- Poruka
- 18.738
pa volish je
ja npr kad nekog volim dodje mi da ga ubijem, ali ponekad i tako![]()
i ja isto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa volish je
ja npr kad nekog volim dodje mi da ga ubijem, ali ponekad i tako![]()
Zavisi kakav je udarac bio....ako si je dobro "deknuo" nek te sutne...![]()
Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.
Imali sanse da mi oprosti?
E, bas to, Nezgodni. Moja devojka se cesto kurchi, ne znajuci da mogu lako da puknem i da necu da je stedim samo jer je zensko. Sta, kao, ima muda da se svadja kao musko a nema da primi udarac/samar? More.... Sacu je bijem!
E, bas to, Nezgodni. Moja devojka se cesto kurchi, ne znajuci da mogu lako da puknem i da necu da je stedim samo jer je zensko. Sta, kao, ima muda da se svadja kao musko a nema da primi udarac/samar? More.... Sacu je bijem!
To ti uopste nije trebalo....Ok da je ona tebe udarila,ali ti nju da udaris...to ti je sad malo zajebana stvar...Ja te vise u zivotu ne bih pogledala...mislim da bih ti cak namestila batine....ustvari sigurno bih to uradila....
yebiga...ja nikome ne ostajem duzna,pa ne bih ni njemu sigurno.....
malo malo pa ga moram pucnuti po guzi
A vi KaKo te?
'el vam dobra ta devojka...
To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...
I ja ovako razmisljam...:-D:-D:-D
Evo, iskreno, ja ti nikada ne bih oprostila. Ali ne zbog mog nekog ponosa, vec zbog velike mogucnosti da se to desi opet. Mislim, ako si je udario zbog tamo neke svadje, sta ces da joj uradis kada ti kaze da vise ne zeli da bude sa tobom ili nesto vec? Zakopas je u dvoristu?
To ti nije pametno meni da namestis batine, pa tebra okinuo bi i tebe i njega od zivota...isao bi do kraja.. morali bui da molite boga da ne prezivim te batine... devojko mnogo se ti kurrcis za svoje godine. Ona kada god da me nesto trazi sve sam davao, nedam bre nikom da me nervira. Rekao sam da mi zao sto sam to uradio... boli me uvo uvek mogu naci bolju od nje, sta ona misli...