je ucinio zlikovacki potez prema drugom zivom bicu i krenu da ga PREGAZI KAO PSA ? nedopustivo je to sto cinis
cinično i brutalno bez i jednog dokaza se zloupotrebljava njen slučaj u čisto političke svrhe.
imamo cinjenice da si kukumavcio dan ranije a vec sutradan je isplivalo da se optuzba preinacila...
sad nastavljanjem kukumavcenja ce te doprineti da bude osudjena uslovno i sa 15 dana pranja autobusa ?
Imate li vi trunku savjesti da ne osudjujete nikoga unapred?
nikoga mi nismo osudjivali unapred. Jesmo li ovde pisali o njoj ovih dana ? Nismo. Sam si potegao pricu o sazaljenju prema nekome ko je PREGAZIO LJUDE KAO PSA i jasno je bilo da se iza toga nesto krije.
Sutradan smo videli da se optuzba preinacila.
I sta tu nije jasno ?

A ne osudjujete one koji su svojim postupcima doveli do svega ovoga, i na taj način ugrožavaju životi mladih..
po mom misljenju ti bi morao dasnosis sankcije zbog ove recenice!
ovo je NEDOPUSTIVO . ovo je PRAVDANJE GAZENJA LJUDI POPUT PSA!
pa je neko drugi kriv?! pa je kriv onaj koji se demokratskim putem i sredstvima - protestom , bori za pravdu ?

ovakvo pravdanje gazenja ljudi bi moralo biti strogo kaznjeno.

Back