Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PERKUSIONISTA JR.:Sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina ili slicnog... hehe
ne nadaj se ti nesto mnogo... vidis ti kako se ovaj zrtvuje za nju... cak i laze zbog nje... ponavljam>sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina///bruka
![]()
Ovaj put Milena:He,he
Nemam ja nista protiv da vi svi caskate o tome kako je on lep i divan,ali,ja nemam kako drugacije da mu trazim i uzmem ono sto je moje.
cccc..........a zasto se ne uci nista......????Ovaj put Milena:zasto govoris u mnozini?!?a otkud tebi to da sam ja
depresivna osoba?da me mozda ne poznajes?ili si razvila telepatiju?
Roots rock reggae:.........boze moj......ovo je dzerman shajze
Charlie:Daj ne kenjaj!
Pozdrav,Mladen
Charlie:Eto,mala moja plavusice (a i plava si...),kazem ti da sam ti zivot spasao juce,a ti mi ne verujes...
![]()
Mala plava sa martinkama:Charlie:Eto,mala moja plavusice (a i plava si...),kazem ti da sam ti zivot spasao juce,a ti mi ne verujes...
![]()
Jeb*** kako mi je glup nadimak, to nema nigde.
Samo ti mene malkice zzzzeeeeeeeeki, pitaj heheorganizovala mi je sacekusu! SACEKUSU! Kao, likovi se setaju ispred skole da me ne znam ni ja sta!
I to plus mi je devojka sama rekla! Pa to nije normalno! :shock:
Eto ti... Zamalo da ja nastradam zbog tebe! Ne, ne da nastradam nego njenim recima " da porazgovaraju sa mnom na jeziku na kom bih razumela "
( NISAM LINGVISTA, GOVORIM SAMO SRPSKI :wink: )
Bolje bi ti bilo da mi kupis vveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiikuuuuuuu Milku za pretrpljeni dusevni bol!![]()
veeeeeeeeliiiiiki pozdrav za tebe,
veeeeeeeeeeelika Milka za mene
i veeeeeeeeliki pozdrav i za Djoleta![]()