U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom

U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom​

Index Vijesti

Prije sat vremena
Zadnja nadopuna: 17:34, 10. svibnja 2025.

Pogledajte prilog 1726057

SAŠA Mirković, srpski poduzetnik, glazbeni producent i vlasnik Hype televizije, pretučen je ispred hotela Sheraton u središtu Zagreba, prenose srpski mediji.

Prema njihovim navodima, Mirković i još jedan muškarac susreli su se na ulazu u hotel, nakon čega je došlo do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički obračun. Sve se dogodilo danas oko 12.30 sati. Telegraf je objavio snimke na kojima se vidi krvavi Mirković kako leži na pločniku, neposredno nakon tučnjave. Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su u subotu u 12.50 sati zaprimili dojavu da je do sukoba dvojice muškaraca došlo ispred hotela u Ulici kneza Borne te da je jedan od njih prevezen u bolnicu. "U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti događaja", kažu iz PU zagrebačke.

Za napad optužio menadžera Cece​

Mirković je potvrdio da je fizički napadnut, a za napad je optužio menadžera Svetlane Ražnatović Cece, Velibora Popovića Popa. Rekao je da je napadnut s leđa i okarakterizirao taj potez kao "pokušaj ubojstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dobro sam, nalazim se u Zagrebu jer večeras Tea Tairović ima svoj rasprodani solistički koncert", započeo je za Telegraf svoju stranu priče Popović.

"Reći ću vam točno kako je bilo. Stajao sam ispred hotela u Zagrebu kada se ispred ulaza zaustavio crni džip sa zagrebačkim registracijama. Nisam obraćao pažnju sve dok iz vozila nije izašao Saša Mirković. Tada je odmah krenuo prema meni i počeo vrijeđati moju djecu. Potom je došlo do tučnjave, ali on je bio taj koji je prvi napao, što jasno potvrđuje snimka s mjesta događaja. Ništa od onoga što sada pokušava plasirati u javnost nije istina. Svi pokušaji da izazove simpatije i stvori lažnu sliku o onome što se zaista dogodilo – neće proći. Na snimci se sve jasno vidi i nema nikakvih laži", rekao je.

Menadžer je dodao da se osim fizičkog sukoba ništa drugo nije dogodilo te je naglasio da su mu čast i obraz najvažniji, kao i zaštita obitelji i prijatelja.

"Iza svega što sam rekao čvrsto stojim, nikada nisam bježao od odgovornosti i ne bježim ni sada", zaključio je Popović za Telegraf.

Velibor Popović poznat je kao menadžer popularnih pjevača - Anđele Ignjatović Breskvice, Stoje Novaković, Edite Aradinović, MC Stojana, Zorane Mićanović i mnogih drugih.

Tko je Mirković?​

Saša Mirković, rođen u Zaječaru, svoju karijeru započeo je u glazbenoj industriji radeći za Taš estradu, što ga je ubrzo dovelo do statusa jednog od najutjecajnijih producenata i menadžera u regiji. Osnivač je Hype Productiona, jedne od najvećih produkcijskih kuća na Balkanu. Tijekom godina surađivao je s nizom poznatih regionalnih izvođača, uključujući Tošu Proeskog, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića, Jelenu Karleušu i grupu Magazin. Vrhunac njegove estradne karijere bila je uloga šefa srpske delegacije na Eurosongu 2007., kada je Marija Šerifović pobijedila s pjesmom "Molitva".

U političke vode ušao je kao savjetnik i stručnjak za politički marketing, surađujući s imenima poput Ivice Dačića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Obnašao je dužnosti pomoćnika ministra prometa, predsjednika Skupštine grada Zaječara i narodnog zastupnika.
Unatoč pravnim problemima, ostao je aktivan u glazbenom svijetu. Nakon raskola s Acom Lukasom i Anom Nikolić, s kojom je ponovno u dobrim odnosima, i dalje je prisutan na sceni, često kroz društvene mreže i projekte s regionalnim zvijezdama.

https://n1info.hr/vijesti/srpski-menadzer-pretucen-u-zagrebu/

https://www.index.hr/mobile/vijesti...uzetnik-krvav-puzao-pred-hotelom/2669334.aspx

Kako to da su ovakve stvari nekako nezaobilazne u tom svetu?
Ispravka nije rodjen u Zaječaru nego u Boru. Isao u gimnaziju gde mu je moja nastavnica likovne umetnosti bila razredna. Bio je veoma loš djak. Kad je sretne pravio se da je neprepoznaje. Neki caj za mršavljenje je njegov posao koji je gurao po apotekama. Zmaj ili zeleni zmaj tako nesto.

Index Vijesti

Prije sat vremena

SAŠA Mirković, srpski poduzetnik, glazbeni producent i vlasnik Hype televizije, pretučen je ispred hotela Sheraton u središtu Zagreba, prenose srpski mediji.

Prema njihovim navodima, Mirković i još jedan muškarac susreli su se na ulazu u hotel, nakon čega je došlo do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički obračun. Sve se dogodilo danas oko 12.30 sati. Telegraf je objavio snimke na kojima se vidi krvavi Mirković kako leži na pločniku, neposredno nakon tučnjave. Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su u subotu u 12.50 sati zaprimili dojavu da je do sukoba dvojice muškaraca došlo ispred hotela u Ulici kneza Borne te da je jedan od njih prevezen u bolnicu. "U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti događaja", kažu iz PU zagrebačke.

Mirković je potvrdio da je fizički napadnut, a za napad je optužio menadžera Svetlane Ražnatović Cece, Velibora Popovića Popa. Rekao je da je napadnut s leđa i okarakterizirao taj potez kao "pokušaj ubojstva".

"Dobro sam, nalazim se u Zagrebu jer večeras Tea Tairović ima svoj rasprodani solistički koncert", započeo je za Telegraf svoju stranu priče Popović.

"Reći ću vam točno kako je bilo. Stajao sam ispred hotela u Zagrebu kada se ispred ulaza zaustavio crni džip sa zagrebačkim registracijama. Nisam obraćao pažnju sve dok iz vozila nije izašao Saša Mirković. Tada je odmah krenuo prema meni i počeo vrijeđati moju djecu. Potom je došlo do tučnjave, ali on je bio taj koji je prvi napao, što jasno potvrđuje snimka s mjesta događaja. Ništa od onoga što sada pokušava plasirati u javnost nije istina. Svi pokušaji da izazove simpatije i stvori lažnu sliku o onome što se zaista dogodilo – neće proći. Na snimci se sve jasno vidi i nema nikakvih laži", rekao je.

Menadžer je dodao da se osim fizičkog sukoba ništa drugo nije dogodilo te je naglasio da su mu čast i obraz najvažniji, kao i zaštita obitelji i prijatelja.

"Iza svega što sam rekao čvrsto stojim, nikada nisam bježao od odgovornosti i ne bježim ni sada", zaključio je Popović za Telegraf.

Velibor Popović poznat je kao menadžer popularnih pjevača - Anđele Ignjatović Breskvice, Stoje Novaković, Edite Aradinović, MC Stojana, Zorane Mićanović i mnogih drugih.

Tko je Mirković?​

Saša Mirković, rođen u Zaječaru, svoju karijeru započeo je u glazbenoj industriji radeći za Taš estradu, što ga je ubrzo dovelo do statusa jednog od najutjecajnijih producenata i menadžera u regiji. Osnivač je Hype Productiona, jedne od najvećih produkcijskih kuća na Balkanu. Tijekom godina surađivao je s nizom poznatih regionalnih izvođača, uključujući Tošu Proeskog, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića, Jelenu Karleušu i grupu Magazin. Vrhunac njegove estradne karijere bila je uloga šefa srpske delegacije na Eurosongu 2007., kada je Marija Šerifović pobijedila s pjesmom "Molitva".

U političke vode ušao je kao savjetnik i stručnjak za politički marketing, surađujući s imenima poput Ivice Dačića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Obnašao je dužnosti pomoćnika ministra prometa, predsjednika Skupštine grada Zaječara i narodnog zastupnika.
Unatoč pravnim problemima, ostao je aktivan u glazbenom svijetu. Nakon raskola s Acom Lukasom i Anom Nikolić, s kojom je ponovno u dobrim odnosima, i dalje je prisutan na sceni, često kroz društvene mreže i projekte s regionalnim zvijezdama.

https://www.index.hr/mobile/vijesti...uzetnik-krvav-puzao-pred-hotelom/2669334.aspx

Realno Kezualko ustase sa ovim nemaju nista. Narodski nit luk jeli nit lukom smrdeli...Neki Srbi, mada takvi kakvi su iz ovog teksta bolje da pripadaju hrvatskom narodu se pobili u Lijepoj Njihovoj. Kao kada se Srbima pokusa prilijepiti neki obracun u N.Pazaru...nategnuto brate, mozes ti bolje i kvalitetnije da mrzis!

Prijovićka napunila valjda 5 puta Arenu u Zagrebu. A ovaj je suštinski dobio što je tražio.

Ja bi svakome ko pljuje po Srbiji generalno ( dakle ne nekoj političkoj opciji ) zabranio nastupe. Kao onoj ludi iz CG. Ostali ne smetaju. I što bi? A što se mene tiče u Hrvatsku nikada više.
Ali zato Karleuša može da vređa svoj narod nekažnjeno i još da bude nagrađena zbog toga.

Realno Kezualko ustase sa ovim nemaju nista. Narodski nit luk jeli nit lukom smrdeli...Neki Srbi, mada takvi kakvi su iz ovog teksta bolje da pripadaju hrvatskom narodu se pobili u Lijepoj Njihovoj. Kao kada se Srbima pokusa prilijepiti neki obracun u N.Pazaru...nategnuto brate, mozes ti bolje i kvalitetnije da mrzis!
Lepo piše, ne razumem čemu ovo.

Ma ne, video sam, nego Index ima tako šokantne naslove, greota bi bilo da propadne ‘naki naslov. :D
Index je smeće od portala u rangu vašeg Informera i Kurira. Nekad su bili koliko toliko normalan portal, ali shvatili da ot toga nema kruha pa podilaze najnižim strastima, a 95% komentara su ili Srbi ili Bošnjaci. U zadnje vrijeme gotovo da ni nema članka u kome netko ne spama o Gazi i jadnim ugroženim hamasovcima i hezbama.

Da, vidi naslov, implicira kao da je neki sukob na nacionalističkoj osnovi.

Čimi se sve neće služiti da spinuju ;)
Taman si se ponadao kako zle ustaše ubijaju Srbina kad ono zayeb.
Takav bio originalni naslov Sajo, sad ispada da ja uređujem i Index?
36B84F31-D3EC-4DA4-936A-3C47CE786F26.jpeg

Index Vijesti

Prije sat vremena

Tko je Mirković?​

Obracun unutar SNS kartela...😴

Samo neka nastave...navijamo za obe strane u sukobu :klap:

eSNStradna mafija isprepletena sa narko mafijom...

...

Najinteresantnija prica koju je ovaj Sasa ispricao mi je bila kako su nasi namestili pobedu na Eurosongu za Mariju Serifovic...On joj je bio menadzer tada i dogovorio glasove sa svim okolnim zemljama na balkanu...Platiio...Tako da je uspeo to da joj sredi, a naivni evropljani su to tek posle provalili i jedan od organizatora kako sam Sasa kaze mu je pruzio ruku i rekao shvaka vam cast kako ste uspeli da nas prevarite, ali od sledece godine cemo promeniti sistem takmicenja da ovo vise ne moze da se radi...I stvatno Eurosong je od tad promenio aistem glasanja da ne dolazi do ovih namestanja...A prica zvuci potpuno realno, jer mi smo skloni tim prevarama evropskih pravila i slicno...

Premda ni EUnuhija nije gadljiva na pobedu LGBTievke sa Balkana...

....

"KRENUO JE NA MENE, PSOVAO MI JE DECU" Svi detalji tuče u Zagrebu, Saša Mirković tvrdi da ga je pretukao Velibor Popović Pop, on se odmah oglasio​

10. maj 2025.15:20

Pogledajte prilog 1726059

Saša Mirković pretučen u Zagrebu
Saša Mirković se poslovno našao u Zagrebu, tačnije zbog nastupa pevačice Ane Nikolić. S druge strane, menadžer Velibor Popović Pop, kog je Mirković optužio da ga je pretukao, boravi u Zagrebu zbog koncerta Tee Tairović.

Pop se sada oglasio za domaće medije i otkrio je svoju stranu priče.

- Reći ću vam onako kako je zaista i bilo. Ja sam stajao ispred hotela u Zagrebu. U jednom trenutku se ispred ulaza parkirao automobil. Crni džip, zagrebačke tablice. Nisam obraćao pažnju dok čovek iliti Saša Mirković nije izašao. Odmah je krenuo na mene. Počeo je da mi psuje decu. Pobili smo se muški.

On je prvi krenuo na mene u prilog čemu svedoči snimak ispred hotela. Dakle, sve se jasno vidi i tu nema laži i prevare. Nikakvo ubistvo i ostale gluposti koje osoba servira u javnosti da bi ispao žrtva.

To ne može da mu prođe, jer se jasno vidi na snimku. Dakle, naša čuvena poslovica kaže "Ako koza laže,rog ne laže!". Ja stojim iza svega što sam vam rekao, ne bežim ni od koga, a i nemam šta da krijem. Meni su čast i obraz najvažniji, kao i to da uvek i u svakoj situaciji zaštitim moju decu i moje prijatelje - rekao je Pop.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Sašom Mirkovićem, ali se on na naše pozive nije javljao. Inače, na zvaničnom Instagram profilu Mirkovićeve produkcijske kuće piše da je ovo bio pokušaj njegovog ubistva: "Pokušaj ubistva Saše Mirkovića. Kukavički potez Velibora Popovića Popa".

Pogledajte prilog 1726060

https://www.blic.rs/zabava/sasa-mir...ibor-popovic-pop-krenuo-je-na-mene-psovao-mi/

I kome sada verovati? Blic i zagrebački Index objavili dijametralno suprotne tvrdnje.

Inace...
Posebna je prica kako je Zagreb od pre godinu dve postao centar za koncerte tzv srpske estrade...

Ne toliko zbog samih cajka Purgera (ima naravno i njih) vec su Zagrebacka Arena i ovi "nasi" narko eSNStradni bosovi nasli dobar poslovni dil...jer je blizina dijaspore ucinila svoje...a ni BiH ni Srbija nisu daleko...

Dakle Zagrebacka Arena je postala bolja opcija od Beogradske Arene...koja je ipak malo daleko dijaspori...

A tzv "nasa" estrada ocigledno vise ne zaradjuje dovoljno u Srbiji pa im je dijaspora jedini spas...

Tako da je Zagreb postao idealna lokacija za Cajkijadu...a to ocigledno odgovara i Zagrebu gradu ili bar Zagrebackoj Areni...jer rade 00-24h Non stop...

Sve u scemu tragikomicna prica...

...

Index je smeće od portala u rangu vašeg Informera i Kurira. Nekad su bili koliko toliko normalan portal, ali shvatili da ot toga nema kruha pa podilaze najnižim strastima, a 95% komentara su ili Srbi ili Bošnjaci. U zadnje vrijeme gotovo da ni nema članka u kome netko ne spama o Gazi i jadnim ugroženim hamasovcima i hezbama.

Ma daj molim te kako možeš u istu rečenicu stavit index i to zlo od portala? To su dva odvojena svita i koliko god ima loše mišljenje o indexu za informer su druga dimenzija i oličenje profesionalizma i čestitosti. Ja za ove nisam moga doć sebi kad sam vidia kako i na koji način funkcioniraju i kojim se sve metodama služe da bi obmanili javnost. Nisam to primjetia kod njhovih ostalih portala(ili bar ne u tolikoj mjeri), al informer je bilo dosta par puta otvorit za vidit o čemu se tu radi i donit sud o njima.

Šta se tiče cajki one su nažalost već godinama na cijeni i kod nas(bar po dosta klubova/kafića pogotovo vikendom) s tim da je razlika u tome šta ih ovdi nema u eteru(pričam o nekakvim mainstream tv i radio stanicama) dok su one kod vas doslovno pa osnovni i glavni dio programa velikog broja tv kuća i radio stanica. Pa i ovi prosvjedi kad god kliknem na neki video nebitno jel se radi o studentima ili čacima iz pozadine trešti neka zavijača i primjeti se kako vam je ta glazba postala dio nacionalog bića.

Žalim ljude u Srbiji koji su odgojeni na drugačijem zvuku i osobno ne znam kako bi izrža taj glazbeni teror koji sad već godinama morate trpit na dnevnoj bazi. Mislim da bi prije radi toga iselija iz države nego radi političke ili ekonomske situacije :D Šteta jer nekoć ste imali vrhunske glazbe i glazbenika, al ovo danas je uvreda za mozak.

Back