UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cuo sam jaku foru pa da podelim sa poznatima. Grafit glasi:

Svet je otisao u *****!
Crnci igraju golf.
Belci repuju.
Nemci nece da idu u rat.

tako da me vise nista ne cudi.... :lol:

PERKUSIONISTA JR.:
:roll: Sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina ili slicnog... hehe:) ne nadaj se ti nesto mnogo... vidis ti kako se ovaj zrtvuje za nju... cak i laze zbog nje... ponavljam>sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina///bruka :roll:

Daj ne kenjaj :P !

Pozdrav,Mladen

p.s. Sto se tice ispita,mislim da je u junu! Bolje ti je da odes u Kneza Milosa 1a i da se raspitas.Ne mogu zasigurno da ti kazem.

Ovaj put Milena:
zasto govoris u mnozini?!?a otkud tebi to da sam ja
depresivna osoba?da me mozda ne poznajes?ili si razvila telepatiju?
cccc..........a zasto se ne uci nista......????

E ako je to onaj mladen o kojem ja mislim da pricate.........onda mislim stvarno................znate sta pricate....barem neki od vas.....ili mozda nas....... :wink: :wink: :wink: :wink:

Charlie:
Daj ne kenjaj :P !

Pozdrav,Mladen

C C C, Mladene, :shock: da sam znala da nas se stidis, ne bih ni bila sa tobom ovoliko...

mala shala :wink: ponavljam SHALA SHALA SHALA SHALA, NEMOJ DA ME BBBBBBBBIJEEEEEESSSSSSSS hehe :)

A sad ozbiljno>
Sve vam je covek rekao. Ja sam samo njihov veeeeeliki bebasti fan..... :lol: A ljudi, stvarno kako god okrenete, oni bar... pa statisticki jednom nedeljno sviraju negde... ma i vise... tako da eto.
A nEje mi bilo jasno gde ste od svih ljudi bas mene skopcali, kad obicno isti ljudi dolaze na svirke.
Eto, cisto da se ispovedim i spasem svoju bebastu plavu dusu u martinkama veeeeeeeeeeelikih batina.
Pheeeeeewwwwwwww.......

hehe:) NEMA RAZLOGA DA ME BIJES

poz za Zbunica ( kakav nadimak ) :wink:
a i za ostatak Udaraca :D
Xenija

Ma oppppuuuuuuusssssssteeeeeeeeeenooooooooo
taman cu da sacuvam pare od ovog serijskog ubice kog sam htela da unajmim... do jaja :wink:
necu te ubiti, obecavam... hehehehHEHEHEHEHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA!!!! :twisted:

ahem... da... javljaj nam onda ti bebasta kad su svirke ukoliko oni nesto propuste.
:)

MLAAAAAADEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink:

Charlie:
Eto,mala moja plavusice (a i plava si... :roll: ),kazem ti da sam ti zivot spasao juce,a ti mi ne verujes... :D

Jeb*** kako mi je glup nadimak, to nema nigde.
Samo ti mene malkice zzzzeeeeeeeeki, pitaj hehe:) organizovala mi je sacekusu! SACEKUSU! Kao, likovi se setaju ispred skole da me ne znam ni ja sta!
I to plus mi je devojka sama rekla! Pa to nije normalno! :shock:
Eto ti... Zamalo da ja nastradam zbog tebe! Ne, ne da nastradam nego njenim recima " da porazgovaraju sa mnom na jeziku na kom bih razumela "
( NISAM LINGVISTA, GOVORIM SAMO SRPSKI :wink: )
Bolje bi ti bilo da mi kupis vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiikuuuuuuu Milku za pretrpljeni dusevni bol! :D

veeeeeeeeliiiiiki pozdrav za tebe,
veeeeeeeeeeelika Milka za mene
i veeeeeeeeliki pozdrav i za Djoleta :)

Mala plava sa martinkama:
Charlie:
Eto,mala moja plavusice (a i plava si... :roll: ),kazem ti da sam ti zivot spasao juce,a ti mi ne verujes... :D

Jeb*** kako mi je glup nadimak, to nema nigde.
Samo ti mene malkice zzzzeeeeeeeeki, pitaj hehe:) organizovala mi je sacekusu! SACEKUSU! Kao, likovi se setaju ispred skole da me ne znam ni ja sta!
I to plus mi je devojka sama rekla! Pa to nije normalno! :shock:
Eto ti... Zamalo da ja nastradam zbog tebe! Ne, ne da nastradam nego njenim recima " da porazgovaraju sa mnom na jeziku na kom bih razumela "
( NISAM LINGVISTA, GOVORIM SAMO SRPSKI :wink: )
Bolje bi ti bilo da mi kupis vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiikuuuuuuu Milku za pretrpljeni dusevni bol! :D

veeeeeeeeliiiiiki pozdrav za tebe,
veeeeeeeeeeelika Milka za mene
i veeeeeeeeliki pozdrav i za Djoleta :)

E ja sam ti to rekla u poverenju a ti tako. :evil:
Uostalom nisam debil, ne bi te pretukli!

MLAAAAAADJAAAAAAAA NAAAJSLADDDDDDJIIIII!!!!! :D

Auuuuuuuu izvini, u poverenju si mi rekla da me ne bi pretukli nego " razgovarali sa mnom na...." mrzi me da ponavljam.
Uostalom, cega se stidis? Ja sam i dalje ziva i zdrava ( mada, ne bas dusevno, - MILKA, MILKA, MILKAAAAAAAAAAAAAAAA treba mi MILLLLLKAAAAAAA :wink: )
To je bio samo "lep gest ljubavi".
Da..... Mozda je Mladenu to simpaticno, meni je to moglo biti smrtonosno. :(

Pa! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Daj bre, sacekusa! LJUDI NE PRAVE SACEKUSU DA BI MI DONELI MILKU ( ali ce morati :D ) i procaskali!
SACEKUSA - asocijacije - siledzije od drugova, bol, bol, bol, bol, masnice po ocima i sl.
Maaaaaaaa, opusteno, dokle god obustavis misiju sve je ok. :wink:
Ali mi i dalje ovde neko duguje Milku!

POZ za Alexandra :D :wink: :D 8) :D , i kad vam je to takmicenje, posto znam da je sve to u prvoj nedelji aprila, paaaaa....javite nam!
I da li je istina da su svi takmicari prof. Jovica ucenici? :?: tj. svi vi?

crkottttteeeeeeeeeeeeeeee, gde ste.
pored toga sto su mladen i stefan budale,
prof sinisa izgleda kao zeljko joksimovic.
:P

peace, da zakopamo ratne sekire?
aprili li li :!:
:lol:

E ne s-ri! Prof Sinisa je najjaci lik na svetu, ova dvojica super sviraju, daj brate zacepi dup-, previse prica. :x
PS. Hvala Mladene na info. :!:

DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE, DJOLE,
DJOLE MAJSTOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: SAMO TAKO NASTAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

HALO BRE LJUDI EVO DA VAS NAHVALIMO MALO KAKO VALJA/
VI STE VECINI AKO NE I SVIM MLADIM UDARACIMA OVIH PROSTORA A I SIRE ( moji neki francuzi su vas jednom slusali i super im se dopalo :wink: )
PROSTO STE INSPIRATIVNI, MUZE DANASNJEG SIVILA I ZAISTA IZVLACITE IZ BEDAKA, PODSTICETE MLADE NA NESTO PAMETNO, DA RADE ONO STO VOLE U ZIVOTU I DA TO RADE CELE DANE BEZ DOSADE I PROBLEMA - I DA IM SVE ISPADA IZ MALOG PRSTA - BAS KAO I VAMA.
BRAVO, LJUDI, VI STE ONA MLADA GENERACIJA KOJA ZASLUZUJE BUDUCNOST! ZAISTA JE DO JAJA STO VOLITE ONO STO RADITE I STO VAM TO PISE PO CELOM TELU I STO ZRACITE OPTIMIZMOM! I STO ZAISTA SE RAZUMETE U MUZIKU NA VISEM NIVOU I STO STE APSOLUTNI AJNSAJNI SVOG PODRUCJA!
:arrow: BRAVO BRAVO BRAVO!!!
:D 8) :D 8) :D 8) :D

ISTINA + AMIN ZA TO STO SI REKLA POMORANDZICE ( ili rekao? :lol: )
RADOS..... kakooooooo je baaaaaaaajaaaaaaa.....kakvaaaaaaaaa mindjusaaaaaaaaa................. mnjaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)
alex car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Back