Убијен Оливер Ивановић

Gledala i slušala onog deckica Marka Djurica, ustvari pokušala da čujem šta će reći al me dekoncentrisao taj zenskasti mu glasic i ne uhvatih smisao.
Dok sam se vratila iz kuhinje krenuo ovaj cirkus, a da nisam prethodno promenila kanal.

I da se nadovezem kad ga već spomenuh, je l se rasclanilo ko je on ustvari i odakle se strefio odjednom, nepoznat, a na tako odgovornoj funkciji???

On kad prica ko da peva. Moz da uspava coveka pricajuci. Ko hipnotizer.
Bio je valjda advokat pa ga primetili da moze da bude koristan.
Mnogo smrsao u poslednje vreme.

Чак ни Политика, Новости не објављују коментаре који нису на линији...И када напишеш културно, са све чињеницама и званичним подацима, ако није на линији, не објављују...али зато одобре 100 ретардираних ботовских коментара Ликија, Микија и Пере од три-четири речи...:lol:

Cekaj, pa je l znas da je glodur Novosti mutavi tucač kafanskih pevacica?

Nego, ispala je sjajna kupovina vremena za Vučića. Odložio je na neodređeno pregovore sa Šiptarima, pa tako i priznavanje terorističke tvorevine, a ujedno je i skinuo tu problematiku sa dnevnog reda, privremeno ali dovoljno da mu ne opterećuje kampanju za beogradske izbore...

Nije mu ovo trebalo.
Sta ako (vec sam pisao) ova tzv KPS tamo pred izbore izadje sa "proverenim dokazima" da iza ubistva stoje politicki motivi iz Beograda?

Nego, ispala je sjajna kupovina vremena za Vučića. Odložio je na neodređeno pregovore sa Šiptarima, pa tako i priznavanje terorističke tvorevine, a ujedno je i skinuo tu problematiku sa dnevnog reda, privremeno ali dovoljno da mu ne opterećuje kampanju za beogradske izbore...

Ниш' се ти не брини. Један позив мења све и сигурно га је већ имао.

Не би ме чудило да је добио неки дан форе да мало драмосерује на локалу, али сигурно му је уручена карта за Брисел колико за следећу недељу.

Њихов распоред је утврђен и по њему ће се и одвијати ствари, а он може да се батгрга колико хоће, не вреди му

On kad prica ko da peva. Moz da uspava coveka pricajuci. Ko hipnotizer.
Bio je valjda advokat pa ga primetili da moze da bude koristan.
Mnogo smrsao u poslednje vreme.

Imaju oni gomilu korisnih i podobnih medju radikalima i presvučenim i pridruzenim dos-ovcama ali odjednom sibnuse nepoznatog javnosti anonimusa na tako osetljivu funkciju, meni to smrdi otkako se pojavio tu?!

Ниш' се ти не брини. Један позив мења све и сигурно га је већ имао.

Не би ме чудило да је добио неки дан форе да мало драмосерује на локалу, али сигурно му је уручена карта за Брисел колико за следећу недељу.

Њихов распоред је утврђен и по њему ће се и одвијати ствари, а он може да се батгрга колико хоће, не вреди му

Neki mladić kad smo bili na vežbi mi je non - stop puštao.

Ovo je stajalo na naslovnoj stranici Kosova na State Department stranicama. Od 10. januara.

Sada se može pronaći samo ako se utipkava tačan tekst. Pojavi se inače na tren pa nestane. Slobodno provjerite.

Danas su makli.

Ovo je stajalo od 10.1.2018.

Drugi dio

Više nema. Na web adresi koja je dolje, screenshotao sam.

Drugi link prvih 0.1 s

Odmah potom.

Riječ je o istoj web adresi. Ukloni se upozorenje o terorizmu praktički odmah.

Prošao je oštru selekciju.
Verovatno ga ocenili kao najsposobnijeg.

Okupatori?

Pa da, otkud da pitam nešto tako glupo kad i sama znam ko vedri i oblači na ovoj teritoriji al rekoh možda se nešto konkretnije protabirilo o njemu za sve ovo vreme, odakle je, ima li školske drugove koji ga se sećaju, kako ga vrbovase i sl.al vidim ništa od toga.

Selakovica znamo još otkad je lepio plakate i išao po burek trenutnom gazdi naših života a ortak mu odjednom bupnu.

Poslednja izmena:
Чак ни Политика, Новости не објављују коментаре који нису на линији...И када напишеш културно, са све чињеницама и званичним подацима, ако није на линији, не објављују...али зато одобре 100 ретардираних ботовских коментара Ликија, Микија и Пере од три-четири речи...:lol:

Nema, ja pisem kao sto pisem ovde i ja nikad ruznu rec ne kazem,ili takoreci nikad, budala je najgore sto mogu da kazem ali i to mnogo retko pricam.
Al dzaba brate, ne prolazi.

Kad mi se ubode neki kometar koji mozda bi mogai i dvojako d ase protumaci to prodje na Blicu, ali ako se strogo drzim neke misli, a nije na liniji, ja mislim dane ide ni u recycle bin, nego direkt sa diska. :)

Okupatori?

Pa da, otkud da pitam nešto tako glupo kad i sama znam ko vedri i oblači na ovoj teritoriji al rekoh možda se nešto konkretnije protabirilo o njemu za sve ovo vreme, odakle je, ima li školske drugove koji ga se sećaju, kako ga vrbovase i sl.al vidim ništa od toga.

većinu ljudi je lako zavrbovati...znaš neku tajnu o njima...neke sklonosti...namesti mu se neka radodajka...droga, kocka...položaj sa stanom i hiljadu, dve hiljade evra...jednom kada se uđe u vrzino kolo, posle se teško izlazi

Okupatori?

Selakovica znamo još otkad je lepio plakate i išao po burek trenutnom gazdi naših života a ortak mu odjednom bupnu.

To ti je razvojni put Bore šnajdera.
I Tile je nekada bio šegrt u radionici i primao ćuške od kalfe.

Back