Књаз Милош
Ističe se
- Poruka
- 2.065
Potpis ubistva je jasan:Specijalci i to najvišeg ranga!
...
Теби је све јасно ?

Свака теби част, брате !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...

Čak je to bilo preciznije i od ubistva Zorana Đinđića...Službe su od tada napredovale! Ne može se isključiti ni
angažovanje stranaca za egzekuciju.
Naručilac je imao jake interese-ne ubija se političar svaki dan!
Čak je to bilo preciznije i od ubistva Zorana Đinđića...Službe su od tada napredovale! Ne može se isključiti ni
angažovanje stranaca za egzekuciju.
Naručilac je imao jake interese-ne ubija se političar svaki dan!
То су оне Вулинове камере, после тог посла је остао добар пар стотина хиљада евра...
То су оне Вулинове камере, после тог посла је остао добар пар стотина хиљада евра...
Problem je ovde zestok ( kako lepo primecuju novinari iz "zapadnih" medija).
Mafija je preuzela vlast u Srbiji, a ko je glavni kapo mi to ne znamo, cenim da ne zna vise ni nas prezident.
jbte me ako ga nisu ubili nasi
Prvi AV na javnom servisu... pogledaj kako se ponasa. ##Predsednik Srbije. Bruka!
Vulinove, to mi je promaklo, mamicu mu... Ima neki link o tome?
Istraga treba da ide u više pravaca.
Neće biti da je Marić "munjen"! Vučić mu persira,a Marić ga tika...I to ne samo zbog godina!pa ja sam više puta pisao koji je metod vlasti *******og . Kada ga neko napadne , pokuša da ga skloni pa ako ne uspe onda mu da pare i položaj u vlasti .
Na ovaj način su ubačeni u vlast ko zna kakvi mafijaši i kriminalci gde *******i neprekidno ponavlja ja ne kradem ja ne kradem . A to što za to vreme dok on ne krade kradu svi ostali nema veze .
I pre neki dan na RTS kaže , oni kradu , ja ne kradem , kao da on nije vlast i kao da on nije taj koji ih je trebao uhapsiti . A onaj munjeni novinar nikako da mu kaže , pa ti si vlast a ne oni .
Meni je skoro pa neverovatno da je obdukcija izvrsena za dva-tri sata, sve je zavrseno, sve se zna, a kao kruna svega u roku od 48 sati od ubistva i sahranadve stvari su interesantne a vezane su za broj rana . Kažu da je Oliver imao u gornjem delu tela 5 rana , što znači 1. da je ostao na nogama sve vreme jer je bio fizički jak i 2. da je ubica bio brz jer je ispalio veliki broj metaka u kratkom vremenu .
Istraga treba da ide u više pravaca.
Iskoristili su onu izjavu Veselija ... mada to nije prvi put da prete da ce do Nisa ...
Jadno.
Neka se to sve lepo istrazi, ne verujem Drecunu nista kao ni Siptarima.,
od kad je musliu nas?
Nema potrebe da me učiš istoriji.
Oduvek se ubijalo, osvajalo i pljačkalo.
Ali su zapadnjaci, a pre svega anglosaksonska gamad, doveli stvari koje sam naveo na jedan sasvim novi nivo. Oni su prvi koji zasipaju NEPOSLUŠNE zemlje tonama bombi iz humanitarnih razloga.
PS. I ovo je 21. vek pa je malo glupo porediti sve osvajače koje si nabrojao sa današnjim vremenom.
Pa sto ne pita svog Gasica, sad mu jos potrebni i agenti Mosada i CIA.A.V je rekao da će od CIA tražiti informacije ako agenti znaju ko je ubio Olivera.
Косовска екипа у мало комплетнијем саставу...неки Харадинајев уз неког Вучићевог....."сложна браћа"..
![]()
Levo je taj što ga Vučić pominje celo jutro na pinku Kadri Veselji, kao glavnog čoveka za Kosovo, krivog za sve, predsedniče, ovaj u sredini je gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić i predsednik vaše Srpske liste, iste one koja je dala legitimnost vladi Ramuša Haradinaja protiv koje se borio Oliver Ivanović
Neće ostati misterija sigurno.