UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: TI....TI SI 82.GOD?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Je#em ti situaciju!!!!!!
eh,pa,sta ces... JE#ATI SITUACIJU!!!!!!!!!!!!!!
Eh, pa...malkice sam zbunjena :? i shoknuta :o :shock:
ali cu preziveti...
:( pa sta ces.ionako i ovako sve ostaje isto.samo sto si ti sad maaaaaalkice vise stariji od mene...
:wink: pozdrav za tvoju devojku! Srecnica jedna,maaamicu joj njenu... :D

hehe :):

Izvinjavam se,ali ne mogu da dopustim da prodje jedna strana a da mene nema,tj.da nije ispunjena kvota hvale o Mladenu :wink: iako se ponavljam stalno.

da, bre pricajte nam nesto malo, edukujte nas! :wink:
( ":roll: :roll: :roll: smaraci i smaracice" )
MLADJA NAJ!!!!!!!!!!! :D

PERKUSIONISTA JR.:
:idea: Ej, ljudi `ajde delite neke savete, pricajte nesto!
NPR, gde cete posle srednje,u kojim bendovima svirate,koju muziku da poslusamo,neku preporuku nesto,kako ste uopste poceli da se bavite ovim,jel imate kuci bubnjeve/etc, i koje? i sl.
Prosvetlite nas smrtnike! :lol:

Zato smo tu! Pitajte nas! Rado cemo odgovoriti na sva vasa pitanja! Mislim,kad smo tu,jel'te....

Znam ga, evo sedi pored mene!? :shock:
evo i mene Aleksandar.ovo je moj drug coravi i ja mu ocajnicki trazim ribu.Nije udarac ali je jako dobar prijatelj ovom ovde tj. meni.zainteresovane devojke od 18 do 22 god neka se jave meni na moj nick surl@.Ako ima nekog trenutno raspolozeni smo za poducavanje. 8)

Paaaaaaaa......mi smo vam postavili mali milion pitanja... sad je red na vas da odgovorite! :)

koje bubnjeve imate, gde ste ih nabavili, koju muziku slusate, vasi idoli ( sem prof Sinise :wink: ), priiiiiicajte nestoooooo, pomozite nam!

PERKUSIONISTA JR.:
Paaaaaaaa......mi smo vam postavili mali milion pitanja... sad je red na vas da odgovorite! :)

koje bubnjeve imate, gde ste ih nabavili, koju muziku slusate, vasi idoli ( sem prof Sinise :wink: ), priiiiiicajte nestoooooo, pomozite nam!
i gde svirate u aprilu npr. :idea:

U aprilu svrao na takmicenju,a za posle ne znam.Nadamo se svi da ce nesto da iskrsne.Ali sa bendovima nastupamo.Jedva cekamo Mladjinu svirku,Djole svira 15. u Kuglasu,Lubarda ce nadam se uskoro,rasa svakog cetvrtka u Festu,a ja verovatno 16. ali u Novom Sadu na Blues festivalu.Jel vas jos nesto interesuje? :roll:

PERKUSIONISTA JR.:

Pa,mislim da bi svako trebao u svoje ime da govori na ovu temu,posto ne citamo misli bas jedni drugima...

Ukratko,sto se mene tice,sviram na Yamaha (Uamana :D ) Stage Custom-u.To je bubanj koji je u potpunosti zahvalan za moju vrstu svirke.Zapravo,za bilo koju vrstu svirke na bini (uzivo).
Po pitanju muzike....ufff.....mogao bih da ti nabrajam ceo dan sta bi bilo dobro da se cuje.Recimo,ja koji se karakterisem kao meatalac (dream theater,pantera i sl...),vise ne razmisljam o sebi na taj nacin,jer sam odavno zapazio ljubav prema drugim vrstama muzike (Jazz,Dance,Techno,Turbo-folk.... :D SHALA!). Moj omiljeni bend ce naravno uvek ostati Queen (sta ces - jos iz klinackog doba),mada,naravno,volim i Deep Purple,ELP,Jethro Tull....

Pozdrav,Mladen

Charlie:
PERKUSIONISTA JR.:

Pa,mislim da bi svako trebao u svoje ime da govori na ovu temu,posto ne citamo misli bas jedni drugima...

Ukratko,sto se mene tice,sviram na Yamaha (Uamana :D ) Stage Custom-u.To je bubanj koji je u potpunosti zahvalan za moju vrstu svirke.Zapravo,za bilo koju vrstu svirke na bini (uzivo).
Po pitanju muzike....ufff.....mogao bih da ti nabrajam ceo dan sta bi bilo dobro da se cuje.Recimo,ja koji se karakterisem kao meatalac (dream theater,pantera i sl...),vise ne razmisljam o sebi na taj nacin,jer sam odavno zapazio ljubav prema drugim vrstama muzike (Jazz,Dance,Techno,Turbo-folk.... :D SHALA!). Moj omiljeni bend ce naravno uvek ostati Queen (sta ces - jos iz klinackog doba),mada,naravno,volim i Deep Purple,ELP,Jethro Tull....

Pozdrav,Mladen

zdravo mladene.

ich habe das gefuehl, dass du denkst, du bist etwas besonderes. schwebe nicht zu hoch, du koenntest ziemlich tief auf die schnauze fallen! :lol:
vielleicht bist du ja in ordnung, aber du hast den leuten, denen etwas an dir liegt, einfach den ruecken zugedreht... vielleicht wirst du eines tages draufkommen, aber dann ist es zu spaet... :roll:

evo ti pa zamaraj mozak9ako ga uopste imas),znam koliko to tesko pada :o

Charlie:
PERKUSIONISTA JR.:

Pozdrav,Mladen

zdravo mladene.

ich habe das gefuehl, dass du denkst, du bist etwas besonderes. schwebe nicht zu hoch, du koenntest ziemlich tief auf die schnauze fallen! :lol:
vielleicht bist du ja in ordnung, aber du hast den leuten, denen etwas an dir liegt, einfach den ruecken zugedreht... vielleicht wirst du eines tages draufkommen, aber dann ist es zu spaet... :roll:

evo ti pa zamaraj mozak (ako ga uopste imas),znam koliko ti to tesko pada :o

Back