UDARACI

• Začetnik teme Začetnik teme hehe :)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
guitarrr_babe:
vidim ja da bi on gadno nastradao kad bi ti pao saka :D mislim, toliko bi ga cmakala da bi ga na kraju udavila, tako da, ono, bolje je sto nisi sa njim, teretili bi te za ubistvo bez predumisljaja (ili po francuskom zakonu, to bi bilo ubistvo iz strasti, a to se, takodje po francuskom zakonu, oprasta)

zakljucak - 'vataj ga i bezi u francusku!!!

eeeeeeee.....hehe.....nije ni to tako daleko....
samo dzak za glavu, 2 avio karte i svi snovi su mi ispunjeni.... :D
:wink: hvala na informaciji!
pomoci ce :lol:
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz i za teeeeeeeeebeeeeeee!!!!
obecavam da cemo te voditi na sledecu svirku/nastup! :wink:
:D

ALEXANDAR JE ODGOVORRRRRRIOOOOOOOO!!!!!!!!!
VUHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OBOZAVAM TEEEEEEEEEEEEEEEE, ALEKSANDREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TI SI MI IDOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( HAJDE SAD SMEJ SE MALO... SLOBODNO... :lol: I ONAKO I OVAKO OBOZAVAM TVOJ OSMEH :D :oops: )
8) ALEXANDAR = BAJA

Pa, nemojteeeee taaaaaakooooooooo...............................................................
Sta ce Stefan da pomisli kad ovo vidi?
:arrow: VEEEEEEEEELIIKKKKKKKKIIIII POZZZZZZZZZDRAAAAAAAAV ZA NAJLEPSEG DECKA NA SVETU - STEFANA ( cool ti stoji bradica :wink: )

VEEEEEEEELIKIIII POZ I ZA MLADJU I ALEKSANDRA I RADOSA!!!

SPEC hvala na tome sto cete nas obavestavati :wink:
A ja mislim da reklamu sirimo brzinom svetlosti :wink:
ili se barem trudimo :D
poz za naj MLADENA :D :wink: :D

Charly,jel se vidimo u ponedeljak oko podne u Stankovicu?
Samo opusteno,bez zuci i svima moze da bude udovoljeno.Onima kojima se ne svidjamo slobodno neka okrenu glavu na drugu stranu.Pa mi i nismo tu da se svidimo nekome vec da sviramo.Nasa muzika smo MI i ona treba da vam se svidi.Ja sam u srecnoj dugogodisnjoj vezi i jako mi je zao zbog pojedinih devojcica ali j... ga.Uglavnom,Udaraci su posebna vrsta ljudi,vrlo druzeljubivi,ali ko dirne jednog dirnuo je sve i zato se razlikujemo od ostalih suetnih muzicara.Hvala na pohvalama i iskreno se nadam da ce vam se nase MUZICIRANJE i dalje ovoliko svidjati.Zaboravih da pozdravim nejboljeg profesora i prijatelja,bata Sinketa Sinisu Jovica.MA IDIIII.KAZNA JE....!

Oh boze,ako je to bila opaska da mi vas volimo samo zato sto dobro izgledate onda se slobodno poubijajte... CCC,strasno.NARAVNO,PODRAZUMEVA SE da svirate NAJBOLJE NA SVETU,I DA STE TAKO SUPER,I DA VAM JE MUZIKA VRHUNSKA,I DA JE SVE SAVRSENO.BOZE,SVASTA.ZAR STE SUMNJALI?NAJJACI STE,STA CES... 8)

ALEXANDRE,UPRAVO SI SE ZA*JE*BA*O JER SI REKAO DA STE OKO PODNE U SKOLI,I JAO BOZE,LJUDI,TO NISTE SMELI DA KAZETE,SUTRA CE BITI NESTASICE KISEONIKA OD OBOZAVATELJKI I AJDE...OBOZAVATELJA.SAM SI SEBI STAVIO OMCU OKO VRATA :lol:

:idea: ljudi ja sam bio na koncertu na kolarcu,ali ne na vasem,vec onaj vrag za dan skole.Super ste zvucali,odlepio sam,inace zavrsio sam nizu muzicku za udaraljke,prof mi je rekao da ne treba da idem dalje,jer prakticno sve znam,i kako me je taj covek zeznuo to je bruka!Potpuna ste mi inspiracija!Mozda vam se pridruzim sledece godine kao 1.sr!BRAVO MAJSTORI!!!! 8)

LUKA,LUKA,LUKA,LUKA!!!!!!! :D
Ajd` sad,stvarno smo budale,ne hvalimo vam vise rad,koliko ste nas zaslepeli lepotom :oops: *pusti vodu,keve ti*,ali sta ce vama te hvale kada znate da vam nema ravnih!SUPER STE SKROZ!!! :)

ZA ALEXANDRA :arrow: MOZDA CE ZVUCATI BEBASTO, ALI MENI JE DRAGO STO IMAS DUGU VEZU, NAJBITNIJE JE DA SI TI HAPPY :wink:
I DA TI JE SUPER ZIVOT.
KAD SI TI SRECAN, SVI SMO SRECNI :D :D :D
:wink: OOOOOOOPUSTENOOOOOOOO

braaaaaateeeeeee znas kad bi covek pomislio da ce ljudi ovoliko odgovarati na postove? NIKAD! PEPPERSI i sl. nisu sve ukupno imali ovoliko odgovora na forumu! :shock:
drago nam je da vam je drago sto imate svoj kutak ovde. :wink:
najbolji ste u univerzumu.svesni ste toga.ako ako...samo tako nastavite!
long live the bang-dam-taf (novi naziv) people :twisted:
( YEEEEEAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! :twisted: )

mene su smorili ovi smajlisi...evo jedna msg bez njih...ta da da dam... ta da da dam... bang dam taf tras beng dum pljas la la la la la....
ma vi ste bogovi sta drugo da vam kazem.
pozdrav za Dugokosog Stefana...napisacu samo :namig:
poz

PROBALA SAM DA PREBROJIM KOLIKO VAS LJUDI SA FORUMA ZNA/ZA VAS...OKO 25,ALI NESTO MI MATIS BAS I NIJE U JACEM DELU MOZGA,PA SAM SE IZGUBILA U BROJANJU POSLE 7.SVEJEDNO,FACE - CESTITKE!!!!

PROBALA SAM DA PREBROJIM KOLIKO VAS LJUDI SA FORUMA ZNA/ZA VAS...OKO 25,ALI NESTO MI MATIS BAS I NIJE U JACEM DELU MOZGA,PA SAM SE IZGUBILA U BROJANJU POSLE 7.SVEJEDNO,FACE - CESTITKE!!!!

Pomorandzica:
braaaaaateeeeeee znas kad bi covek pomislio da ce ljudi ovoliko odgovarati na postove? NIKAD! PEPPERSI i sl. nisu sve ukupno imali ovoliko odgovora na forumu! :shock:
drago nam je da vam je drago sto imate svoj kutak ovde. :wink:
najbolji ste u univerzumu.svesni ste toga.ako ako...samo tako nastavite!
long live the bang-dam-taf (novi naziv) people :twisted:
( YEEEEEAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! :twisted: )
IZVALI!!!
JIM M., brate DOORSI imaju 50 postova, a vi 96,sad 97! Pa,skocite sa zgrade!Od srece!NE NEMOJTE,NEMOJTE,grad ce izgubiti gomilu jakih muzicara.POTPUNA PODRSKA od moje malenkosti!!! :)

Sale,mozda se vidimo sutra ako si raspolozen za onu setnju? Naravno,ukoliko se ne ponovi danasnje vreme...Svejedno me zovi kad budes ust'o.Sigurno se vidimo u ponedeljak.TREBA DA SE VEZBA!!

Bice takmicenje perkusionista 4-og aprila.Pretpostavljam da ce se odrzati u odajama skole "Stankovic" u Kneza Milosa 1a.

Pozdrav za sve ljubitelje muzike!

I jedan poseban (sa vecom zahvalnicom) prof. Sinisi!

Back