Убијен Оливер Ивановић

Najjači su oni što su ga pljuvali da je izdajnik i strani plaćenik a sad odjednom kažu prosvetitelj i veliki čovek.

Tako isto i za Djindjića bilo.

Iskreniji su oni što su ga pljuvali i pre i sada kao i Djikija.

To je polupani mentalitet našeg naroda o mrtvima sve najbolje a pre smrti mu se sere u život.

Kao komšija koji ga mrzi pa mu dodje na sahranu.

Ja verujem da će naći ubicu,još ako su kamere radile to može ubrzati pronalazak ubice.

Jel se secas onog naseg sto Albanac ubio na pesackom u Austriji jer dobacivao nesto zenskama? Nozem ga ubio. Mozd ai niej dobacivao, psoel rekli.
Na Blicu su pisali komentare kako ce ga naci sigurno, jer tu su kamere.
Ja sam napsiao komentar da uoposte nije garancija da ce ga naci.
I nisu hteli da objave.

I nisu ga nasli, ima pola godine.

"Haradinaj: Pa mi bi trebalo da prekinemo pregovore, ne vi

Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je začuđen odlukom Beograda da suspenduje razgovore o normalizaciji odnosa između dve zemlje.

Kako kaže, Priština je ta koje ne bi trebalo da učestvuje u pregovorima.

"Iznenađeni smo odlukom Srbije o suspenziji pregovora... Političke izjave imaju težinu, ali je mnogo veća pretnja vest da će se Srbija naoružati raketama koje mogu da stignu do Kosova. To je izjavio načelnik generalštaba Srbije i to je uznemiravajuće", kazao je Haradinaj na konferenciji za medije posle sastanka Saveta za bezbednost Kosova.

On je dodao da bi to bio dovoljan razlog da kosovska strane ne učestvuje u dijalogu.

"Zbog toga mi ne bismo trebali da učestvujemo u dijalogu", kazao je Haradinaj.

Izvor: B92.net"...

Sve u svemu onaj psihopata koji se odaziva na AV ponovo koristi sve medije da se samopromovise i bude i centru paznje...On smatra da je vaznije da bude vidjen i sta on misli o ubistvu nego samo ubistvo..Naravno,SNS kamarila sada nece pljuvati po Ivanovicu,dobice opet onu radikalsku amneziju sta su pricali pre...Koliko mi se samo gadi ovaj *******i diktator i njegove podguzne muve ...i na smrti ovog coveka on ce probati da siri onu jeftinu demagogiju

Sve u svemu onaj psihopata koji se odaziva na AV ponovo koristi sve medije da se samopromovise i bude i centru paznje...On smatra da je vaznije da bude vidjen i sta on misli o ubistvu nego samo ubistvo..Naravno,SNS kamarila sada nece pljuvati po Ivanovicu,dobice opet onu radikalsku amneziju sta su pricali pre...Koliko mi se samo gadi ovaj *******i diktator i njegove podguzne muve ...i na smrti ovog coveka on ce probati da siri onu jeftinu demagogiju

Dobro, ali radi ono što i prethodna vlast samo brže i bolje. Zanemari njega lično i podrži politiku koju zastupa. Tu je Brba, Zoka, svi su tu.

"Haradinaj: Pa mi bi trebalo da prekinemo pregovore, ne vi

Priština -- Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je začuđen odlukom Beograda da suspenduje razgovore o normalizaciji odnosa između dve zemlje.

Kako kaže, Priština je ta koje ne bi trebalo da učestvuje u pregovorima.

"Iznenađeni smo odlukom Srbije o suspenziji pregovora... Političke izjave imaju težinu, ali je mnogo veća pretnja vest da će se Srbija naoružati raketama koje mogu da stignu do Kosova. To je izjavio načelnik generalštaba Srbije i to je uznemiravajuće", kazao je Haradinaj na konferenciji za medije posle sastanka Saveta za bezbednost Kosova.

On je dodao da bi to bio dovoljan razlog da kosovska strane ne učestvuje u dijalogu.

"Zbog toga mi ne bismo trebali da učestvujemo u dijalogu", kazao je Haradinaj.

Izvor: B92.net"...

Ajde, zivota ti, B92 citiras... Budi ozbiljan. Sorosev medij citiras, aman!? On je na sceni vec 30 godina. 30 godina ga drzi Soros.

Brnabic se ukipila i bulji u prazno kao u performansu Marine Abramovic.

Aj sad ako I ne mogu da pretumbaju programsku šemu Pinka iako su ceo dan vrteli podobne politikante i njihovo promovisanje ali da puste ovo dno od rijalitija sa sve glavnim glumcima zrenjaninska kurabela nakaza, njen retardirani polumuz sa djevojkom cigankom, ali zaista nemam reči.

Mogli su da zavrte neki film, triler na pr. da građanstvo malo dane dušom bar jedan dan.

Back