Udario sam devojku

To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...

Tek sam sad videla ovo.
Treba tebi TEBRA polomiti obe ruke i tuci te njima... a onda ti izlomiti sve prste i nabiti u d.upe jedan po jedan tako duboko da mozhesh da dodirnesh sebi mozak i chachkash nos iznutra! :evil: :evil:

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?

.........ja moju svaki put ubijem od ku.rca i ona mi oprosti svaki put ,josh provalila ku.chka shta me nervira pa namerno me josh vishe pali da bi je odrobijao od ki.te .,al oprosti navikla shta vec ..............;-)

devojku nisam nikad udario... najvise je bilo kad me je prevarila, stavio sam saku na njen obraz simbolicno da zna sta bi joj bilo da sam seljak... p.s. pre par nedelja je moja komsinica dobila batina od momka, pitaj boga zasto, uglavnom na kraju sam zvao 94 jer mi je bilo zao seljaka... Nikad nisam niti cu ikad udariti i ako sam ikako u mogucnosti necu dozvoliti da se zensko udari na moje oci...

To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...

alo decko...kazem sta bih JA uradila...u cemu je tvoj problem,nemoj na meni da se istresas,bre!!!!Na tvojoj devojci je sta ce da uradi,ja sam samo rekla sta bih ja....smiri malo!!!!

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?

nemoj da se ljutis ali KONJU JEDAN........pa to nisi smeo da uradis.....to ti je velika greska.....Po mom misljenju NECE DA TI OPROSTI.....:|

pukao film i dum po nosonji... ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu...
po izrazima koje koristis,chak bi i neki priuceni psiholog amater provalio da ti to zapravo volis da radis i da si otvorio ovu temu da bi se kurchio,tj. pali te to sto umishljas da drugi misle da si dasa dok ovo citaju,svakako bolesno....zasluzujes batinanje usranom motkom ili 2 meseca u Valjevu u zatvoru za maloletnike (tj. do 21 god.),ne zato sto mislim da si klinac,vec zato sto je taj zatvor najnalozeniji u Srbiji,bas zbog maloletnih usijanih glava i sto posle provedenih 2 meseca ni sam ne bi bio vise siguran da li si musko ili zensko.sigurno volis i da mucis zivotnje...sitne zivotinje.

da si je udarijo ko chowek ne bi' pobegla nego bi se probudila posle dwa dana sa pitanjem "ljubawi shta se desilo":)
meni se to nikada ne deshawa, jer biram uwek jache ribe od sebe pa se plashim da je udarim, obichno kad me iznerwira odem iza kutje i plachem:)

Slusam ova mantranja nikadnetrebadicirukunazensko .
Ok, slazem se. Ne treba.Nisam ni ja, mada sam bio na granici par puta.
Ako vec dodjes u takvu situaciju treba izbrojati do deset, okrenuti se, otici i ne javiti se nikad vise.
Sta ce ti zena koja kod tebe isprovocira toliki bes da si na granici da je udarish.
Smeta mi u gornjoj mantri samo jedna stvar.
Postoje zene, koje koristeci se tim tabuom da zensko ne smes da udaris, dozvoljavaju sebi nevidjene bezobrazluke i uvrede. Ili to da one muskarcu u besu lupe samar ili ga gadjaju necim.
Znate kako.....ako neka zena sebi dozvoli da to uradi, ne znam kako moze da ocekuje da joj nece biti vreceno istom merom. i
Postovanje tudjeg dostojanstva mora biti uzajamno, a pravila o fizickom neobracunavanju vaze za sve.

Sve zavisi od toga na koji nacin te je isprovocirala. Ja se ne bih zaletao sa nekim izjavama, jer je to individualna stvar. Dakle, mozda te je vise puta iznervirala, pa se bes skupljao u tebi i u tom trenutku ti je ,,pukao film", pa si izgubio samokontrolu i udario je.
Sasvim je moguce da je volis. Mnogi roditelji tuku svoju decu i uopste se ne postavlja pitanje da li ih vole. Ako je s decom tako, zasto ne bi bilo i s devojkom?
Neko ce reci da je devojka nesto drugo. To je tacno, ali ko zna sta je bilo u pitanju. Daleko od toga da to podrzavam, ali je svaki takav slucaj prica za sebe.

Ako vec dodjes u takvu situaciju treba izbrojati do deset, okrenuti se, otici i ne javiti se nikad vise.
Sta ce ti zena koja kod tebe isprovocira toliki bes da si na granici da je udarish.
Postoje zene, koje koristeci se tim tabuom da zensko ne smes da udaris, dozvoljavaju sebi nevidjene bezobrazluke i uvrede. Ili to da one muskarcu u besu lupe samar ili ga gadjaju necim.
Znate kako.....ako neka zena sebi dozvoli da to uradi, ne znam kako moze da ocekuje da joj nece biti vreceno istom merom. i
Postovanje tudjeg dostojanstva mora biti uzajamno, a pravila o fizickom neobracunavanju vaze za sve.

stvarno ne znam sta bi mogla da uradi, ali taj bes vise govori o tebi nego o njoj. mislim bes je uvek losa reakcija koja ti govori o tvojoj nemoci. u krajnjoj liniji nemoci da reagujes drugacije. bolje. kada dodje do besa nekako je konstruktivnije malo razmisliti o sebi i sta do tog besa dovodi a ne eliminisati drugu osobu koja navodno izaziva bes.

Sve zavisi od toga na koji nacin te je isprovocirala. Ja se ne bih zaletao sa nekim izjavama, jer je to individualna stvar. Dakle, mozda te je vise puta iznervirala, pa se bes skupljao u tebi i u tom trenutku ti je ,,pukao film", pa si izgubio samokontrolu i udario je.
Sasvim je moguce da je volis. Mnogi roditelji tuku svoju decu i uopste se ne postavlja pitanje da li ih vole. Ako je s decom tako, zasto ne bi bilo i s devojkom?
Neko ce reci da je devojka nesto drugo. To je tacno, ali ko zna sta je bilo u pitanju. Daleko od toga da to podrzavam, ali je svaki takav slucaj prica za sebe.
postavlja se pitanje da li su takvi roditelji sposobni za roditeljstvo? kakvom ponasanju ucis dete tukuci ga? da li je to ljubav ako nemas dovoljno snage da resis situaciju na drugi nacin nego pribegavas nasilju?

hmmm...mantra,tabu
ja da sam ovako pametan,tj. da imam ovako bogat vokabular,ni sekund vise ne bih trosio dragoceno vreme na forumu,otisao bih iz ovih stopa da osvojim svet...

Skroz se slazem, to sam i ja rekla, ako ima mooda da se raspravlja i koorchi kao musko, onda neka bude spremna i na odgovor. Najgore su te koje se kriju iza: "Ne smes me udariti, ja sam zensko!".

obichno kad me iznerwira odem iza kutje i plachem:)

How sweet... :oops:

Ja se sa mojom cesto potucem,naravno,u sali,i jednom sam je slucajno opizdio malo jace,2 sata nije mogla da dodje sebi...fk,u p1zdu materinu 10 dana me dusa bolela,kao da sam ne znam sta uradio..kako li bi bilo da sam namerno ne znam..ne zelim da znam...

a picvajz,zavrsi recenicu..odem iza kuce,placem,i zapalim ganju :D

Back