Udajem se!

Mlad se ženi kaj se natenane...

stan nije tvoj, decu nisi imala pre, izvoli PREDBRAČNI UGOVOR :rtfm:
Ljubav je ljubav al OBAVEZE SU OBAVEZE!

deca su MOJA...sigurno:D
za stan me zabole....kola uzimam....a ti uzmi ekser i zakucaj prebracni ugovor u novoj spavacoj sobi:D:D..ti i nova mlada:D
a ja cu moj primerak preko puta wc solje,,,,da mi bude lakse:p..i da nemam krupne oci:rotf:

aktuelni parner da mi to kaze????
:mrgreen:
pa tad mu niko ne bi pomogao
sa'ranila bi ga

Džaba da se obračunavaš s odbeglim dečkom i da ga sa`ranjuješ, kad te već na neki način sa`ranio tom odlookom. :aha:

Tako da....reakcija mož` da bude samo: :eek: :eek: :sad2: :besna: :rida:.

E sad, da l` ćeš da se šokiraš samo pred njim, pa kad ode, plač i sve ostalo, il sve odma u paketu, to je samo pitanje. Ufff, to bi baš bio šok za sva vremena. :eek:

Džaba da se obračunavaš s odbeglim dečkom i da ga sa`ranjuješ, kad te već na neki način sa`ranio tom odlookom. :aha:

Tako da....reakcija mož` da bude samo: :eek: :eek: :sad2: :besna: :rida:.

E sad, da l` ćeš da se šokiraš samo pred njim, pa kad ode, plač i sve ostalo, il sve odma u paketu, to je samo pitanje. Ufff, to bi baš bio šok za sva vremena. :eek:
poznavajucici mene
bilo bi sve od jednom
i na licu mesta
hahahaha

Рецимо овако:

Рекација неожењеног: Бла бла бла, па зар ти ништа не значим. Како си могла да имашјош неког.... (све у свему нека тешка патетика и изливи љубоморе)

Реакција ожењеног: Затвори врата за собом, смета ми промаја у задње време. И опери судове пре него што одеш.

Рецимо овако:

Рекација неожењеног: Бла бла бла, па зар ти ништа не значим. Како си могла да имашјош неког.... (све у свему нека тешка патетика и изливи љубоморе)

Реакција ожењеног: Затвори врата за собом, смета ми промаја у задње време. И опери судове пре него што одеш.

ja bih samo u prvom slucaju dodala....mali ti je...i otisla:zcepanje:

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:
...prvo sam progutao knedlu i zanemeo(telefonski razgovor je bio),onda sam onako zabezeknut rekao: Dobro Marija srećno ti bilo, i to je to onda je ona nastavila da čantra o tome kako je on lep,mio, čedan,miran,tih,povučen ima praznu gajbu i lokal u NS i tako bla bla bla...
..i onda sam rekao,Ćao i prekinuo taj monolog...
...ali nije mi jasno zašto još uvek mislim na nju...

Poslednja izmena:

Back