U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom

Mene zanima sledece. Taj menadzer sto ga je prebio je bio u Zagrebu zbog koncerta nase pevacice Tee Tairovic, a ovaj sto je prebijen je bio zbog koncerta nase pevacice Ane Nikolic...Ja sam naucen od strane nasih medija i javnosti da "Njihovi pevaci dolaze kod nas da uzimaju pare, a nase tamo zabranjuju"...Bice da i nasi idu tamo? Koliko se samo mi proseravamo sa uopstenim misljenjima...

Ja bih sačekao da se oglasi i Informer. Što je sigurno, sigurno je! :lol:
Ili reci ti, kome veruješ, to bi bila značajna referenca za nas ostale. :lol:
Informer vam trn u oku?
A šta ćeš.. svi bitni i poznati gostuju na Informeru, a i medju najgledanijima su.

Informer prenosi:

Saša Mirković je rekao da mu je ruka polomljena na tri mesta zbog čega mora hitno na operaciju.​

Saša se sada oglasio na svom TikToku nalogu, sa ranama na licu i objasnio šta se dogodilo danas.

- Izašao sam iz automobila i krenuo da uđem u hotel. To se desilo na metar i po od hotela. Čovek me udario s leđa, pao sam i on je nastavio da me šutira u glavu. Da bih se zaštitio tom prilikom, postavio sam ruke jer sam već bio na patosu - rekao je Mirković, koji se sprema da ide na operaciju:

- Spremam se za operaciju jer mi je ruka polomljena na tri mesta. Baš zato što sam štitio glavu. Živi i srećni bili. Svi! I sva deca i svi ljudi na ovom svetu. A ovakvi banditi koji udaraju mučki s leđa treba da idu tamo gde im je mesto i da ih niko ne izvadi odatle. A ne da se busaju u pleća kako su oni najjači - rekao je Saša na svom TikTok nalogu.

Mene zanima sledece. Taj menadzer sto ga je prebio je bio u Zagrebu zbog koncerta nase pevacice Tee Tairovic, a ovaj sto je prebijen je bio zbog koncerta nase pevacice Ane Nikolic...Ja sam naucen od strane nasih medija i javnosti da "Njihovi pevaci dolaze kod nas da uzimaju pare, a nase tamo zabranjuju"...Bice da i nasi idu tamo? Koliko se samo mi proseravamo sa uopstenim misljenjima...

Hrvati slusaju srpske pevaljke. Ne mrze sve srpsko sto hoda i ne nose noz u zubima. Bice da su Informer i Hepi malkice lagali.

Informer vam trn u oku?
A šta ćeš.. svi bitni i poznati gostuju na Informeru, a i medju najgledanijima su.

Informer prenosi:

Saša Mirković je rekao da mu je ruka polomljena na tri mesta zbog čega mora hitno na operaciju.​

Saša se sada oglasio na svom TikToku nalogu, sa ranama na licu i objasnio šta se dogodilo danas.

- Izašao sam iz automobila i krenuo da uđem u hotel. To se desilo na metar i po od hotela. Čovek me udario s leđa, pao sam i on je nastavio da me šutira u glavu. Da bih se zaštitio tom prilikom, postavio sam ruke jer sam već bio na patosu - rekao je Mirković, koji se sprema da ide na operaciju:

- Spremam se za operaciju jer mi je ruka polomljena na tri mesta. Baš zato što sam štitio glavu. Živi i srećni bili. Svi! I sva deca i svi ljudi na ovom svetu. A ovakvi banditi koji udaraju mučki s leđa treba da idu tamo gde im je mesto i da ih niko ne izvadi odatle. A ne da se busaju u pleća kako su oni najjači - rekao je Saša na svom TikTok nalogu.
E, sad nam je lakše kada smo saznali pravu istinu od pravog medija :mrgreen:

Vidi se da ne razumeš najbolje Hrvatsko društvo.

"Crveni" u Hrvatskoj stalno zameraju turboustašama (tako ih zovu) što đipaju na cajke.
Dok su oni Hladno Pivo fazon i tako to..

Kao što vi stalno sprdate Rusofile kako idu na zapad dok vole Rusiju.. :)

Kad krene sezona koncerata Zagreb i obala budu oblijepljeni plakatima raznih srpskih pjevača i pjevačica.
Za 99% njih nisam čuo i ne znam što pjevaju, ali očito ima publike kad se to isplati.

E0A6B3AE-818D-422D-B413-36B2A6191C29.webp

Bome, lijepo ga je Pop obradio, pokazao mu hilandarski kung-fu.

Prijovićka napunila valjda 5 puta Arenu u Zagrebu. A ovaj je suštinski dobio što je tražio.

Ista priča i ovde, nabijanje na nos Severine a idu na more u Hrvatsku, sličice po insta, samo tako ;)
Ja bi svakome ko pljuje po Srbiji generalno ( dakle ne nekoj političkoj opciji ) zabranio nastupe. Kao onoj ludi iz CG. Ostali ne smetaju. I što bi? A što se mene tiče u Hrvatsku nikada više.

Auuu, al smo zagazilii, duboko u žabokrečinu. Sve nam oko nogu, ali ne smeta, što se sluša šund. Ko normalan sluša te Prijovićke, Tairovićke... 🤮
Nit je to muzika, nit su one pevačice.
Ko su, bre, uopšte te pojave, u ljudskom obliku? Ako se ovakva ekipa, sluša i u Hrvatskoj, a izgleda, da se sluša, bome ste ga i vi dobro zaribali. Znači cajke u prvom planu.

Prijovićka napunila valjda 5 puta Arenu u Zagrebu. A ovaj je suštinski dobio što je tražio.

Ja bi svakome ko pljuje po Srbiji generalno ( dakle ne nekoj političkoj opciji ) zabranio nastupe. Kao onoj ludi iz CG. Ostali ne smetaju. I što bi? A što se mene tiče u Hrvatsku nikada više.

Dobro došao u klub. Preko Balkana isključivo samoletom.

Back