- Poruka
- 30.507
Verujemo samo KGB i Putinu koji se još nisu izjasnili lol, sigurno rade.
To ti je pametno lol.
Kad može da postavi precednika SAD lol te ne može da reši ubistvo nekog anonimusa lol.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujemo samo KGB i Putinu koji se još nisu izjasnili lol, sigurno rade.
Njima pucketa nešto, čuje se dovde. Rusi da rešavaju srpsko-američke brljotine? megalol
Ja verujem da će naći ubicu,još ako su kamere radile to može ubrzati pronalazak ubice.
KGB je svuda ko i CIA, svjetska sila je to.
Jel ti to hoces da kazes da bracu Ruse ne zanima Kosovo?
Kosovski ministar pravde Abelard Tahiri izjavio je večeras da do sada nije primljen bilo kakav zahtev Beograda da bude uključen u istragu ubistva Olivera Ivanovića
Ja verujem da će naći ubicu,još ako su kamere radile to može ubrzati pronalazak ubice.
Sve u svemu onaj psihopata koji se odaziva na AV ponovo koristi sve medije da se samopromovise i bude i centru paznje...On smatra da je vaznije da bude vidjen i sta on misli o ubistvu nego samo ubistvo..Naravno,SNS kamarila sada nece pljuvati po Ivanovicu,dobice opet onu radikalsku amneziju sta su pricali pre...Koliko mi se samo gadi ovaj *******i diktator i njegove podguzne muve ...i na smrti ovog coveka on ce probati da siri onu jeftinu demagogiju
Prvi čovek parlamenta tzv. Republike Kosovo i ratni drug Hašima Tačija, dovodi se u vezu sa srpskom DB, kao i s raznim prljavim poslovima, a navodno je u Švajcarskoj osnovao firmu kao srpski državljanin
"Haradinaj: Pa mi bi trebalo da prekinemo pregovore, ne vi
Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je začuđen odlukom Beograda da suspenduje razgovore o normalizaciji odnosa između dve zemlje.
Kako kaže, Priština je ta koje ne bi trebalo da učestvuje u pregovorima.
"Iznenađeni smo odlukom Srbije o suspenziji pregovora... Političke izjave imaju težinu, ali je mnogo veća pretnja vest da će se Srbija naoružati raketama koje mogu da stignu do Kosova. To je izjavio načelnik generalštaba Srbije i to je uznemiravajuće", kazao je Haradinaj na konferenciji za medije posle sastanka Saveta za bezbednost Kosova.
On je dodao da bi to bio dovoljan razlog da kosovska strane ne učestvuje u dijalogu.
"Zbog toga mi ne bismo trebali da učestvujemo u dijalogu", kazao je Haradinaj.
Izvor: B92.net"...
Brnabic se ukipila i bulji u prazno kao u performansu Marine Abramovic.Sve u svemu onaj psihopata koji se odaziva na AV ponovo koristi sve medije da se samopromovise i bude i centru paznje...On smatra da je vaznije da bude vidjen i sta on misli o ubistvu nego samo ubistvo..Naravno,SNS kamarila sada nece pljuvati po Ivanovicu,dobice opet onu radikalsku amneziju sta su pricali pre...Koliko mi se samo gadi ovaj *******i diktator i njegove podguzne muve ...i na smrti ovog coveka on ce probati da siri onu jeftinu demagogiju
Komentari Šiptara na fejsu stranice Haradinaja su većinom u fazonu ubili ga Srbi al i trebalo je jer bio je ratni zločinac.
znaci, Srbiju bas i ne interesuje istraga
Kosovska Policija je rekla ako bude potrebno tražiće pomoć od FBI.