loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.915
I bar da je sagovornik! Nego 3 nije ukrstio sa mnom. Niti sa bilo kim da sam primetila?zabole te mojati da objašnjavaš bilo šta nekom radoznalom virtuelnom sagovorniku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bar da je sagovornik! Nego 3 nije ukrstio sa mnom. Niti sa bilo kim da sam primetila?zabole te mojati da objašnjavaš bilo šta nekom radoznalom virtuelnom sagovorniku
šta sve govore ne bi verovala.Ali taj virtuelni kaže da lažem?! Sad još forumaši treba da mu veruju. Al šta se stresiram? Ovde smo svi pod nekim maskama.
ima i onih koji nisu napisali ni postI bar da je sagovornik! Nego 3 nije ukrstio sa mnom. Niti sa bilo kim da sam primetila?
ima i onih koji nisu napisali ni post
ali obilaze inbox po ceo dan tražeći neki razgovor...
nekad moram da zovem taba da mi ih skine s grbe
Neki vremešni gospodin starog kova. Dobrodrzeći, sportista, duhovit?
S kim si takav si. Gledamo ceo paket!Боба Живојиновић?![]()
A i taj je bivši sp.Otromboljio seS kim si takav si. Gledamo ceo paket!
O daaaСве са Фахретом?![]()
Apsolutno ne , kakva kartoteka.kačila si sliku na fotografije forumaša i forumašica sto posto i
ušla si u diksijevu kartoteku
svi detalji sa fotke su dobro prostudirani
nema drugo haha
Ti to kažeš , nije džabe izmišljen narodni izraz O vadjenju nečijih reči iz usta.I bar da je sagovornik! Nego 3 nije ukrstio sa mnom. Niti sa bilo kim da sam primetila?
Не треба свима све угађати. Треба имати достојанство.Šta mislite o tome?
Dobro Dixi, aj izpočetka. Piši nešto da te ceo svet vidi. I ne videh tu temu Burma, a i ne znam šta bih tu pisala.Ti to kažeš , nije džabe izmišljen narodni izraz O vadjenju nečijih reči iz usta.