UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
EEEEEEEEEEEEE pa ludaci moji, pacijent je stigao, na meti je, ajde da vas sad vidim kako me napadate kako sam smotana! (NISAM...NISAM SMOTANA!) Cak sam i u skooolu krenula :lol:
Sta ima novo?
Da, inace za taj 3K, bilo je simpatttiiicnoooo :wink: ni ja nisam videla sve, a bas mi je zao sto se razbih bas pred koncert ( jazz )
ali sta ces...
:D svima

Eh pa drago najdraze dete, mi smo te u stvari zamajavali, ti si prosla test!!! CESTITAMO!!!
:D :D :D
Sad si zvanicno clan!
Da, inace... jedno poslednje pitanje, jesi li nekad cula udarace? Eto tako, palo nam na pamet...
I kako ti se svidelo?

POZZZZZZZZZZZZZZZZ OD MUZICARKE!!!!!!!!
( hehe:) je bolesna, pozdravlja Mladena najvise na svetu inace i kaze da je jedino pomisao na njega odrzava u zivotu. :lol:
POOOOOOOOOOOZZZZZZZZZZDRAAAAAAAV RADOSUUUUUUUUUUUUUUUU I DJOLEEEEEEEEETUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poz i od nisam caleta :wink: )

jagodica:
neke jesam ali ne znam na koje mislish tacno :?

Pa mislim naravno na jedan od nastupa udaraca Muzicke Skole Stankovic, dakle, za sledece znam, i bio sam na ( nekim od ):
-nastup u samoj sali Stankovica, inace tad ih je bilo u najvecem broju.
-2 (solo) koncerta na Kolarcu
-svirke u Kuglasu, Holideju ( otkazane ) etc.
-nastup sa Big Band-om RTS-a i Big Bandom Stankovica ( jos jedni genijalni plod skole ) na Kolarcu
-Dan skole Vuckovic
-na TV-u je bio i prof. Sinisa. :wink: covek maklja samo tako
-Paradox ( onaj slabo poseceni, zaista ne vidim zasto )
-i svaki dan sto mozes videti Mladena na TV-u (spotovi Djordje Davida i emisije)
-i Lubarda na demo maratonu kao clan nekog (metal bese li?mada su imali gnr na majicama) benda,ali to sam ga jedva video.
inace, kad hehe:) ozdravi, koja se inace mNOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MNOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOOOOOO MNOGGGGGGGGOOOOOOO itd zahvaljuje Mladenu sto se "brine" ( ova "" su moje maslo :wink: izvini hehe:) )

eto. to je to za sta mi znamo. ako sam nesto izostavio molim vas dopunite. dakle? jeste li probali nesto sa menija, jagodice? :lol:

da inace, kad je Garaza(R)? posto je nije bilo do sad, cini mi se ni da nema reprize?
pozdrav i od MUZICARKE i od NISAM CALE-ta i od smrkchave hehe:) i od MARTE GIRL (kakav rasturajuci nik to nema nigde) koja nam se pridruzila.
ozdravi hehe:)
poz za malenu New Rose :) Axlko mala nalozena... c c c ...

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ljuuuuuudiiiii!!!!!
Pa kad cemo mi da se vidimo, sto vas nema i sta je sa hehe:) zar nije taj grip 3dnevna stvar ili tako nesto? ZABRINULA SAM SEEEEEEEEEEE!!!!! :roll:
Eeeeee bre... Hehe:) nema sto godina :shock: :shock: :shock: , pa ko ce onda da podrzava ove ljude :lol:
poooooooooooozzzzzzz i piiiiiiisiteeeeeeeee

jagodica:
Pomorandzica:
eto. to je to za sta mi znamo. ako sam nesto izostavio molim vas dopunite. dakle? jeste li probali nesto sa menija, jagodice? :lol:

nisam al verujem u vas mislim da sam slushala nekog udarach lika..imam i nekog na cdu
e ozbuiljno sta j epotrebno

EEEEEEEEEE, eto nekoga i u nas da veruje! :D
Salim se, nego, pa ne kapiram u stvari sta hoces od toga, ovo je mislim, skromno receno ( :roll: ) samo forum gde se skupljaju fanovi i to je to. Mislim, ne znam cega deo hoces da budes, jer mislim
da ono, samo se pojavis na nekoj njihovoj svirci, prokomentarises ( ovde ), volis sta oni rade i to je to otprilike. Inace, fanovi i nisu TOLIKO poznati, ne mnogo, samo malo... :wink: ali ovi jesu koliko ja znam. Ti si vec pomalo deo nas, kad si ovde :)

specifiziraj sta zelis i onda cemo ti pomoci :wink:

pozzzzzzzzzzz od MUZICARKE, MARTE GIRL ( PROMEEEEEENIIII NIIIICKKKKK ) i NISAM CALETA, i pozdrav za sve udarace, pogotovu za Charlie koji nam se jedini ponekad javlja, Alexandar i Djole su nas zaboravili a o ostalim da ne pricam. poz i za hehe:) koja ce nam se javiti prvom prilikom i malu plavu New Rose :wink:

( Ja te volim a ti mene c* )
:lol: :lol: :lol:

EEEEEEEEEEEEEe evo i mene 8)
( ne to nisam ja )
eeeeeeeee ljudi hehe:) mora da nam se javi, idite vi do nje, bre alo bre da li ste normalni devojci se mozda stvarno nesto ozbiljno desilo!!!!!! :shock:
Ali stvarno, otkud to da se ona operisala od ovog foruma???
Javite joj da ima zasto da zivi! ( :roll: Oh, Boze... )
POZ za vas lenjivce i za udarace posebno za Charliea,
ma posebno za sve :wink:

*c - specijalni efekat :wink:

jagodica:
kako se postaje jedan od udaracha
Paaaaaaaaaaa tttttto ti hoces!!!
Ako ti se uce udaraljke onda odes u muzicku skolu i trazis profesora udaraljki ili nekoga ko moze da te informise oko upisa, mada mi se cini da je rok prosao, pre par nedelja je bio prijemni koliko znam, ali svejedno, srecno!

8) poz udaracima!

Eeeeeeee bre sto ste smorili, gde je hehe:) ????
POOOOOOOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
plove guske morem... tra la la la la... `ajde cimajte malo kukove, sta vam je? :?

POOzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....plove guske morem... ( vaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (plove guske morem)iiiiiiii..... )

bas sam nesto... probuditeeeeeeeee seeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sta svi spavate?????

PloOoOoOoOoOoOoOoOoO ( ako se malo bolje zagledate, ovo malo O izgleda kao kvadratic u odnosu na veliko O koje je kao jaje :D - vidis oooo i OOOO )
viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaaaaaaatooooooooo guuuuuuusaaaaaakaaaaaaaaaa morrrrrrrrreeeeeeeeemmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ALO BRE LJUDI ALOOOOOO??????????
DA LI VI ZNATE GDE SAM JA???? U /////// NEMACKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto mene, u Lajpcigu sam jos 3, 4 meseca...
Sta se tu radi? Sto je ova tema ovako zamrla???
Veliki pozdrav za udarace!!!!!!!!!
Sta rade? Sta ima novo? Jel su Rados i Alex upisali akademiju ( naravno da jesum, ali opet da pitam )?
Sta radi Mladja?

POZ ZA SVE!!!!! :D

hehe :):
ALO BRE LJUDI ALOOOOOO??????????
DA LI VI ZNATE GDE SAM JA???? U /////// NEMACKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto mene, u Lajpcigu sam jos 3, 4 meseca...
Sta se tu radi? Sto je ova tema ovako zamrla???
Veliki pozdrav za udarace!!!!!!!!!
Sta rade? Sta ima novo? Jel su Rados i Alex upisali akademiju ( naravno da jesum, ali opet da pitam )?
Sta radi Mladja?

POZ ZA SVE!!!!! :D

JA NE MOGU DA VERUJEM! `ALO I TEBI! GDE SI TI SVE OVO VREME??? JEL SI ZIVA? STA CES U NEMACKOJ?

Evo ukratko: koliko sam ja u toku, ovde je SKOLA, tema je zamrla jer nema tebe, pokretnog dugmeta, prenecu svima pozdrave i reci im da se vrate ovde da pogledaju sta ima, udaraci krecu punom parom, imali su par svirki sa bendovima ( za sada znam sigurno za Mladena sa Kaoarom i Djoleta sa Anom protiv ), Djole svira u filh. mladih ( bravo! ), krecu sa koncertima u Decembru ( kao koncert klase ), verujem... Aleksandar i Rasa su upisali - svaka im cast!!! ( ne znam koliko poena, i sta, ali znam da je valjda jos jedan lik upisao sa njima )
Ja sam evo bas danas cula da je Mladen u nekakvom internacionalnom orkestru (???- SVAKA CAST COVECE ) i valjda je u Belgiji sada ili tako nesto... Verujem da ce se javiti kada bude mogao.
Ufff ne mogu da se setim sta jos ima novo, ali svejedno tu se kod njih uvek nesto kuva, samo znam da su zaista krenuli punom parom, zapravo su vec imali neki nastup u nekoj gimnaziji, svaka im cast, razbijaju se!
POZDRAV TEBI I PISI MI ILI NA MAIL ILI NESTO DA LI SI ZIVA NEMA TE BRE 100 GODINA!!! ( ti nisi normalna :roll: :wink: )
POZ!!!

Back