Убијен Оливер Ивановић

Dobro, ali radi ono što i prethodna vlast samo brže i bolje. Zanemari njega lično i podrži politiku koju zastupa. Tu je Brba, Zoka, svi su tu.

On je alfa i omega svega...autokratijom je zaebo i Slobu i Mila Djukanovica i Lukasenka...opasan je jer je ocigledno psihopata i patoloski lazov...ne zelim mu smrt niti ista lose samo da se jednom makne vise i da ne slusam ono vredjanje inteligencije ljudi koji bar imaju prosecan IQ a izlazi iz njegovih lazljivih egoisticnih usta...Sad ce od Olivera da prave sveca da se operu od one pljuvacine po njemu a Seseljuga kao Vucicev portparol govori sta ustvari vodja misli,tj vec je Ivanovica proglasio zapadnim covekom ( kakve li ironije )...

Ajde, zivota ti, B92 citiras... Budi ozbiljan. Sorosev medij citiras, aman!? On je na sceni vec 30 godina. 30 godina ga drzi Soros.

pa sta da citira, Informer?

znas ko je finansijer dragana J vucicevica jos od njegovog prvog stampanog medija?

fond za otvoreno drustvo, tj Soros. kasnije su morali da mu ukinu to, jer je primat, i od novina je pravio clanke za primate.

onda je presao na finansije kod Dusana Duce Spasojevica

a pre neku nedelju, Soros bio kod Vucica licno.

prijateljski. u medjuvremenu Informer, redovno citaju primati.

Sve u svemu onaj psihopata koji se odaziva na AV ponovo koristi sve medije da se samopromovise i bude i centru paznje...On smatra da je vaznije da bude vidjen i sta on misli o ubistvu nego samo ubistvo..Naravno,SNS kamarila sada nece pljuvati po Ivanovicu,dobice opet onu radikalsku amneziju sta su pricali pre...Koliko mi se samo gadi ovaj *******i diktator i njegove podguzne muve ...i na smrti ovog coveka on ce probati da siri onu jeftinu demagogiju

Pusti bre bolesnika. Tezak je bolesnik. Od njega sto dalje.

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća možže zatražiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Ово убиство и треба да решава FBI.

- - - - - - - - - -

N1, Danas i B92, jedine svetle tačke novinarstva.

Svi koji kažu suprotno su naklonjeniji Informeru, Alou, Telegrafu u VN sa sve Pinkom i Hepijem.

"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Straks92."

pa sta da citira, Informer?

znas ko je finansijer dragana J vucicevica jos od njegovog prvog stampanog medija?

fond za otvoreno drustvo, tj Soros. kasnije su morali da mu ukinu to, jer je primat, i od novina je pravio clanke za primate.

a pre neku nedelju, Soros bio kod Vucica licno.

prijateljski. u medjuvremenu Informer, redovno citaju primati.

Danas nema sta da se cita. Blic, Kurir, ...SVE ISTO.
Plus nema objavljivanja komentara ako nisi na liniji, zato sam i ja ovde.

Iako sam u Americi, verovao ili ne, ja citam prosruske medije i citam vesti za Ameriku sa The Indian Express(indijske novine).
Da li mi verujes da ne citam nijedne vesti americke ovde u Americi i ne citam takoreci vise nista od stanradnih vesti u Srbiji(Politika, Novosti, Kurir, Danas, Informer ne dao bog, ...NISTA).

Samo proruske i ovaj indijski zbog vesti iz Amerike. Od proruskih ima samo 2 sajta, jedan onako, drugi malo bolji, da ih ne reklamiram sad.

Aj sad ako I ne mogu da pretumbaju programsku šemu Pinka iako su ceo dan vrteli podobne politikante i njihovo promovisanje ali da puste ovo dno od rijalitija sa sve glavnim glumcima zrenjaninska kurabela nakaza, njen retardirani polumuz sa djevojkom cigankom, ali zaista nemam reči.

Mogli su da zavrte neki film, triler na pr. da građanstvo malo dane dušom bar jedan dan.

Za tebe je pitanje zasto gledas te gluposti i budalastine kokainskog zavisnika?

Za tebe je pitanje zasto gledas te gluposti i budalastine kokainskog zavisnika?

Gledala i slušala onog deckica Marka Djurica, ustvari pokušala da čujem šta će reći al me dekoncentrisao taj zenskasti mu glasic i ne uhvatih smisao.
Dok sam se vratila iz kuhinje krenuo ovaj cirkus, a da nisam prethodno promenila kanal.

I da se nadovezem kad ga već spomenuh, je l se rasclanilo ko je on ustvari i odakle se strefio odjednom, nepoznat, a na tako odgovornoj funkciji???

Iako sam u Americi, verovao ili ne, ja citam prosruske medije i citam vesti za Ameriku sa The Indian Express(indijske novine).
Da li mi verujes da ne citam nijedne vesti americke ovde u Americi i ne citam takoreci vise nista od stanradnih vesti u Srbiji(Politika, Novosti, Kurir, Danas, Informer ne dao bog, ...NISTA).

Samo proruske i ovaj indijski zbog vesti iz Amerike. Od proruskih ima samo 2 sajta, jedan onako, drugi malo bolji, da ih ne reklamiram sad.

Jel to naselje Mala Amerika u Zrenjaninu?Tamo gde su naselili Katalonce u 18 veku,

Чак ни Политика, Новости не објављују коментаре који нису на линији...И када напишеш културно, са све чињеницама и званичним подацима, ако није на линији, не објављују...али зато одобре 100 ретардираних ботовских коментара Ликија, Микија и Пере од три-четири речи...:lol:

Gledala i slušala onog deckica Marka Djurica, ustvari pokušala da čujem šta će reći al me dekoncentrisao taj zenskasti mu glasic i ne uhvatih smisao.
Dok sam se vratila iz kuhinje krenuo ovaj cirkus, a da nisam prethodno promenila kanal.

I da se nadovezem kad ga već spomenuh, je l se rasclanilo ko je on ustvari i odakle se strefio odjednom, nepoznat, a na tako odgovornoj funkciji???

Ako se dobro secam, on i Selakovic kolege sa fakulteta.

Back