Убијен Оливер Ивановић

Dobro, 91-e si imao 4 godine i verovatno ne znaš kako je srblje bežalo od mobilizacije. Tako da, malo je bezveze spočitavati nekom Sergeju iz Novosibirska što neće da gine za KiM.

Da ispalo je da ko se borio za Srbiju da je ispao budala...

Imamo ovde na forumu patriote koji svima od reda govore "A gde ste bili da zastitite Jugoslaviju" glume patriotizam a oni prvi su bezali, hahahaahahah.

Zar su Srbi oduvek bili takvi ... pa ne bih rekao ... istorija demantuje.

90e su pokazale svoje.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: priča mi jedan stari italijan : dođu oni komunisti , direktori preduzeca pa mu kažu , malo na fakturu a malo nama da imamo šta da trošimo .......godine 70.

PS radi se o isplati jugoslovenskih preduzeca za odrađene poslove iz tog vremena . Postoji dokumentacija , ime , prezime , preduzeće ....sve .....Matori je bio precizan ko nemac .

Moji rođaci dugo vremena radili u nekada poznatoj ljubljanskoj fabrici kozmetike "Ilirija Vedrog", pa su mi pričali kako su išli poslovi u trouglu Italija - Jugoslavija - SSSR. Italijani ne mogu da trguju sa Sovjetima, ali mogu sa nama, dok mi možemo da trgujemo sa svima, pa su se tako pakovali italijanski proizvodi pod našom etiketom i izvozili Sovjetima. Svi zadovoljni, a mi najviše jer smo kupili kajmak...

U potpunosti se slažem sa vama kolega. Rusi su baš pokvareni i nisu hteli da brane Kosovo (na stranu to što samo dileja može da ignoriše razliku između Rusije 2002. i 2018.), te zato treba da zahvalimo zapadnim prijateljima što su rasturili SFRJ, naoružavali ustaše i balije, uveli nam sankcije, bombardovali Srbe u Bosni, napakovali nam nepostojeći "genocid" u Srebrenici, naoružavali i obučavali šiptare u kampovima u Albaniji, bombardovali nas osiromašenim uranijumom, posle 2000. uveli najgori oblik neoliberalnog ropstva preko svojih plaćenika ovde, pokrali i izneli između 70 i 100 milijardi dolara iz Srbije itd.

A danasnja Rusija ni kurcom da mmrdne za nas ... jbg tako je to, shvatili su da su i oni izgubili kao i mi.

Kaze neko 90ih Rusija bila u *****, jeste ...

A danasnja Rusija sila .... jeste , ali ako sila ima koristi , ako nema onda nista...

Primer : Sirija.

- - - - - - - - - -

Moji rođaci dugo vremena radili u nekada poznatoj ljubljanskoj fabrici kozmetike "Ilirija Vedrog", pa su mi pričali kako su išli poslovi u trouglu Italija - Jugoslavija - SSSR. Italijani ne mogu da trguju sa Sovjetima, ali mogu sa nama, dok mi možemo da trgujemo sa svima, pa su se tako pakovali italijanski proizvodi pod našom etiketom i izvozili Sovjetima. Svi zadovoljni, a mi najviše jer smo kupili kajmak...

To se i danas radi, otvori malo oci .--- Parola snadji se z:poz:

A danasnja Rusija ni kurcom da mmrdne za nas ... jbg tako je to, shvatili su da su i oni izgubili kao i mi.

A danasnja Rusija sila .... jeste , ali ako sila ima koristi , ako nema onda nista...

- - - - - - - - - -

Naravno da su u svetskoj politici oduvek interesi na prvom mestu, ali zašto bi nam i danas pomagali kada znaju kakva smo stoka? Da sam ja na Putinovom mestu ponašao bih se identično po pitanju Srbije. Niko ti neće pomoći, ako prvo sam ne pomogneš sebi.

Da ispalo je da ko se borio za Srbiju da je ispao budala...

Imamo ovde na forumu patriote koji svima od reda govore "A gde ste bili da zastitite Jugoslaviju" glume patriotizam a oni prvi su bezali, hahahaahahah.

Zar su Srbi oduvek bili takvi ... pa ne bih rekao ... istorija demantuje.

90e su pokazale svoje.

Devedesetim godinama je prethodilo, šta? Bratstvo i jedinstvo. To i jeste ono što se spočitava sfrj a i kshs. Srbi poklonili državnost hrvatima i raznim plemenima dok je to njima bila usputna stanica za devedesete.
Srbi se zadovoljili svinjskom polutkom ( ne svi, čast izuzecima ) i jeftinim letovanjima da bi danas bili svedeni na BG pašaluk.
To su pokazale devedesete.

Sve ja znam šta se radi, samo sam se nadovezao na priču o ideologiji iznad novca...

Danas imamo i upletanje kriminala i razno raznih faktora nestabilnosti ... Cini se gore nedo onda--kazu mnogi.

- - - - - - - - - -

Devedesetima je prethodilo, šta? Bratstvo i jedinstvo. To i jeste ono što se spočitava sfrj a i kshs. Srbi poklonili državnost hrvatima i raznim plemenima dok je to njima bila usputna stanica za devedesete.
Srbi se zadovoljili svinjskom polutkom ( ne svi, čast izuzecima ) i jeftinim letovanjima da bi danas bili svedeni na BG pašaluk.
To su pokazale devedesete.

Mozda je BG pašasaluk nasa realnost.

A ti sanjas neku Veliku Srbiju a sve manje i manje Srba ovde...

Neko je to video mnogo ranije i shvatio da moze halavo da se siri.

I posle svih ratova , danas su halaviji nego ikad... a mi pasvni, koji nas to Tito sada muci, jel ovaj sto za njega glasa pola Bga?! :zima2:

Smetali vam komunisti, sada vam i ovi radikali smetaju ... radikalno naredni... pa koga bi vi? Kralja? koji ne zna Srpski? z:mrgreen:

Mi mrzimo sami sebe... lud narod, sam sebi je odredio krvavu sudbinu. 30 godina u mestu, pa komunisti bi nesto bar napravili a ovi ... :grudvanje3:

Poslednja izmena:
U galajsiji do koje nisu doprle zapadne "vrednosti".
Зато што су Срби бирали Милошевића, а Србија је требала да сачува
југославију.
И да нај.ебе !
Већини лакше уђе пола метра у боољу, него два милиметра памети у главу !
- - - - - - - - - -
Дискутабилно је шта су западне вредности !!!

Poslednja izmena od moderatora:
Зато што су Срби бирали Милошевића, а Србија је требала да сачува
југославију.
И да нај.ебе !
- - - - - - - - - -

45-e do-89 Milošević? I 1918-e do 39-e opet Milošević?

Poslednja izmena od moderatora:
Nije uopšte diskutabilno. Zapadne "vrednosti" su ubijanje, okupacija i pljačka.

Njihov craptalism ne funkcionise bez toga.
-------------------------------------------------------------
Nego ajmo malo o Kosovu.

Ajmo neoliberali i radikali, sta mislite kako ce Srbija da vrati Kosovo ... jel ce ako se odreknemo Kosova ovde izbiti gradjanski rat ili sta ... sta kazu experti z:lol:

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

Није баш да је тако. Нису Руси папани да дозволе тако јефтине форе. Не можеш тамо извести ништа ако није комплетно српски производ чијих је 80% компоненти такође српског порекла.

Зашто Фиат не може у Русију? Зато што у њему нема ни 30% српског. Усавршили су Руси технологију па им не можеш увалити ни пољске јабуке као српске.

Зато што су Срби бирали Милошевића, а Србија је требала да сачува шугославију.
И да нај.ебе !
- - - - - - - - - -

Није ми јасно како људи код нас НЕ СХВАТАЈУ ДА ОВДЕ ИЗБОРИ УОПШТЕ НИСУ СЛОБОДНИ - НЕГО СТАЛНО НАМЕШТЕНИ..........

Није баш да је тако. Нису Руси папани да дозволе тако јефтине форе. Не можеш тамо извести ништа ако није комплетно српски производ чијих је 80% компоненти такође српског порекла.

Зашто Фиат не може у Русију? Зато што у њему нема ни 30% српског. Усавршили су Руси технологију па им не можеш увалити ни пољске јабуке као српске.

Jes a onda su bili glupi i zaostali ---- hahahhahahhahah.

Tu je vise politike nego sto vi mislite , a ne kontrole...

U potpunosti se slažem sa vama kolega. Rusi su baš pokvareni i nisu hteli da brane Kosovo (na stranu to što samo dileja može da ignoriše razliku između Rusije 2002. i 2018.), te zato treba da zahvalimo zapadnim prijateljima što su rasturili SFRJ, naoružavali ustaše i balije, uveli nam sankcije, bombardovali Srbe u Bosni, napakovali nam nepostojeći "genocid" u Srebrenici, naoružavali i obučavali šiptare u kampovima u Albaniji, bombardovali nas osiromašenim uranijumom, posle 2000. uveli najgori oblik neoliberalnog ropstva preko svojih plaćenika ovde, pokrali i izneli između 70 i 100 milijardi dolara iz Srbije itd.

i u to ime

Bil%20debil%20i%20camil.jpg

Није ми јасно како људи код нас НЕ СХВАТАЈУ ДА ОВДЕ ИЗБОРИ УОПШТЕ НИСУ СЛОБОДНИ - НЕГО СТАЛНО НАМЕШТЕНИ..........

Mito Mito ... SNS ima 700 000 clanova zvanicno ... znas li ti koliko je to ljudi.

Sta se namesta... ti clanovi su na drzavnoj sisi.

Valjda i znas da su rratovi 90ih ostavili mnoge bez posla, bez sigurnosti ... to zapadne zemlje ne kapiraju kako je biti bez posla i kako se dolazi tesko do posla posto neoliberlna magla tako funkcionise.

30 godina pljackaju ovu zemlju i niko da se pobuni da srusi ... nista.

Izasli oni studenti onda a pola vas reklo odma da ih Soros finansira... aman ljudi... a posle par meseci Soros mladji sa Vucicem.

Poslednja izmena:

Па како да не буде када увек влада нека опција са 25% гласа бирачког тела.

Мито ти ли си измислио топлу воду или рупу на саксији???

Jes a onda su bili glupi i zaostali ---- hahahhahahhahah.

Tu je vise politike nego sto vi mislite , a ne kontrole...

Твој првобитни коментар је био "тако је и данас" а ја ти кажем да тако није данас и навео сам ти примере.

Такође Русија се окреће све више сопственим могућностима. Путин је поставио циљ да до 2020 године однос увозних добара и домаћих буде 30 - 70. У време када је преузимао власт тај однос је био обрнут, мислим чак и неповољнији.

Није толико политика, колико заштита сопствених интереса и тржишта. Са нама је направљен споразум о бесцаринској трговини, али то не значи да ми можемо да увозимо горгонзолу из Италије и на њу лепимо етикету да је произведена у Србији како би је увалили Русима. Уосталом већ сам малопре навео пример Фиата и пољских јабука

Back