Убијен Оливер Ивановић

De Mehiko je u FBI predvideo i 11 septembar,ali mu nisu pridali značaj!
Sad te algoritme verovatnoće itekako primenjuju.
Za naše službe je to Španija...
Upozorenje iz CIA i dalje važi,a ovi naši se prave blesavi! Ja bih rekao da je u najavi CIA daleko ozbiljniji akcident!
Obzirom da je u primeni ozbiljna nauka-ovo se odnosi na veće društveno kretanje i veće posledice!
Dajbože da se varam!

Moze biti da je u najavi nesto zesce. Amerika ima finu priliku pored Vucica da uradi sta hoce. On ce i onako da vreci preko TV-a, a da uradi ne zna nista.

Могли смо данас видјети да све странке користе овај трагичан тренутак за напад на ове друге.
Жалосно да сам једино код Расима примјетио искрену жал за убијеним "човјеком" пре свега а онда и политичарем.
Е моја Србадијо...

Kaži, ko da su znali ovi što ga ubiše?

DTsTtcFWkAEIOdY.jpg

Da, situacija se promenila na gore. Neverovatan je osećaj ugroženosti, straha kod naroda. Od stotinak ljudi sa kojima sam razgovarao tokom prvih par nedelja na slobodi, nema nijednog koji u prvih par rečenica nije postavio pitanje bezbednosti. Da se odmah razumemo - ti ljudi se ne boje Albanaca nego Srba, lokalnih kabadahija i kriminalaca koji se voze u džipovima bez tablica. Droga se prodaje na svakom ćošku, svaki roditelj strepi zbog toga. Bilo je toga i ranije, ali ne u ovolikoj meri i nisu se ti ljudi ponašali bahato kao sada. Policija sve to gleda i ne reaguje, pa se građani osećaju nezaštićeno, iako su u kosovskoj policiji na severu sve naši ljudi, Srbi. Neki od njih su iskusni policajci koji su ranije radili za MUP Srbije, ali ni oni ne rade ništa.
Izjava Olivera Ivanovica 28.09.2017.godine.

Da, situacija se promenila na gore. Neverovatan je osećaj ugroženosti, straha kod naroda. Od stotinak ljudi sa kojima sam razgovarao tokom prvih par nedelja na slobodi, nema nijednog koji u prvih par rečenica nije postavio pitanje bezbednosti. Da se odmah razumemo - ti ljudi se ne boje Albanaca nego Srba, lokalnih kabadahija i kriminalaca koji se voze u džipovima bez tablica. Droga se prodaje na svakom ćošku, svaki roditelj strepi zbog toga. Bilo je toga i ranije, ali ne u ovolikoj meri i nisu se ti ljudi ponašali bahato kao sada. Policija sve to gleda i ne reaguje, pa se građani osećaju nezaštićeno, iako su u kosovskoj policiji na severu sve naši ljudi, Srbi. Neki od njih su iskusni policajci koji su ranije radili za MUP Srbije, ali ni oni ne rade ništa.
Izjava Olivera Ivanovica 28.09.2017.godine.

Poruci Srbiam sa Kosovo ad ai moji drugovi u kaficu kad hcoe d akazuu kako vlast mucka, Vucic i ostali, obrne glavu levo-desno pa malo utihne i kaze.

To bilo samo u vreme Tita.

od isti se i ovi u Srbiji plase.

Back