rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Upravo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...kako da odgovorim uopshte na ovaj problem choveku koji razmishlja na ovaj nachin????... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.
To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...
Tek sam sad videla ovo.
Treba tebi TEBRA polomiti obe ruke i tuci te njima... a onda ti izlomiti sve prste i nabiti u d.upe jedan po jedan tako duboko da mozhesh da dodirnesh sebi mozak i chachkash nos iznutra!![]()
![]()
Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.
Imali sanse da mi oprosti?
To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...
Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.
Imali sanse da mi oprosti?
po izrazima koje koristis,chak bi i neki priuceni psiholog amater provalio da ti to zapravo volis da radis i da si otvorio ovu temu da bi se kurchio,tj. pali te to sto umishljas da drugi misle da si dasa dok ovo citaju,svakako bolesno....zasluzujes batinanje usranom motkom ili 2 meseca u Valjevu u zatvoru za maloletnike (tj. do 21 god.),ne zato sto mislim da si klinac,vec zato sto je taj zatvor najnalozeniji u Srbiji,bas zbog maloletnih usijanih glava i sto posle provedenih 2 meseca ni sam ne bi bio vise siguran da li si musko ili zensko.sigurno volis i da mucis zivotnje...sitne zivotinje.pukao film i dum po nosonji... ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu...
Slusam ova mantranja nikadnetrebadicirukunazensko .
Ok, slazem se. Ne treba.Nisam ni ja, mada sam bio na granici par puta.
Ako vec dodjes u takvu situaciju treba izbrojati do deset, okrenuti se, otici i ne javiti se nikad vise.
Sta ce ti zena koja kod tebe isprovocira toliki bes da si na granici da je udarish.
Smeta mi u gornjoj mantri samo jedna stvar.
Postoje zene, koje koristeci se tim tabuom da zensko ne smes da udaris, dozvoljavaju sebi nevidjene bezobrazluke i uvrede. Ili to da one muskarcu u besu lupe samar ili ga gadjaju necim.
Znate kako.....ako neka zena sebi dozvoli da to uradi, ne znam kako moze da ocekuje da joj nece biti vreceno istom merom. i
Postovanje tudjeg dostojanstva mora biti uzajamno, a pravila o fizickom neobracunavanju vaze za sve.
postavlja se pitanje da li su takvi roditelji sposobni za roditeljstvo? kakvom ponasanju ucis dete tukuci ga? da li je to ljubav ako nemas dovoljno snage da resis situaciju na drugi nacin nego pribegavas nasilju?Sve zavisi od toga na koji nacin te je isprovocirala. Ja se ne bih zaletao sa nekim izjavama, jer je to individualna stvar. Dakle, mozda te je vise puta iznervirala, pa se bes skupljao u tebi i u tom trenutku ti je ,,pukao film", pa si izgubio samokontrolu i udario je.
Sasvim je moguce da je volis. Mnogi roditelji tuku svoju decu i uopste se ne postavlja pitanje da li ih vole. Ako je s decom tako, zasto ne bi bilo i s devojkom?
Neko ce reci da je devojka nesto drugo. To je tacno, ali ko zna sta je bilo u pitanju. Daleko od toga da to podrzavam, ali je svaki takav slucaj prica za sebe.
hmmm...mantra,tabuSlusam ova mantranja nikadnetrebadicirukunazensko .
Ako vec dodjes u takvu situaciju treba izbrojati do deset, okrenuti se, otici i ne javiti se nikad vise.
Sta ce ti zena koja kod tebe isprovocira toliki bes da si na granici da je udarish.
Postoje zene, koje koristeci se tim tabuom da zensko ne smes da udaris, dozvoljavaju sebi nevidjene bezobrazluke i uvrede. Ili to da one muskarcu u besu lupe samar ili ga gadjaju necim.
Znate kako.....ako neka zena sebi dozvoli da to uradi, ne znam kako moze da ocekuje da joj nece biti vreceno istom merom. i
Postovanje tudjeg dostojanstva mora biti uzajamno, a pravila o fizickom neobracunavanju vaze za sve.
Skroz se slazem, to sam i ja rekla, ako ima mooda da se raspravlja i koorchi kao musko, onda neka bude spremna i na odgovor. Najgore su te koje se kriju iza: "Ne smes me udariti, ja sam zensko!".Slusam ova mantranja nikadnetrebadicirukunazensko .
obichno kad me iznerwira odem iza kutje i plachem![]()