udajem se...

viannen_115.gif

sta mislite o udaji u 17-oj, tak' nest?!
jedna drugarica, 17god, se udala pre par meseci...:sad2::sad2:

za nevericu...:dash:

jednostavno:dontunderstand:

Ohoj, kod mene se u te godine vec dobija prvo dete...Cuo sam da se neka devojka udala u te godine i da ceka dete, ovde u mom gradu...Cisto sumnjam da bih ja mogao da se ozenim u 17 godina...Ne **** mi se da si zapecatim sudbinu u te godine.

Poslednja izmena:
jedna devojka koja sad ima 17 godina a kada je bila mojih godina udala se za cigu i otisla da zivi tamo u barake a sve je to videla od samo godinu dana starije sestre ...strasno *eek*
i sad obe imaju decu..

viannen_115.gif

sta mislite o udaji u 17-oj, tak' nest?!
jedna drugarica, 17god, se udala pre par meseci...:sad2::sad2:

za nevericu...:dash:

jednostavno:dontunderstand:

Mislim da je suvise rano,ali ako ce to nekoga da usreci zasto da ne?isto tako i kad se neko uda sa 45,ako ce to da dovede u situaciju da osoba sija od srece pa nek se uda..zar su bitne price okolo?kad se dvoje mnogo vole ,pogotovo mladi oni ne razmisljaju misle da ce sve biti lako,zivece od ljubavi,zato se i uzmu rano ali su tada stvarno srecni,pa niko ih nije naterao sami su to hteli pa zasto bi to onda bilo lose?
Nemam drugaricu koja se udala,ali u mojoj okolini ima nekoliko,jedna sa 17 mada nije se udala samo je dovela decka kuci kasnije zatrudnela,ima jedna sto se udala sa 15 al bas se udala pravili su svadbu itd..mada je to najcesce kod cigana sasvim normalno..ko voli nek izvoli,kasnije ce se kajati verovatno ali su sebi ispunili svoje,zadovoljili su se..zasto mislite da ce neko da se ,,zakopa,,ako se rano uda?niste culi za razvod?niste culi za normalan zivot..
Ne,da se ja sada pitam ne bih se udala sa 17 ali Boze moj,nikada ne treba reci nikad..znas one price HOCU DA ZAVRSIM FAX,DOBIJEM KOLA,IMAM POSAO PA TEK CU ONDA DA SE UDAM..obicno se takve ni ne udaju.hahaha

Ja ne znam sa koliko se moja baba udala. :confused:

Moja baba se udala sa 19 godina.
Nego, paz'te kako je bilo u njeno vreme...
Devojke se uopšte nisu smele ljubiti ni grliti sa momcima. Čak ni kada bi plesali... nisu smeli da se dodiruju. Samo bi seli jedni preko puta drugih i pričali... i tako na smenu. Nisu smeli ni da se drže za ruke k'o ljudi, nego preko maramice. A kad su se moji baba i deda venčali, morali su da sačekaju 2 nedelje da bi spavali zajedno. E, ja sve ovo ne razumem. :neutral:

Moja baba se udala sa 19 godina.
Nego, paz'te kako je bilo u njeno vreme...
Devojke se uopšte nisu smele ljubiti ni grliti sa momcima. Čak ni kada bi plesali... nisu smeli da se dodiruju. Samo bi seli jedni preko puta drugih i pričali... i tako na smenu. Nisu smeli ni da se drže za ruke k'o ljudi, nego preko maramice. A kad su se moji baba i deda venčali, morali su da sačekaju 2 nedelje da bi spavali zajedno. E, ja sve ovo ne razumem. :neutral:

ovo za spavanje nzm da li je bilo i sa mojima,ali znam da se moja baba udala sa 16 i mog caleta rodila sa 17...
ali ipak je tada bilo drugacije...

Back