Убијен Оливер Ивановић

Dakle počeli su i da ubijaju. Samo sam iznenađen da su uspeli da se suzdržavaju pet i po godina.

PS. Naručiocima ovog gnusnog zločina i svima koji ih podržavaju, želim sve najgore što ljudski um može da smisli. Dabogda vam svi najbliži pocrkali od najgorih boleština, a da vas poslednje strefi najgori oblik rakčine i da crkavate u najgorim mukama , yebe_m li vam mate_r zločinačku.

Dakle počeli su i da ubijaju. Samo sam iznenađen da su uspeli da se suzdržavaju pet i po godina.

PS. Naručiocima ovog gnusnog zločina i svima koji ih podržavaju, želim sve najgore što ljudski um može da smisli. Dabogda vam svi najbliži pocrkali od najgorih boleština, a da vas poslednje strefi najgori oblik rakčine i da crkavate u najgorim mukama , ****_m li vam mate_r zločinačku.

nemoj tako kolega, treba nam SNS da potpise dokumenta za priznavanje KiM kao trajno nezavisnog od Srbije, pravno razreseno, izmena Ustava, sve da se obavi po PS-u

a onda u klozetsku solju i samo povucemo vodu. posle mozemo u EU obecanu i to sve. bice penzije 2000 dojc maraka.

Ниш' се ти не брини. Један позив мења све и сигурно га је већ имао.

Не би ме чудило да је добио неки дан форе да мало драмосерује на локалу, али сигурно му је уручена карта за Брисел колико за следећу недељу.

Њихов распоред је утврђен и по њему ће се и одвијати ствари, а он може да се батгрга колико хоће, не вреди му

Тако је, и могу да убију још 5-6 Оливера, Данијела, Милана, Ивана, ништа се ту не мења. Једино непредвиђене неприлике као снежна мећава или поплаве могу то да одложе на неки дан, овако се све зна, распоред када иде за Брисел, када игра шах са Бакиром, кад малим прстом леве руке чачка десну ноздрву.

ATENTAT: Ubijen Oliver Ivanović?!
Autor: mondo.rs

Nepoznati napadači upucali su Olivera Ivanovića jutros u Kosovskoj Mitrovici.

16.01.2018.

oliver.png
Foto: MONDO, Goran Sivački

Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je u pucnjavi koja se jutros oko 8.15 časova dogodila u Kosovskoj Mitrovici, piše "Kurir".

I kosovski Bota Sot prenosi da je Ivanović podlegao povredama.
Na Ivanovića su navodno pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke. Prema nezvaničnim informacijama, Ivanović je nakon napada hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica gde su se lekari borili za njegov život.

Vest o smrti Ivanovića još nije zvanično potvrđena. Deo medija piše da je u teškom stanju, ali živ...
Osoba koja je pucala iz pištolja ispalila je namanje četiri metka na Ivanovića, u toku je blokada oko mesta zločina, javlja TV Pink.
Ivanović je, javlja reporter iz Moitrovice, primljen u KC Kosovska Mitrovica bez znakova života, lekari i dalje pokušavaju da urade animaciju, ali on i dalje ne daje nikakve znakove života.
U Mitrovici vlada panika među srpskim stanovništvom, navodi novinar Mladen Mijatović.

Na njega je pucao nepoznati muškarac iz pištolja.

Oliver Ivanović rođen je 1. aprila 1953. godine u selu Rznić kod Dečana. Osnovnu i Mašinsko-tehničku školu završio u Kosovskoj Mitrovici. Bio je pitomac Vojne akademije u Zagrebu, ali je napušta posle tri godine. Završio Mašinski fakultet u Mitrovici, a u Prištini je diplomirao i na Ekonomskom fakultetu.
Radio je u mitrovačkom transportnom preduzeću "TransKosovo", fabrici keramičkih pločica "Mozaik" i predstavništvu firme "Hepok" iz Mostara. Od 1991. do 1998. bio je na čelu sportskog centra u Kosovskoj Mitrovici. Na mestu zamenika generalnog direktora kompanije "Feronikl" iz Glogovca proveo je period do 2004. godine, kada je postao direktor Nacionalne službe za zapošljavanje za Kosovo i Metohiju.
Kada je 1999. godine formirano Srpsko nacionalno veće Ivanović je postao predsednik njegovog Izvršnog odbora za severno Kosovo. Sa tog mesta smenjen je 2001. godine. Kad su vlade SRJ i Srbije formirale Koordinacioni centar za Kosovo i Metohiju, postavljen za šefa Službe za ekonomski razvoj i rekonstrukciju. Od 2008. nalazio se mestu državnog sekretara u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju. Bio je član Socijaldemokratske partije koja više ne postoji. Bio je instruktor i međunarodni karate sudija. Bio je i predsednik karate kluba "Trepča".
Bio je oženjen i otac tri sina.

Ови из СНС-а треба колективно и јавно да се самоубију !!!

Na ovoj planeti samo čovek može da izvrši samoubistvo. Stoga naprednjaci otpadaju.

ИВАНОВИЋЕВ ИНТЕРВЈУ КОЈИ ТРЕСЕ СРБИЈУ: Криминални кругови који су повезани са политичким партијама (ВИДЕО)
01/17/2018 08:27 Издвојено Србија Политика Видео

Лидер Срба са Косова гостовао је,два месеца пре убиста, у новембру 2017. године, на телевизији Н1 након избора на Косову када је Српска листа добила поверење Вучића и Београда. Он је оптужио тада представнике Српске листа да застрашују локалне Србе, како ће добити отказе и престанак давања пензија уколико Вучићеви људи тј. чланови Српске листе не победе на Косову.

Ивановић у интервјуу говори о разговорима са Вучићем око избора на Косову и одбацује намере председника Србије да се решење проблема Космета временски орочи.
Он у интервјуу говори да су му кола запалили они из српских криминалних кругова који су повезани са људима из политичких партија. Ивановић је рекао да они који су запалили ауто њему и њговим сарадницима повезани са криминалним круговима који су повезани са људима у власти.
Он помиње "ћелаве обријане људе" који су застрашивали бираче по Косовској Митровици уочи избора. Према Ивановићу истрага о нападима на њега довела би до "важних људи".
- Запалити аутомобил двојици кандидата за градоначелника само због тога што нису на владиној листи већ мисле својом главом... - објаснио је тада Ивановић.
Да буде парадокс, Ивановић је, на питање новинарке да ли се боји, тада рекао:
"У Митровици је то увек могуће, ако се не казни предходно дело увек је могуће да се то дело понови... Мени су урадили све што су могли до сада. Још нису само пуцали на мене, мада ко зна, ни то није искључено. Мислим да би то било погрешно и не верујем у такав сценаријо".
Овакве изјаве које је Ивановић дао у неколико интервјууа оптужујући "српску мафију блиску власти" повод је за бројне спекулације о извршиоцима његовог убиства, па је чак и председник Србије Александар Вучић морао да реагује на то на конференцији за медије. Шта је Вучић рекао погледајте

Не мислиш ваљда да су Албанци ишли у северну Митровицу да га убију? Оно, био велики борац за српство па им то засметало.

Многи не знају да на северу КиМ делују групе које ајде да се благо изразим загорчавају живот колаборационистима, пре неког времена је на пример бачена бомба на хотел који је дао просторије канцеларији владе Косова, недавно је запаљен аутомобил припадника КПС, Србина наравно итд...

Kada bi zaista bilo tako, naprednjaci iz SM bi morali da menjaju kola jednom nedeljno.

Danas nema sta da se cita. Blic, Kurir, ...SVE ISTO.
Plus nema objavljivanja komentara ako nisi na liniji, zato sam i ja ovde.

Iako sam u Americi, verovao ili ne, ja citam prosruske medije i citam vesti za Ameriku sa The Indian Express(indijske novine).
Da li mi verujes da ne citam nijedne vesti americke ovde u Americi i ne citam takoreci vise nista od stanradnih vesti u Srbiji(Politika, Novosti, Kurir, Danas, Informer ne dao bog, ...NISTA).

Samo proruske i ovaj indijski zbog vesti iz Amerike. Od proruskih ima samo 2 sajta, jedan onako, drugi malo bolji, da ih ne reklamiram sad.

pa verujem , što ti ne bi verovao . Kada precednik amerike kaže da su njihove novine lažljive , a zašto bi se ti pravio pametan i čitao ih . :deda:

- - - - - - - - - -

Gledala i slušala onog deckica Marka Djurica, ustvari pokušala da čujem šta će reći al me dekoncentrisao taj zenskasti mu glasic i ne uhvatih smisao.
Dok sam se vratila iz kuhinje krenuo ovaj cirkus, a da nisam prethodno promenila kanal.

I da se nadovezem kad ga već spomenuh, je l se rasclanilo ko je on ustvari i odakle se strefio odjednom, nepoznat, a na tako odgovornoj funkciji???

pa on je šupakmeraklija , odsek furundžija .

Ono što i meni nikako nije jasno , ko je taj ebo mu pas mater , ko je stavio na čelo kancelarije za KiM jednog običnog peškira ......ajde premijer , precednik , ALI kancelarija za KiM , e to mi nije jasno .

Руси да су хтели да то спрече могли су. Али нису из својих личних интереса.

'''Браћи'' увек треба свеже топовско месо.

2003 godine Ruska vojska napusta Kosovo

2014 Rusija vidi Briselski sporazum kao prolaznu kartu oko cepanja Krima i koristi situaciju veoma uspesno

Da li su Rusi shvatili da smo izgubili Kosovo jos 1999 godine, e pa jesu ali mi nismo.

2014 Rusija vidi Briselski sporazum kao prolaznu kartu oko cepanja Krima i koristi situaciju veoma uspesno

Da li su Rusi shvatili da smo izgubili Kosovo jos 1999 godine, e pa jesu ali mi nismo.

Да, уместо да се боре за српско Косово, они одбили да буду већи Срби од Срба, срамота...

U Beogradu ima skoro 40 službi koje vrše razne obaveštajne i uticajne stvari.

Uvek su službe sarađivale, po pitanju kriminala, oružja, droge, robljem itd...

Čak se Putin skoro zahvalio CIA u vezi rada.

Službe često po pitanju bezbedonosne struke zajedno rade nezavisno od politike !

- - -
Na Kosmetu nije uvek to slučaj ! Čak je retkost

Dakle, Smrt Olivera=geopolitika+neoliberalizam+neokonzervativizam !!!

Cinizam= Koleteralna šteta

1999-те (бомбардовање) су се повукли са приштинског аеродрома и препустили га......

Zasto "cak i ja", jel'sam ja debil?

Covece, shvati da Rotsild nema veze sa ubistvom Ivanovica i prestani trolovati. I bas cu od tebe da cujem za Rotsilda..z:hm:

ma taman posla da si ti debil........... Ivanovica je ubio komsija zato sto je Ivanovicevo prase onomad preslo u njegovu avliju. Svako imalo inteligentan bi zakljucio da je ovo ubistvo zbog praseta...............
............................Ja sam debil jer sam poverovao da je ROTSHILD dosao u Mitrovicu i , posto se najeo bureka sa meso, otisao do Ivanovica i pucao na njega................sad kapiram da samo debilu kao ja moze ovako nesto pasti na pamet.

Imas li ti sta osim odobravanja palcem svim mogucim i glupim i pametnim korisnicima?

pa nama glupim korisnicima daje palac ..........a tebi i tebi slicnim, Mita verovatno ima da da i nesto drugo ...........al to su VANFORUMSKE AKTIVNOSTI..

Komentar neka je i pametan, ali uopste nije primeren temi ni ozbiljnosti trenutka.

i ovde si u pravu................kakve veze ima Ivanovic sa Kosovom, poltikom, amerikom, i svime onim sto sam ja pomenuo................a ozbiljnost trenutka je toliko velika da se nema vremena misliti o tome ko je sve ovo organizovao, sa kojim ciljem i kakve ce posledice imati srpski narod.....................JER...ENO BUREK CE SE OLADI PA CE GA JEDEMO LADNOG

Gledala i slušala onog deckica Marka Djurica, ustvari pokušala da čujem šta će reći al me dekoncentrisao taj zenskasti mu glasic i ne uhvatih smisao.
Dok sam se vratila iz kuhinje krenuo ovaj cirkus, a da nisam prethodno promenila kanal.

I da se nadovezem kad ga već spomenuh, je l se rasclanilo ko je on ustvari i odakle se strefio odjednom, nepoznat, a na tako odgovornoj funkciji???

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Марко_Ђурић

Njegov deda (otac njegove majke), Dr Najdan Pašić, bio je poznati srpski i jugoslovenski profesor, društveni i politički teoretičar, jedan od osnivača Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu i poznatog nedeljnika „NIN“. Stric Dr Najdana Pašića bio je Nikola Pašić, koji zauzima jedno od najznačajnijih mesta u savremenoj političkoj istoriji Balkana.[SUP][7][/SUP]

Baš su kese ti rusi. Nisu hteli da ginu na kosovu dok ti ispijaš Makijato na Kališu.

U pravu si tesko je naci takvog zlikovca ponovo . To je jedan u milion

- - - - - - - - - -

Ubiše opet Srbina...Šta reći ! Diraju nas ponovo

Slusaj mozes pricati i pisati sta hoces , ta Juga je imala institucije a komunisti su se drzali ideologije, koja je bila iznad novca !

90ih u napadu nacionalizma sve se radikalno menja i postaje sve jadnije i jadnije.

A vi koji to ne vidite, cudite se i dan danas , prodane duse.

- - - - - - - - - -

Baš su kese ti rusi. Nisu hteli da ginu na kosovu dok ti ispijaš Makijato na Kališu.

Ne seri.

Ja sam 1999 imao 12 godina.

2009 isao da odsluzim vojsku Srbije, nisam hteo civilno da babama brisem dupeta ... ili da upisem faks pa da ga kao masa intelektualaca zavrsi sa 40 god...

Slusaj mozes pricati i pisati sta hoces , ta Juga je imala institucije a komunisti su se drzali ideologije, koja je bila iznad novca !

90ih u napadu nacionalizma sve se radikalno menja i postaje sve jadnije i jadnije.

A vi koji to ne vidite, cudite se i dan danas , prodane duse.

- - - - - - - - - -

Ne seri.

Ja sam 1999 imao 12 godina.

2009 isao da odsluzim vojsku Srbije, nisam hteo civilno da babama brisem dupeta ... ili da upisem faks pa da ga kao masa intelektualaca zavrsi sa 40 god...

Dobro, 91-e si imao 4 godine i verovatno ne znaš kako je srblje bežalo od mobilizacije. Tako da, malo je bezveze spočitavati nekom Sergeju iz Novosibirska što neće da gine za KiM.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: priča mi jedan stari italijan : dođu oni komunisti , direktori preduzeca pa mu kažu , malo na fakturu a malo nama da imamo šta da trošimo .......godine 70.

PS radi se o isplati jugoslovenskih preduzeca za odrađene poslove iz tog vremena . Postoji dokumentacija , ime , prezime , preduzeće ....sve .....Matori je bio precizan ko nemac .

1999-те (бомбардовање) су се повукли са приштинског аеродрома и препустили га......

Nece biti.

2003 Putin naredjuje da se Ruska vojska vrati nazad u Rusiju.

Znaci bili su tamo 4 godine.

To je "Mirovna misija" evo ti vest iz 2001 kada su ubili Rusa.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1619295.stm

Of 40,000 peacekeepers in Kosovo, about 3,000 are Russian. Russian peacekeepers also serve in Bosnia.

Poslednja izmena:

U potpunosti se slažem sa vama kolega. Rusi su baš pokvareni i nisu hteli da brane Kosovo (na stranu to što samo dileja može da ignoriše razliku između Rusije 2002. i 2018.), te zato treba da zahvalimo zapadnim prijateljima što su rasturili SFRJ, naoružavali ustaše i balije, uveli nam sankcije, bombardovali Srbe u Bosni, napakovali nam nepostojeći "genocid" u Srebrenici, naoružavali i obučavali šiptare u kampovima u Albaniji, bombardovali nas osiromašenim uranijumom, posle 2000. uveli najgori oblik neoliberalnog ropstva preko svojih plaćenika ovde, pokrali i izneli između 70 i 100 milijardi dolara iz Srbije itd.

Back