udajem se...

Па, добро.
Моја комшиница се удала у шеснаестој, породила у седамнаестој. И ево је, има две кћерке, једна кренула у школу. Купи сено, окопава баште по комшилуку, муж је повремено млатне, чисто васпитно. Она сматра да је то тако лепо, испуњена је и нека је.

Брак пре осамнаесте не би смео бити дозвољен законом. Једноставно не би. Чуј, молим те, пре осамнаесте, по закону, не смеш да возиш аутомобил, а смеш да се жениш или удајеш. Који апсурд.

to je i meni uvek bilo funny..
zesci paradox

Па, добро.
Брак пре осамнаесте не би смео бити дозвољен законом. Једноставно не би. Чуј, молим те, пре осамнаесте, по закону, не смеш да возиш аутомобил, а смеш да се жениш или удајеш. Који апсурд.

u nacelu i nije, al je maloletstvo otklonjiva brcana smetnja... sta ce sud da radi s mucenicom od 15 leta sa stomakom do zuba a pritom i ima ko bi je zenio...

Ма, дајте, људи, хоћете да кажете да сматрате да је неко пре осамнаесте зрео да одлучи хоће ли ступити у брак, а нпр. није да вози аутомобил?
У реду, нека живе заједно, ако ситуација тако налаже, или ако се воле, али да се то не потписује на папиру док не буду обоје пунолетни.:neutral:

1. kako znaš da će odmah da rađa?
2. kako znaš da joj dasa nema mašinu za sudove i da i on neće da pripomogne?
3. kako znaš da je svaki brak zarobljavanje?
4. jesi li čula nekad za razvod?

1.deca pre 25,6-jock za mene, a ona ak' se udavala, mora da unese toplinu u svoj dom:mrgreen:
2.znam da nema, a i tenkre je zesci
3.u tinejdz dobu svakako jeste!
4.2$#&!($ sta ti je to?!:think:

viannen_115.gif

sta mislite o udaji u 17-oj, tak' nest?!
jedna drugarica, 17god, se udala pre par meseci...:sad2::sad2:

za nevericu...:dash:

jednostavno:dontunderstand:

Pa boze moj!
:pop2:

Па, добро.
Моја комшиница се удала у шеснаестој, породила у седамнаестој. И ево је, има две кћерке, једна кренула у школу. Купи сено, окопава баште по комшилуку, муж је повремено млатне, чисто васпитно. Она сматра да је то тако лепо, испуњена је и нека је.

:hahaha::rotf::rotf:

Bolje i da se uda sa 17, nego sa 45, kao moja tetka.

Sta fali udati se u 45oj?

Do tada covek/zena vec vrlo dobro znaju sta zele, zreli su, vise ih ne interesuje samo seks i cifra povaljenih partnera.
Takav brak je doduse vise zasnovan na prijateljstvu ali , hell, sta fali tome;)
A i taman su se oboje obezbedili za starost...

Dok si mlad nije ti toliko vazno jel imas decka, nemas..nekkao znas da si mlad i da ce neko se naci za tebe..
Kad si mator, posebno ako nemas dece, nije bas tako lako..****** ljudi se uplase, hoce li umreti sami, ko ce paziti na njih...
Tako da im sigurno prija da imaju nekog uz sebe u tim godinama.

ja bih bas volela da se zajebavam tako do 40 i onda se udomim za nekog vrsnjaka sa 45...
Odemo u Staracki dom kasnije i setamo po naselju i igramo sah sa drugim matorcima.

Sta fali udati se u 45oj?

Do tada covek/zena vec vrlo dobro znaju sta zele, zreli su, vise ih ne interesuje samo seks i cifra povaljenih partnera.
Takav brak je doduse vise zasnovan na prijateljstvu ali , hell, sta fali tome;)
A i taman su se oboje obezbedili za starost...

Dok si mlad nije ti toliko vazno jel imas decka, nemas..nekkao znas da si mlad i da ce neko se naci za tebe..
Kad si mator, posebno ako nemas dece, nije bas tako lako..****** ljudi se uplase, hoce li umreti sami, ko ce paziti na njih...
Tako da im sigurno prija da imaju nekog uz sebe u tim godinama.

ja bih bas volela da se zajebavam tako do 40 i onda se udomim za nekog vrsnjaka sa 45...
Odemo u Staracki dom kasnije i setamo po naselju i igramo sah sa drugim matorcima.

Slazhem se , nekako bi i ja tako voleo , mislim mozhe i ranije ali mi se ne zhuri .
Nekako nema bash sigrunih planova nikad po brachnom pitanju.

Back