UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hehe :):
Roots rock reggae:
.........boze moj...... :lol: ovo je dzerman shajze
Ok....Skapirala sam sta si ti rekla, ali posto veze nemam sa nemackim, da te iscimam da mi prevedes sta je rekao? PLEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAASSSSSEEEEE!!!! :D
Napisao je (mada na austrijskom nemackom),upuceno dragom nam Mladenku, da ne leti visoko u oblake, jer moze da padne....i da je okrenuo ledja osobama koje su mu bile bitne u zivotu,i da ce verovatno jednog dana to shvatiti, ali ce biti kasno...... Eto.....
A ja na to imam da dodam da nije poenta biti Djordje David 2, zato sto je on sam po sebi seljak, koga niko ne podnosi, i imam pitanje za doticnog g-dina (jelte,Mladena):majke ti zasto nisi bio na Miloshevom rodjendanu???Znas,to je bash bilo bljak... I.....ako smem,da ucinim ovim devojcicama pa da im dam tvoj telefon??

I.......jel treba nekome telefon???
Mladenov,naravno...... :?:
Ja sam samo dobra i fina i hocu da pomognem zaljubljenim devojkama...... :wink:

Nisam bio na Marijevom rodjendanu iz njemu i meni poznatih razloga.Ko god da si,trebala si da me pozoves i da me pitas zasto nisam dosao kad vec imas moj telefon.
Kad smo vec kod mog telefona,ako nekog bas zanima isti,pitace me.

Pozdrav

Ma necu ja na kafu,samo sam htela da mu stavim do znanja par stvari...posto je izgleda malouman...A ko ja by the way???Tacnije sta ti mislis....?

Pa sa kim ja sada treba da idem na kafu,sa tobom ili sa Mladenom??I reci ovom debilu da se pojavi vec jednom.......Valjda vidi da ga sve vreme zajebavam....Ma,smorila sam se ko zmaj... :roll: Rekla mi ortakinja za ovo vase cudo,pa ja rekoh da svratim! :lol: Bas sam fina,a?A,Mladene,ti bi mogao da mi vratis mog Hesea,jer otkad ti ga je Milica dala ja ne smem ni da razmisljam o njemu...I,da znas,bas sam te ocekivala na Miloshevom rodjendanu,a ti se nisi pojavio.......E,a sto se tice "onog" nemackog,kamo srece da ga znam,ko zna sta je taj neko napisao za tebe!He,he...nikada necemo saznati(bar ja;ja parlam samo français)! :twisted: I,najzad,kada cemo na kafu da se ispricamo i da ja odvedem Hesea kuci??
Milena..

JAO MA ****** SE SVI BRE, TO STO IMATE PRIVATNIH PROBLEMA SA NJIM, NISMO ZATO OVDE, JAO BRE STO STE SMORILI I SESELJA... :P
UOSTALOM, UKOLIKO STE GA SMORILI NARAVNO DA CE DA GA OTKACITI, NE TREBA SE ORTACITI SA DEPRESIVNIM OSOBAMA, SAMO VAS VUKU U SIVILO, VEROVATNO JE NASAO NEKOG U ZIVOTU KO MU VISE ODGOVARA... RECIMO ONU MALU ****** BEBASTU PLAVUSUUUUUUUUUUUU!!!!!!! GGGRRRRRRRRRRRRRRR!!!!! :evil:
Ma, opusteno.... Oh, boze prestanite da ga vise smarate, i ko misli o Djordje Davidu.
Ima seljaka koji kazu da Dream Theater ne valja, a slusaju narodnjake... da li njima verujete na rec? :?
Dosli smo ovde da raspravimo o tome kako on svira najbolje na svetu :D i kako je mnogo baja 8) , a to stvarno, privatni problemi ne zanimaju ni siru ni uzu okolinu, pa se stvarno nadjite na kafici i pricajte. To jadno pridobijanje publike i podrske i al` ste face sto ga znate i on je vas zeznuo i jao boze, vi ste zrtve a on glup.
Iskreno, boli samo vas uvo za to.
Ostale nikog i nista.
OPUSTITE SE 8)

A to za telefon...
Pa, ajde ako insistiras :wink:
salim se, to je nesto naj naaaaajjj fuj jadnije na svetu, mnogo je glup trip traziti telefon da smaras ljude...
VOLITE GA, LJUDI, ON TO ZASLUZUJE...
( tucite malu plavu u martinkama :twisted: )

Elem,Mladene,nisi mi rekao kada cu dobiti svog Hesea???Ako mu se nesto desilo,ode tebi glava.....
Bzzzzzzzzz...............
Bekni,majke ti! :evil:

He,he :)
Nemam ja nista protiv da vi svi caskate o tome kako je on lep i divan,ali,ja nemam kako drugacije da mu trazim i uzmem ono sto je moje......Tako da-nema ljutis...Lepo se provedite caskajuci! :wink:

Charlie:
Mala bebasta (Xenija,molim te bez uvrede :wink: ) mi nije devojka (cisto da ona ne bi naj*bala zbog mene...)!

:roll: Sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina ili slicnog... hehe:) ne nadaj se ti nesto mnogo... vidis ti kako se ovaj zrtvuje za nju... cak i laze zbog nje... ponavljam>sta sve ljudi nece uraditi da sacuvaju voljenu osobu od teskih batina///bruka :roll:

PS>hvala na odgovorima-a evo jos jedno pitanje-kad se polaze ispit za srednju skolu za udarace, ja bih da vam se pridruzim! :)

Ovaj put Milena:
He,he :)
Nemam ja nista protiv da vi svi caskate o tome kako je on lep i divan,ali,ja nemam kako drugacije da mu trazim i uzmem ono sto je moje......Tako da-nema ljutis...Lepo se provedite caskajuci! :wink:

Maaaa opusteno... izvini sto sam te napala, bas sam se razbesnela, ali ok si ti. :wink: SOZ

Charlie:
Stvarno si lik - "he,he"!Hvala na podrsci.

Pozdrav,Mladen

p.s. Mala bebasta (Xenija,molim te bez uvrede :wink: ) mi nije devojka (cisto da ona ne bi naj*bala zbog mene...)!

Boze, svasta, pocrvenela sam :oops:
:wink: Ti si ovde lik 8)

NE S*** DA TI ONA NIJE DEVOJKA? :shock: :o
JAAAAAAAAAAOOOOOO KAKO SAM NAJ*BALA............ :(
IZVINI JOJ SE U MOJE IME AKO JE BILO NEKIH NEPRIJATNOSTI :lol: ... JA SE ISKRENO NADAM DA NIJE... WHOOOPSSSSSSS! :oops:
JAAAAAAAAAAAAAaoooooooooooooo neeeeeeeeeee......valjda nije....

Back