Mislim da grešiš.Zapad je hteo da pobedi Rusiju preko leđa ukrajinskog naroda.Sve što su Rusi radili išlo je u pravcu mira,a zapadne države su htele drugačije.Pa seti se samo koliko su dugo Rusi upozoravali zapad da ne puni Ukrajinu naoružanjem i da ne pokušava sa širenjem na istok.Čak su hteli i Krim da pretvore u NATO bazu,iako Rusija i Ukrajina imaju potpisan sporazum o zakupu tih baza do 2045-te godine.Sve mirovne sporazume su ovi sa zapada minirali,pa seti se Minskih sporazuma 1 i 2 koji je Džonson za**bao,imaš i Istanbulski takođe,imaš priznanje Merkelove i Olanda da su lagali Ruse dok su naoružavali Ukrajinu.Tako da ustvari Ukrajinci gube populaciju ne spašavajući nikog,nego su prosto ispali glupi.Inače,i Rusija je jednim delom u Evropi,tačnije 40% Evrope pripada Rusiji.Što se ruskih tenkova tiče,ja bih se ipak vodio onom narodnom: Nemoj,pa se ne boj.Rusi su samo odgovorili na sve ono što su im zapadnjaci,smejući im se onako cinično sa visine,godinama radili.Pročitaj Putinov govor sa Minhenske konferencije gde je Putin objasnio kako stoje stvari.E moj Aleksije,
ništa ne vidiš, pa to ti je.
Ajd' da probam prosto - Ukrajinci zapravo spašavaju Evropu. A Srbija je u Evropi.
E sad, ako ti spadaš među one koji bi ruske tenkove u Srbiji cvećem zasuli ja ti tu ne mogu ništa, ali nemoj onda druge da nazivaš izdajnicima nego se pogledaj u ogledalo.
https://lat.rt.rs/svet/76519-putin-govor-na-bezbednosnoj-konferenciji-u-minhenu/