U vezi zena pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kazu evo djece,sta cu sada?
Aha i onda se zrtvuju tbog toga, pa trpe muza, trpe to tretiranje, pa se zabarakadiraju u kuci, bakcu se sa kucnim poskovima pa sa decom. Ne izlaze i 4 zida i onda naravno polude, jer ima niko u vecini slucajeva ne pomogne. I onda se ljudi zapitaju pa sta joj je sto se dere
Ali fora je sto i zene imaju tu neku mazohisticku barikadu u mozgu pa pristaju na sve to

Aha i onda se zrtvuju tbog toga, pa trpe muza, trpe to tretiranje, pa se zabarakadiraju u kuci, bakcu se sa kucnim poskovima pa sa decom. Ne izlaze i 4 zida i onda naravno polude, jer ima niko u vecini slucajeva ne pomogne. I onda se ljudi zapitaju pa sta joj je sto se dere
Ali fora je sto i zene imaju tu neku mazohisticku barikadu u mozgu pa pristaju na sve to
To je na primer bilo normalno u patrijarhalno doba, da su zene u kuci, ali zapravo dal je to bilo dobro, ili je to samo privid osoba koje to zagovaraju. Da li je?

Bas tako..jos joj neda raditi.Nema staza.Mora ga trpiti da ima sta jesti.Onda ima ljubomornih muskaraca.

Bas tako..jos joj neda raditi.Nema staza.Mora ga trpiti da ima sta jesti.Onda ima ljubomornih muskaraca.
Da, postoje stvarno strasni posesivni isfrustrirani egoisticni muskarci. A zene uglavnom trpe jer nemaju gde bolje da odu.
Mislim da je tu fora u vaspitanju zenske u muske dece
Sta sve roditelj, ali i mi koji smo tako uceni lricamo deci?
Evo na primer imas iz sociologije ako se ne varam rodnu podelu, plavo je za decake roze za devojcice
Pa onda decaci ne placu, devojcixe da
Decacima je dopusteno da rade sta hoce, devojcice ne smeju jer su devojcixe
Pa onda inamo razlicite medije koji propagiraju svasta nesto i to se sve unosi u podsvesni deo licnosti
I tako nastaje sta nastaje
I sad nije to fora samo sa Balkanom vec svuda. Samo sto kod nas ima primitivniji oblik

Da, postoje stvarno strasni posesivni isfrustrirani egoisticni muskarci. A zene uglavnom trpe jer nemaju gde bolje da odu.
Mislim da je tu fora u vaspitanju zenske u muske dece
Sta sve roditelj, ali i mi koji smo tako uceni lricamo deci?
Evo na primer imas iz sociologije ako se ne varam rodnu podelu, plavo je za decake roze za devojcice
Pa onda decaci ne placu, devojcixe da
Decacima je dopusteno da rade sta hoce, devojcice ne smeju jer su devojcixe
Pa onda inamo razlicite medije koji propagiraju svasta nesto i to se sve unosi u podsvesni deo licnosti
I tako nastaje sta nastaje
I sad nije to fora samo sa Balkanom vec svuda. Samo sto kod nas ima primitivniji oblik
Trpe i zbog ljudi..neke zbog bruke.

Trpe i zbog ljudi..neke zbog bruke.
E da jeste
Mislim da je zenskom polu zapravo srozano samopouzdanje od detinjstva
E sad ima izuzetaka, kao i u muskom polu i zapravo su svi zahvaceni razlicitim okolnostima i situacijama, ali mislim da su zene tome vise podlozne. Kao i osudi.

Evo naletela pre neki dan na par koji se odkucio da nema decu uopste, valjda na eng Kidsfree
I sad taj muz, njemu su svi govorili da je pametno sto je tako odlucio, a svi osudjivali tu zenu
Ovo je naravno banalan primer u kome se vidi sta hocu da iskazem

Psiha i nesvesni nagoni nekada mnogo vise rukovode covekom nego sam razum. Nije to samo pitanje zena nego uopste u zivotu.
Треба само веровати да ћеш срести праву особу бити морално исправна и препознати и не пропустити прилику.
Период између веза је дозвољен за лудовање и уживање то се не замера.

Треба само веровати да ћеш срести праву особу бити морално исправна и препознати и не пропустити прилику.
Период између веза је дозвољен за лудовање и уживање то се не замера.
Mislim na emocionalni razvoj neki ljudi su narcisi, neki mazohisti, neki sadisti, uglavnom se poklepe te kombinacije. Zrela osoba privuce zrelu kad tad. Mada i muskarci i zene mogu da se menjaju ceo zivot i napreduju. Da uce iz gresaka, ali za to je potreban razvoj samosvesti i volja za promenom, a i podrska sredine. Nekada pomaze i psiholoska pomoc i pomoc okoline.

Мислим да свако жели оног ко јој одговара. Свака крпа нађе закрпу, то Бог споји судбина или како год, али мораш имати
+вере+ да ће се то догодити.
Но мени никако не леже шкорпије јер делујем деструктивно на њих. Ја волим да се дружим са женскама и да излазим
са њима али не пада ми на памет да варам. Е моја шкорпија шта ради једна докторка ме мува па ме и воѕи кући
а моја шкорпија нас прати. Па плаче и трагикомикује на степеништу. Друга нека плавуша са којом се дружим
је слагала да сам спавао са њом а ова одмах попије лекове па у болницу. Елем мој брат рак који као оће да вара
није то могао и ја који никад нисам ни помислио али нормално се и загрлим са неком али као друг не пада
нам напамет да варамо. Зато сам се нашао са Лавицом која уопште није љубоморна.

Мислим да свако жели оног ко јој одговара. Свака крпа нађе закрпу, то Бог споји судбина или како год, али мораш имати
+вере+ да ће се то догодити.
Но мени никако не леже шкорпије јер делујем деструктивно на њих. Ја волим да се дружим са женскама и да излазим
са њима али не пада ми на памет да варам. Е моја шкорпија шта ради једна докторка ме мува па ме и воѕи кући
а моја шкорпија нас прати. Па плаче и трагикомикује на степеништу. Друга нека плавуша са којом се дружим
је слагала да сам спавао са њом а ова одмах попије лекове па у болницу. Елем мој брат рак који као оће да вара
није то могао и ја који никад нисам ни помислио али нормално се и загрлим са неком али као друг не пада
нам напамет да варамо. Зато сам се нашао са Лавицом која уопште није љубоморна.
Čitav horoskopski članak...

Back