Udajem se!

schatje

Buduća legenda
Poruka
34.870
... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:

Poslednja izmena:
... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

prva recenica je ---->ko te iebe i nek je sa srecom:lol:

Ako cujem uzivo, onda mi na licu sve pise-ma otkud sad to?...:mrgreen:
Ako cujem preko poruke, maila...onda se malko saberem i kulturiska zazelim sve najbolje (i iskreno tako i mislim)...
Obicno se iznenadim...ne ono iznenadim-ma otkud prije mene, kako se usudjujes djubre jedno...:zcepanje: Vec onako...da li je stvarno siguran da je to to...? :think:

Evo juce sam bas saznala za jedno vjencanje, nije bas bivsi, ali ima veze...i ono paf! Mislim malo su skupa, sjecam se kako je pricao o njoj...ali godine valjda i mlada trudna, pa... sve mi bi jasno...:mrgreen:

Dugotrajno sadasnje ili dugotrajno ali bivse? :ceka:

Za 'sadasnje' bih bio i vise nego iznenadjen, ljut... verovatno nekoliko ***** i zbogom. Za 'bivse'... pa sta me briga, nek radi sta hoce...

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

Pa ako je sa mnom mesecima,a udaje se za drugog,iznervirao bih se samo tako:mrgreen:
Da se ne lazemo:p

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

rekla bih
"paaa super":mrgreen:
ali bas tako bi rekla
onako malo kiselo
da mu dam do znanja da mi i nije bila potrebna ta informacija :D
(btw, mislila sam na bivseg partnera, ne na aktuelnog, par postova iznad sam napisala sta bi bilo sa aktuelnim :) )

Poslednja izmena:

Back