Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Pati..Pa sta ces, cela nasa jstorija sveta je pokarambasena, sve je otislo u aut
Obicno jedna strana pati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pati..Pa sta ces, cela nasa jstorija sveta je pokarambasena, sve je otislo u aut
Obicno jedna strana pati
Kazu evo djece,sta cu sada?Pa sta ces, cela nasa jstorija sveta je pokarambasena, sve je otislo u aut
Obicno jedna strana pati
Aha i onda se zrtvuju tbog toga, pa trpe muza, trpe to tretiranje, pa se zabarakadiraju u kuci, bakcu se sa kucnim poskovima pa sa decom. Ne izlaze i 4 zida i onda naravno polude, jer ima niko u vecini slucajeva ne pomogne. I onda se ljudi zapitaju pa sta joj je sto se dereKazu evo djece,sta cu sada?
To je na primer bilo normalno u patrijarhalno doba, da su zene u kuci, ali zapravo dal je to bilo dobro, ili je to samo privid osoba koje to zagovaraju. Da li je?Aha i onda se zrtvuju tbog toga, pa trpe muza, trpe to tretiranje, pa se zabarakadiraju u kuci, bakcu se sa kucnim poskovima pa sa decom. Ne izlaze i 4 zida i onda naravno polude, jer ima niko u vecini slucajeva ne pomogne. I onda se ljudi zapitaju pa sta joj je sto se dere
Ali fora je sto i zene imaju tu neku mazohisticku barikadu u mozgu pa pristaju na sve to
Bas tako..jos joj neda raditi.Nema staza.Mora ga trpiti da ima sta jesti.Onda ima ljubomornih muskaraca.Aha i onda se zrtvuju tbog toga, pa trpe muza, trpe to tretiranje, pa se zabarakadiraju u kuci, bakcu se sa kucnim poskovima pa sa decom. Ne izlaze i 4 zida i onda naravno polude, jer ima niko u vecini slucajeva ne pomogne. I onda se ljudi zapitaju pa sta joj je sto se dere
Ali fora je sto i zene imaju tu neku mazohisticku barikadu u mozgu pa pristaju na sve to
Da, postoje stvarno strasni posesivni isfrustrirani egoisticni muskarci. A zene uglavnom trpe jer nemaju gde bolje da odu.Bas tako..jos joj neda raditi.Nema staza.Mora ga trpiti da ima sta jesti.Onda ima ljubomornih muskaraca.
Trpe i zbog ljudi..neke zbog bruke.Da, postoje stvarno strasni posesivni isfrustrirani egoisticni muskarci. A zene uglavnom trpe jer nemaju gde bolje da odu.
Mislim da je tu fora u vaspitanju zenske u muske dece
Sta sve roditelj, ali i mi koji smo tako uceni lricamo deci?
Evo na primer imas iz sociologije ako se ne varam rodnu podelu, plavo je za decake roze za devojcice
Pa onda decaci ne placu, devojcixe da
Decacima je dopusteno da rade sta hoce, devojcice ne smeju jer su devojcixe
Pa onda inamo razlicite medije koji propagiraju svasta nesto i to se sve unosi u podsvesni deo licnosti
I tako nastaje sta nastaje
I sad nije to fora samo sa Balkanom vec svuda. Samo sto kod nas ima primitivniji oblik
E da jesteTrpe i zbog ljudi..neke zbog bruke.
Ja znam jedan..ovi ostali glume u javnosti.Ajde mi ti nabroji jedan jedini brak kojeg znas u danasnje vreme kao takav..Jedan jedini..
Sta se foliras..budi iskrena..
Neka..sta fali?Uu ja se bas raspisa : D
Stid ih vratiti se kuci.Mnoge zene danas imaju izbora ali nemaju hrabrosti i sazivele su se u neki patrijahalni vid mazohizma.
Nemaju razlooga nekada, mogu i same da zive i rade ili nadju boljeg, ali nekada ih i roditelji ne podrze.Stid ih vratiti se kuci.
Zavisi koliko zena ima samopouzdanja.Nemaju razlooga nekada, mogu i same da zive i rade ili nadju boljeg, ali nekada ih i roditelji ne podrze.
E te žene koje imaju izbora stvarno ne razumem.Mnoge zene danas imaju izbora ali nemaju hrabrosti i sazivele su se u neki patrijahalni vid mazohizma.
Psiha i nesvesni nagoni nekada mnogo vise rukovode covekom nego sam razum. Nije to samo pitanje zena nego uopste u zivotu.E te žene koje imaju izbora stvarno ne razumem.
Barem one ne moraju da trpe iživljavanja i džak na grbači.
Треба само веровати да ћеш срести праву особу бити морално исправна и препознати и не пропустити прилику.Psiha i nesvesni nagoni nekada mnogo vise rukovode covekom nego sam razum. Nije to samo pitanje zena nego uopste u zivotu.
Mislim na emocionalni razvoj neki ljudi su narcisi, neki mazohisti, neki sadisti, uglavnom se poklepe te kombinacije. Zrela osoba privuce zrelu kad tad. Mada i muskarci i zene mogu da se menjaju ceo zivot i napreduju. Da uce iz gresaka, ali za to je potreban razvoj samosvesti i volja za promenom, a i podrska sredine. Nekada pomaze i psiholoska pomoc i pomoc okoline.Треба само веровати да ћеш срести праву особу бити морално исправна и препознати и не пропустити прилику.
Период између веза је дозвољен за лудовање и уживање то се не замера.
Čitav horoskopski članak...Мислим да свако жели оног ко јој одговара. Свака крпа нађе закрпу, то Бог споји судбина или како год, али мораш имати
+вере+ да ће се то догодити.
Но мени никако не леже шкорпије јер делујем деструктивно на њих. Ја волим да се дружим са женскама и да излазим
са њима али не пада ми на памет да варам. Е моја шкорпија шта ради једна докторка ме мува па ме и воѕи кући
а моја шкорпија нас прати. Па плаче и трагикомикује на степеништу. Друга нека плавуша са којом се дружим
је слагала да сам спавао са њом а ова одмах попије лекове па у болницу. Елем мој брат рак који као оће да вара
није то могао и ја који никад нисам ни помислио али нормално се и загрлим са неком али као друг не пада
нам напамет да варамо. Зато сам се нашао са Лавицом која уопште није љубоморна.