Udajem se!

...prvo sam progutao knedlu i zanemeo(telefonski razgovor je bio),onda sam onako zabezeknut rekao:Dobro Marija srećno ti bilo, i to je to onda je ona nastavila da čantra o tome kako je on lep,mio, čedan,miran,tih,povučen ima praznu gajbu i lokal u NS i tako bla bla bla...
..i onda sam rekao,Ćao i prekinuo taj monolog...
...ali nije mi jasno zašto još uvek mislim na nju...

Zato sto te je povredila,ali ne brini.Te misli ce vremenom ici ovim redosledom: ljubav-prezir-ravnodusnost:)

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

:ceka:
Kažeš: MARŠ U ***** MATERINU!!!

... kaže vam vaš dugogodišnji (dugomesečni) aktuelni patner, onako - iz neba pa u rebra. Naravno, za nekog drugog/drugu.

Vaša prva reakcija je?

p.s. ne zanimaju me elaborati zašto se to dogodilo, i šta je kome u toj vezi falilo... samo me interesuje vaša prva rečenica posle te izjave, ili vaša reakcija.

Pomislio sam da se ti udajes,pa konacno da LJIS odmori malo od spama :hahaha:

P.S Rekao bih ... "cestitam" :mrgreen:

a jel ovo stvaran neki problem
ili si izmislila :)

izmislila :D

...prvo sam progutao knedlu i zanemeo(telefonski razgovor je bio),onda sam onako zabezeknut rekao: Dobro Marija srećno ti bilo, i to je to onda je ona nastavila da čantra o tome kako je on lep,mio, čedan,miran,tih,povučen ima praznu gajbu i lokal u NS i tako bla bla bla...
..i onda sam rekao,Ćao i prekinuo taj monolog...
...ali nije mi jasno zašto još uvek mislim na nju...

:sad2:

Pomislio sam da se ti udajes,pa konacno da LJIS odmori malo od spama :hahaha:

još malo ću da vas smaram :D

ispraviću uvodni post, vaš AKTUELNI partner vam to kaže

konacno si jasnija........to znaci da je imao paralelku......i odlucio se za nju( iz ko zna kojih razloga),a tebe otkacio........da se meni to desilo,ja bih popi'dela.......i ne bi to tako moglo da se zavrsi.......kao,malo sam te vukao za nos,sad dovidjenja........to je podmuklo,i ne moze proci nekaznjenjo..........mada ne znam,tesko je to hipoteticki zamisljati......:think::roll:

Vaša prva reakcija je?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Нема везе шта сам помислио :D!

Прва реакција је инфаркт, остале реакције у зависности од брзине и стручности службе хитне помоћи!:mrgreen:

Vaša prva reakcija je?

au.pa rekao bih neka je sa srecom.bolje je drugom o vrat nego li o moj da si se nakacila..:lol:

Vaša prva reakcija je?

Prva reakcija bi mi bila....UDAJES SE???TI SI GEJ?

Back