Udaj se na brzinu,kaj se natenane.....

dakle, da li vam je nekada palo na pamet da se udate/oženite u vako nezrelim godinama...?
pitam jer svaki dan čujem sve više slučajeva braka izmedju maloletnika, čak i mladjih od mene...i još imaju decu....
dakle da li vam je ikada na pamet pala takva luda ideja???

znaš šta, meni to ne pada na pamet, ali svaki dan gledam takve slučajeve.... gade mi se brate.... drugarica iz razreda mi se udala u osmom razredu.... ovi svi išli na svadbu, ja nisam mogla.... jbte sjebala se za ceo život..... sad je vidjam kako vozi dete u kolicima..... eeeee a ima 17 god......

drugarica iz razreda mi se udala u osmom razredu.... ovi svi išli na svadbu, ja nisam mogla.... jbte sjebala se za ceo život..... sad je vidjam kako vozi dete u kolicima..... eeeee a ima 17 god......
Jel',ti znaš?Kako ste bre toliki paćenici da sudite jeste li i koliko drugima život s**nje?I šta,život joj je krš jer ne može kao vi da visi po kafanama i dođe u gajbu oko 7-8 sati ujutru?:dash:Skockajte prvo svoje živote da posle X godina takvog d**anja,pijančenja i"slobodnog života"ne bi bili kao ove drljavo našminkane i doterane starke što gde god mogu jure srednjoškolce.Tad ni k**ac od njih nećete dobiti(što je u suštini poenta te jurnjave),svi vole mlađe.:per:

Samo za Limuna...Vendi!:hahaha:
vendi4.jpg

Jel',ti znaš?Kako ste bre toliki paćenici da sudite jeste li i koliko drugima život s**nje?I šta,život joj je krš jer ne može kao vi da visi po kafanama i dođe u gajbu oko 7-8 sati ujutru?:dash:Skockajte prvo svoje živote da posle X godina takvog d**anja,pijančenja i"slobodnog života"ne bi bili kao ove drljavo našminkane i doterane starke što gde god mogu jure srednjoškolce.Tad ni k**ac od njih nećete dobiti(što je u suštini poenta te jurnjave),svi vole mlađe.:per:

E matori za ovo ti skidam kapu!:worth:

e znaš šta ja sam napisala da se ONA sjebala za ceo život, a ne da joj je život sranje! Dakle, pazi šta pišeš... ja znam da je tako (pouzdano) i znam zašto sam to napisala, a ne znam na osnovu čega ti mene napadaš... A ako ti misliš da je život da sa 17 god. moraš da čuvaš bebu i sl. sama zato što je muž u Italiji i ko zna šta radi da bi zgrnuo neku lovu za preživljavanje (ne život, preživljavanje!). Meni se moj život potpuno svidja tako da nemam nikakve komplekse, znači život mi je skockan i onakav kakav ja hoću da bude... a uskoro će biti još lepši :) ovo drugo neću da komentarišem...... iznervira me breeeej :dash:

e znaš šta ja sam napisala da se ONA sjebala za ceo život, a ne da joj je život sranje! Dakle, pazi šta pišeš... ja znam da je tako (pouzdano) i znam zašto sam to napisala, a ne znam na osnovu čega ti mene napadaš... A ako ti misliš da je život da sa 17 god. moraš da čuvaš bebu i sl. sama zato što je muž u Italiji i ko zna šta radi da bi zgrnuo neku lovu za preživljavanje (ne život, preživljavanje!). Meni se moj život potpuno svidja tako da nemam nikakve komplekse, znači život mi je skockan i onakav kakav ja hoću da bude... a uskoro će biti još lepši :) ovo drugo neću da komentarišem...... iznervira me breeeej :dash:

Dakle pazi sta pises da ne bi dobio po njonji. :evil::lol:

Oko sebe gledam mnogo mladih devojaka sto su se rano udale,ili tek trebaju..
Primetila sam da mnoge od njih to rade cisto tako,npr jedna se sad udaje i plus ima decka,i kad je neko pita ona kaze vise volim tog decka(a ne ovog sto treba da se uda za njega)i pitas je pa sto se onda udaje(JER JA CIM SAM SAZNALA DA SE UDAJE POMISLILA SAM PA DOBRO ZALJUBILA SE NE ZNA STA RADI)ona kaze...ETO TAKO..tuzno,jako tuzno,ni sama ne zna sta je ceka,ali svako gradi svoju srecu(nesrecu)ali ko kaze da njoj mozda nece biti lepo?

Ajde života ti,glup sam,objasni kako se to s**bala ona a ne njen život.:confused:Al' nemoj da odgovori budu u stilu:ne znam,eto tako,znaš već.

1. nisi glup samo se praviš lud :mrgreen:
2. a ona se sjebala zato što se udala sa 16 godina za 2000 evra. Očekivala je život u Italiji ali se zaigrala pa ostala trudna. Zato sada samo njen 'muž' ide u Italiju a ona čuva dete i 2 rodjene sestre istovremeno. I sad, i kad bi htela da se razvede i pobegne nebi imala gde... dakle sjebala se..... zajebala se u proceni..... a život joj je trenutno sranje, ali možda nekada i bude bolji.....

Back