gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i da mi ostavi stan kola i decu i onda moze![]()

Mlad se ženi kaj se natenane...
stan nije tvoj, decu nisi imala pre, izvoli PREDBRAČNI UGOVOR
Ljubav je ljubav al OBAVEZE SU OBAVEZE!
..i da nemam krupne oci

Mlad se ženi kaj se natenane...
stan nije tvoj, decu nisi imala pre, izvoli PREDBRAČNI UGOVOR
Ljubav je ljubav al OBAVEZE SU OBAVEZE!

aktuelni parner da mi to kaze????
pa tad mu niko ne bi pomogao
sa'ranila bi ga

.
poznavajucici meneDžaba da se obračunavaš s odbeglim dečkom i da ga sa`ranjuješ, kad te već na neki način sa`ranio tom odlookom.
Tako da....reakcija mož` da bude samo:![]()
![]()
![]()
![]()
.
E sad, da l` ćeš da se šokiraš samo pred njim, pa kad ode, plač i sve ostalo, il sve odma u paketu, to je samo pitanje. Ufff, to bi baš bio šok za sva vremena.![]()
Рецимо овако:
Рекација неожењеног: Бла бла бла, па зар ти ништа не значим. Како си могла да имашјош неког.... (све у свему нека тешка патетика и изливи љубоморе)
Реакција ожењеног: Затвори врата за собом, смета ми промаја у задње време. И опери судове пре него што одеш.

neki ljudi bi voleli da mi ovde mislimo kako su oni prepametni

ja bih samo u prvom slucaju dodala....mali ti je...i otisla![]()

Ovo je surovo
Bas se pitam kad ce se pojaviti neko ko bi bio kao kul,ono zabole ga sto mu se visemesecni partner zeni/udaje za nekog drugog![]()
e nem pojma, nisam te primetio ranijeda...ja spadam u te ljude
i jesam prepametna![]()

sad si se degradiralaiskreno
hebala bi mu kevu![]()
...prvo sam progutao knedlu i zanemeo(telefonski razgovor je bio),onda sam onako zabezeknut rekao: Dobro Marija srećno ti bilo, i to je to onda je ona nastavila da čantra o tome kako je on lep,mio, čedan,miran,tih,povučen ima praznu gajbu i lokal u NS i tako bla bla bla...... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.
Vaša prva reakcija je?
p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.
![]()
iskreno
hebala bi mu kevu![]()

sad si se degradirala

! Neomascen kolac je tu jedini lek
!