Убијен Оливер Ивановић

Ja mogu ovde u Americi i da im kazem da su glupa drzava i da je Obama nespsoban i da su propali kao Grcka jer bi da se drze socijale i i dizu poreze i bezi im posao odavde i svasta sam im pricao. I to prolazi.

Al to nema kome da pricas, pa sam digo ruke. Oni misle da im se Amerika bori po svetu da pomogne, i zato treba da se vrate da ne bacaju pare jer ih drugi isokriscavaju.
To nisu vesti za mene, to su za Amerikance vesti.

E jeste Vučko ponizio ovu Brnabu, pa bolje da uopšte nije bila prisutna nego što je samo stajala pored kao saksija.

Ona je fikus otkako su je postavili na tu, vidimo i sami, trenutno nepotrebnu funkciju jer nam je jedan jedini i precednik i premijer i patrijarh i babica i pekar i apotekar i.....

- - - - - - - - - -

Nemoj si tako gruba... nikad se ne zna.
Cudni su putevi Gospodnji.

Uozbilji se, ja sam se deset dana smejala ko lud na brašno kad objavise i to za malog Selakovica...od muke naravno.

Slusaj, mozda i imamu osnova da ga Srbi ubili. Ne zna se to....

Sto pisete na svakoj strani i na drugim mrezama da su Srbina ubili Srbi.

Znate li o napadu pre nekoliko dana na kucu Srpkinje dole, pa na rusenje groblja za Zadusnice i da ne idemo dalje. Svakih deset dana artnauti ubiju ili napadnu Srbe a vi ocvde citirate albanske politicare da Srbi na Kosovu ubijaju Srbe.

- - - - - - - - - -

Vucic ubio Ivanovica da bi dobio poene pred izbore? Svega mi, ni 1% niste normalni.

Poslednja izmena od moderatora:
Nabijem vas sve u ta vasa usta mutava sto pisete na svakoj strani i na drugim mrezama da su Srbina ubili Srbi.

Znate li o napadu pre nekoliko dana na kucu Srpkinje dole, pa na rusenje groblja za Zadusnice i da ne idemo dalje. Svakih deset dana artnauti ubiju ili napadnu Srbe a vi ocvde citirate albanske politicare da Srbi na Kosovu ubijaju Srbe.

- - - - - - - - - -

Vucic ubio Ivanovica da bi dobio poene pred izbore? Svega mi, ni 1% niste normalni.

Ne znam zasto k srcu primas toliko cinjenicu da se Srbi ubijaju politicki medjusobno kada to radimo citavu istoriju jos od Nemanjica a bilo i za vreme Obrenovica i Karadjordjevica, u vreme Jugoslavije i Slobe. I sami Siptari se medjusobno kokaju politicki, ko zna koliko nepodobnih Sipaca su Taci i Haradinaj uklonili. Svaki narod je imao politicka ubistva pa i voljeni Rusi i Kinezi dakle to je u ljudskoj prirodi.

Imam svoju teoriju po cijem naredjenju je likvidiran, ali posto zivot u Srbiji ne vredi ni pisiva boba....zadrzacu je za sebe. Samo cu reci da su krimosi u pitanju sa KiM...a Srbi. Pametnom dovoljno. Neka mu je laka zemlja.

Srpski mediji koji se finansiraju iz inostranstva su zadnja dva dana postavljali clanke o crnogorskoj a ne srpskoj mafiji da se sprema za likvidacije

U 144.emisiji Slobodno srpski gostovao je predsednik Građanske inicijative "Srbija demokratija pravda" i odbornik Skupštine opštine Severna Mitrovica Oliver Ivanović. Komentarišuši reakcije lokalne javnosti na severu Kosova na nedavno ubistvo kolege odbornika Dimitrija Janićijevića, koji je bio i kandidat Samostalne liberalne stranke za gradonačelnika, Ivanović je rekao da su obični ljudi šokirani ovim događajem i pozvao EULEX da pruži odgovor na pitanje zašto taj čovek nije bio na adekvatan način zaštićen, s obzirom da je prijavio pretnje smrću. "Ovo ubistvo ima politčki karakter, jer je ubijen opštinski odbornik, izabran na demokratskim izborima i zato EULEX treba što pre da saopšti dokle se stiglo sa istragom i da ovom slučaju da prioritet", rekao je Ivanović koji je i sam, pre izvesnog vremena, bio meta napada nepoznatih počinilaca i njihovih nalogodavaca. "Ni ovo ubistvo, kao ni upad u moju kuću i kancelarije stranke ne mogu se rešiti bez saradnje EULEX-a sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i srpskim obaveštajnim službama", smatra Oliver Ivanović i ocenjuje da je sadašnja bezbednosna situacija na severu Kosova napeta, da su ljudi zabrinuti, jer posle ubistva Janićijevića "svako može da bude meta, niko više nije siguran"./quote]

Mislim da ce sa tim dosljacima iz Azije biti sve ili nista. Bice ih ili ih nece ostati nijedan.

- - - - - - - - - -

1379703_20180116-165052_ff.jpg

Sto pisete na svakoj strani i na drugim mrezama da su Srbina ubili Srbi.

- - - - - - - - - -

cRZwOLB.gif

- - - - - - - - - -

Opet ovaj sa propagandom sto pokusava da nabaci Srbima ubistvo Srbina. Banujte ovog spamera.

Одборник у скупштини Града Чачка, председник Савета за јавни ред и мир. Члан ГрО СнсЧачак од 2008.

UYlqhT7.jpg

Back